fbpx

Μόνος γκέι μπαμπάς 3 παιδιών παραδίδει μαθήματα αξιοπρέπειας! (φώτος)

| 5 Νοεμβρίου 2020
ADVERTISEMENT

Ένα από τα πιο σπουδαία πράγματα που κάνουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εφαρμογές όπως το Tik tok είναι ότι δίνουν σε απλούς, καθημερινούς ανθρώπους σαν και μας την ευκαιρία να γίνουν διάσημοι και να ακουστούν. Οι ιστορίες τους είναι συνήθως ταπεινές και συγκινητικές και κερδίζουν το θαυμασμό όλων των ανθρώπων με τα μηνύματα που περνούν.

Ένας μπαμπάς και τα τρία του παιδιά έγιναν viral και αυτό οφείλεται στο είδος της συγκεκριμένης οικογένειας, στο θλιβερό παρελθόν του πατέρα και στο γεγονός ότι κατάφερε να θριαμβεύσει μέσα από πολλές αντιξοότητες και αγώνες.


ADVERTISEMENT

Ο Jose Rolon είναι ένας άνθρωπος «έξω καρδιά» που με τα βιντεάκια που ανεβάζει στο TikTok κάνει τους ανθρώπους να γελούν αλλά δεν ήταν πάντα έτσι. Έχει πάνω από 130.000 ακόλουθους, είναι ομοφυλόφιλος και μεγαλώνοντας πάντα ήθελε να αποκτήσει παιδιά αλλά ποτέ δεν πίστευε ότι θα τα κατάφερνε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

If the end of the pandemic was a 2000s movie ending 😜 #lgbtqfamily #gaydads #dadsofinstagram #latinxfamily #pandemic #coronatime #parenting #fyp #dadsoftiktok

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη José Rolón (@nycgaydad) στις

Μεγάλωσε με έναν πατέρα που πάντα του έλεγε να φέρεται και να μιλάει σαν άντρας και τα σχόλιά του ήταν άκρως ρατσιστικά και ομοφοβικά. Με τη συμπεριφορά του είχε πείσει το γιο του ότι δεν θα καταφέρει ποτέ τίποτα στη ζωή του πόσο μάλλον να γίνει πατέρας τριών παιδιών.


ADVERTISEMENT

Παντρεύτηκε τον Tim Merrel, ο οποίος όμως πέθανε το 2013 στον ύπνο του όταν το μεγάλο τους παιδί ήταν μόλις 11 μηνών και η παρένθετη μητέρα 11 εβδομάδων έγκυος στις δίδυμες κόρες τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Straight vs Gay Dads: Part 4 – BATMAN #gaydadvsstraightdad #lgbtqfamily #gaydads #dadsofinstagram #fyp #gay #batman @gays_with_kids

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη José Rolón (@nycgaydad) στις

O Jose ανησυχούσε ότι δεν θα καταφέρει να τα βγάλει πέρα μόνος με 3 παιδιά, γρήγορα όμως συνειδητοποίησε ότι όπως εκείνος έχασε το σύζυγό του έτσι και ο γιος του έχασε τον πατέρα του και πώς ήταν ό, τι του είχε απομείνει. Φοβόταν τι θα συνέβαινε και που θα κατέληγε το παιδί του αν πάθαινε κάτι ο ίδιος. Ανακοίνωσε τον ερχομό των διδύμων ανήμερα της κηδείας του Tim και πήρε περισσότερη αγάπη και υποστήριξη απ’ όση μπορούσε να φανταστεί.

Ο λόγος που ανεβάζει τα βιντεάκια του αυτά είναι για να δώσει στους νέους της κοινότητας LGBTQ αισιοδοξία και ελπίδα. Καθημερινά λαμβάνει εκατοντάδες μηνύματα από ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο που με τα καλά τους λόγια τον γεμίζουν αισιοδοξία και τον διαβεβαιώνουν πως όλα θα πάνε καλά και πως όλα είναι δυνατά. Με τα βίντεο που ανεβάζει μάχεται κατά του ρατσισμού και των στερεοτύπων που υπάρχουν για τους ομοφυλόφιλους με όπλο του το χιούμορ και στόχος του είναι να δείξει σε όλους πώς ένας άνθρωπος που είναι εσωστρεφής, απαισιόδοξος και χωρίς όνειρα μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος με γεμάτη και ευτυχισμένη ζωή.

Πηγή: moms.com

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ