fbpx

Ξυλοδαρμός μητέρας από τον πρώην σύζυγο στην Κέρκυρα: Μέλος συλλόγου για τη συνεπιμέλεια, ο δράστης, γνωστός στην τοπική κοινωνία

| 16 Σεπτεμβρίου 2020
ADVERTISEMENT

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση για έναν άνδρα στην Κέρκυρα που κακοποίησε την πρώην σύζυγό του έξω από το 10ο Δημοτικό σχολείο στο Κανόνι μετά τον αγιασμό τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.

Μπροστά στο περιστατικό βρισκόταν ο 8χρονος γιος του ζευγαριού, ο οποίος έκλαιγε ανήμπορος να βοηθήσει τη μητέρα του.


ADVERTISEMENT

Μάρτυρες στο περιστατικό ήταν οι υπόλοιποι γονείς και μαθητές του σχολείου, κανένας όμως δεν έσπευσε να σταματήσει άμεσα την επίθεση του άνδρα, ενώ όπως αναφέρουν μάρτυρες, την κακοποίηση της γυναίκας σταμάτησαν δύο μαμάδες που συνόδευσαν τα παιδιά τους στον αγιασμό.

Ο άνδρας που επιτέθηκε στη μάνα του παιδιού του δεν είναι άγνωστος στην τοπική κοινωνία. Η γυναίκα έχει υποβάλει ξανά στο παρελθόν μήνυση εναντίον του για περιστατικό βίας, όμως η τιμωρία του περιορίστηκε σε απλή επίπληξη!

Ο πατέρας είναι υπάλληλος του δήμου και είχε κατέβει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ενώ είναι μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου. Μάλιστα, ανήκει σε σύλλογο χωρισμένων πατεράδων που μάχονται για «το δικαίωμα στην συνεπιμέλεια».


ADVERTISEMENT

Μετά την επίθεση ο άνδρας εξαφανίστηκε, ενώ η 40χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και κατέθεσε μήνυση εναντίον του πρώην συζύγου και πατέρα του παιδιού της, για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση.

Άμεσα σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ ο άνδρας αναζητείται.

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ