fbpx

Κάποιοι μάχονται για να μην έχεις το παιδί σου. Για να θρηνείς παιδί και εγγόνι που ζει | Συγκλονιστικό ποστ κατά της γονεϊκής αποξένωσης

| 10 Φεβρουαρίου 2021
ADVERTISEMENT

Κάποιοι μάχονται για να μην έχεις το παιδί σου.
Για να μην έχεις το εγγόνι σου.
Για να θρηνείς παιδί και εγγόνι που ζει.
Για να μεγαλώνει το παιδί σου και το εγγόνι σου σαν να μην έχει γονιό – σαν να μην έχει παππού, γιαγιά – σαν να μην έχει τη μια του ρίζα. Λήθη και ξερίζωμα ψυχής.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "H Γονεϊκή Αποξένωση οδηγεί στο ξερίζωμα ενός γονιού από τη ψυχή του παιδιού του Αντέχειςνατο προφέρεις;; #parentectomy (Γονερεκτομή*) #actagainst_pa_gr @actagainst_pa_gr"
Χλευάζουν την αγωνία και το πόθο σου να ζήσεις με το παιδί σου και σε προσβάλλουν μιλώντας για παιδιά, «μπαλάκια», «βαλίτσες», «εταιρείες» – και τόσα άλλα ανεπίτρεπτα και προσβλητικά.
Παίζουν με τις λέξεις και αντιστρέφουν τη λογική.Θέλουν τη Δικαιοσύνη ανίσχυρη και τις αποφάσεις της προαιρετικές προκειμένου οι αποξενωτές γονείς να κακοποιούν, να χειραγωγούν, να κάνουν πλύση εγκεφάλου σε παιδιά ατιμώρητα.
Πολεμάνε με θρασυδειλία για να μην αλλάξει τίποτα σε αυτή τη Χώρα.Τρέμουν το φως και το δίκαιο.
Απέναντι στην ιδεοληψία, στο φανατισμό, στο λαϊκισμό, στο νομικό λαϊκισμό και στη λάσπη – το φως της γονεϊκής αγάπης, του δικαίου, της λογικής και του ορθού λόγου.


ADVERTISEMENT

Κάποιοι μάχονται για να μην έχεις το παιδί σου.
Για να μην έχεις το εγγόνι σου.
Για να θρηνείς παιδί και εγγόνι που…

Δημοσιεύτηκε από Δράση κατά της Γονεϊκής Αποξένωσης – Act against Parental Alienation GR στις Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2021

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ