fbpx

Είμαι παντρεμένος και ερωτευμένος με άλλη-η απάντηση του Βασίλη στους αναγνώστες

| 3 Ιανουαρίου 2020
ADVERTISEMENT

Πριν λίγες μέρες δημοσιεύσαμε την ιστορία του Βασίλη με τίτλο “Είμαι παντρεμένος αλλά ερωτευμένος με άλλη. Πώς να το πω στη γυναίκα μου;” και οι αντιδράσεις των αναγνωστών ήταν στην πλειοψηφία τους, καυστικές και έντονες. Για τον λόγο ο ίδιος αποφάσισε να απαντήσει και να δώσει τη δική του εκδοχή.


Βλέπω η ανάρτηση μου έχει προκαλέσει πολλά κακα σχόλια κυρίως ότι η κοπέλα με θέλει για τα λεφτά μου υποτίθεται..με την κοπέλα γνωριστήκαμε στην ίδια δουλειά εργάτες και οι 2 με τον βασικό μισθό πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν λεφτά πάρα μόνο για να ζούμε σαν άνθρωποι..τα έξοδα στις συναντήσεις μας ήταν τις περισσότερες φορές δικά μου δεν την άφηνα γιατί δεν αισθάνομαι καλά να πληρώνει ενώ ήθελε αλλά πλέον την αφήνω για να μην νιώθει άσχημα..


ADVERTISEMENT

Έχω αφήσει την δουλειά μου είμαι άνεργος αυτή τη στιγμή και μετά από τόσους μήνες είναι ακόμα μαζί μου και πληρώνει τα έξοδα μας δηλαδή ξενοδοχεία κτλ η κοπέλα (ποια αυτή που με θέλει για τα λεφτά μου όπως θα πούνε οι περισσότεροι)..Εγώ ξέρω ότι ο καθένας πρέπει να κοιτάει την καμπούρα του και όχι να κρίνει τις ζωές των άλλων..Όταν τόσα χρόνια λέω στην γυναίκα μου ότι αν δεν κάνουμε σεξ θα πάω με άλλη και με κοροϊδεύει ότι ποια θα έρθει μαζί μου τι πρεπει να κάνω?Με μια φορά άντε το πολύ 2 φορές το μήνα και αυτό μέτριο σε ποιότητα σεξ ένας άντρας δεν αντέχει..Και με την κοπέλα μου κάνω 4-5 φορές τον μήνα αλλά το ευχαριστιέμαι και σε ποιότητα και σε όλα την γυναίκα μου δεν την αγγίζω πλέον καθόλου αυτό το 1μιση χρόνο έχω να πάω μαζί της από τότε που γνώρισα την κοπέλα μου και δεν θέλω να πάω δεν με τραβάει τίποτα και μια φορά μόνο με πλησίασε αυτό το 1μιση χρόνο και την απέφυγα και μια μέρα με ειπε “τώρα δεν με πλησιάζεις δεν με πιέζεις να κάνουμε σεξ και ηρέμησα”.

Έτσι και εγώ βρήκα άλλη και ηρέμησα και είμαι αποφασισμένος να χωρίσω και ας ζήσω και 5-10 χρόνια καλά με την κοπέλα μου αφού θα ευχαριστήθω όπως δεν ευχαρίστηθηκα στον γάμο μου όλα αυτά τα χρόνια .

Βασίλης


ADVERTISEMENT

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!

Στείλε μας την ιστορία σου με email στο info@singleparent.gr κι εμείς θα τη δημοσιεύσουμε εντελώς ανώνυμα!
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ