fbpx

Χωρισμένος πατέρας πήγε να πάρει το παιδί του για διακοπές και μπήκε φυλακή

| 1 Αυγούστου 2021
ADVERTISEMENT

Ο λόγος για τον Τ. εργαζόμενο σε χώρα του εξωτερικού που κρατήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα ύστερα από φερόμενη ως ψευδή μήνυση από την τέως σύζυγό του για εξυβριση,απειλη και ενδοοικογενειακη βια.

Ο πατερας αυτος ηρθε απο την χώρα του εξωτερικού που διαμένει για να παραλαβει το παιδί του για διακοπές βάσει δικαστικής αποφάσης. Αντί όμως να κάνει διακοπές, έκανε…φυλακή, παρ’ όλο που ειχε απαντησει με μηνυση για συκοφαντικη δυσφημηση,ψευδη καταμηνυση και παραβιαση δικαστικης αποφασης.


ADVERTISEMENT

Κατα την παραλαβη ειχε μαζι του  μαρτυρες οι οποιοι βεβαιωνουν οτι δεν ανταλλαξε ουτε λεξη με την μητερα του παιδιού. Η πρώην συζυγος του  αφεθηκε ελευθερη ενω εκεινος κρατηθηκε στο αστυνομικο τμημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος είχε κάνει ξανά διακοπές με το παιδί πριν λίγους μήνες και είχαν περάσει εξαιρετικά.

Ο Τ. έχει αναρτήσει βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου ενώ στο παρελθόν μηνύθηκε για…απόπειρα απαγωγής όταν πήγε να πάρει το παιδί του από το σχολείο.

Το Singleparent.gr μόνο αναμεταδίδει τα όσα ΔΗΜΟΣΙΑ ισχυρίζονται οι ίδιοι οι καταγγέλλοντες και ΠΟΤΕ δεν παίρνει θέση επί των άρθρων του ενώ είναι πάντοτε ανοιχτό σε σχόλια και στο να ακούγεται και η άλλη πλευρά την οποία, ενώ προθυμοποιηθήκαμε να αναδείξουμε, δεν μας δόθηκε αντιθέτως απειληθήκαμε με εξώδικο για συκοφαντική δυσφήμιση, παρόλο που δεν έχουμε αναφερθεί καθόλου στο πρόσωπό της.


ADVERTISEMENT

Να σημειωθεί δε ό,τι τα σχόλια είναι πάντοτε ενεργοποιημένα και ανοιχτά σε όλα τα άρθρα μας.

 

 

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ