Αναplasis: Η νέα «μαγική» σειρά, κατά των ραγάδων και της κυτταρίτιδας

0

 photo ________ ______ ________________ ___________________zpswbqfiz93.jpgH «αναPLASIS» δημιουργήθηκε, στηριζόμενη στην απόφαση της προώθησης μοναδικών πρωτότυπων και καινοτόμων προϊόντων στην Ελλάδα. Τα προϊόντα αυτά αποτελούν συνδυασμό της ικανότητας και της προσφοράς της φύσης, με τις παραδοσιακές συνταγές της γιαγιάς, μέσα από τις πιο σύγχρονες μεθόδους παραγωγής και προώθησης, κατά αποκλειστικότητα στη χώρα μας.

Τα προϊόντα της εταιρίας παρασκευάζονται στο εργαστήριο της εταιρίας εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ με φυτικά και αιθέρια έλαια χωρίς χημικά και χωρίς συντηρητικά.

Στόχος μας, μια υγιής και συνεχώς αναπτυσσομένη εταιρία, με πιστό καταναλωτικό κοινό, στο όποιο θα προσφέρουμε ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις. Μια εταιρία που θα πρωτοπορεί στην εξυπηρέτηση πελατών, προσπαθώντας να κατανοήσει τους προβληματισμούς τους, παρέχοντάς τους προϊόντα αξιοπρεπή σε τιμές προσιτές.

Ήδη άρχισε η τοποθέτηση των προϊόντων της εταιρίας και σε φαρμακεία. Λάδι Ραγάδων μοναδικό για την καταπολέμηση των ραγάδων, το CLT λάδι που βοηθά στην βελτίωση της όψης του πορτοκαλιού, το έλαιον Σύσφιξης σώματος και στήθους και το αντιγηραντικό ΣΟΚ προσώπου.

Ανταμοιβή μας; Το χαμόγελο στα χείλη μιας γυναίκας που κατάφερε μέσα από τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ προϊόντα να νιώσει ξανά όμορφη, και κυρίως, ΞΑΝΑ ΓΥΝΑΙΚΑ!

Π. Χοχλιος και ΣΙΑ ΕΕ Δημοκρίτου 9
ΤΚ 691 00 Κομοτηνή
Τηλέφωνο 6983 755 676
www.anaplasisgroup.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Newsletter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ