Κάθε ρούχο μια γιορτή: Δώρα για τα παιδάκια του Αυγούστου στη μισή τιμή!

0

Ο Αύγουστος δεν είναι μόνο μήνας διακοπών, είναι και μήνας εκπτώσεων και πολλών γιορτών.
Για να μην ξεχάσεις ποιός γιορτάζει πότε και γιατί, εδώ θα βρείς δωράκι για κάθε παιδάκι και γιορτή.

Η Σωτηρία, ο Σωτήρης, η Μαρία, ο Παναγιώτης, ο Μύρωνας, η Ναταλία και άλλα παιδάκια του…Αυγούστου, παίρνουν δωράκια με 50% για να γιορτάζουν και τους υπόλοιπους 11 μήνες του χρόνου. Σημείωσε!

6 Αυγούστου
Ένα μπουφανάκι για τον Σωτηράκη

 photo mpoufan1_zpsspa4kww6.jpg
Τί δουλειά έχει ένα μπουφάν μέσα στον Αύγουστο; Όταν το βρίσκεις με μόλις 34,75 ευρώ, έχει! 
Κι ο Σωτηράκης θα το έχει φορέσει σε μόλις λίγους μήνες στα μισά λεφτά. Δεν αξίζει λες; Εγώ λέω αξίζει. Θα το αγοράσεις εδώ.

Μια ευκαιρία για τη Σωτηρία
 photo natalia forema_zpswgjorlyb.jpg
Με 18,54 ευρώ παίρνεις ένα πολύ πρωτότυπο φορεματάκι,
ασύμμετρο και με διπλό ύφασμα, όχι μόνο στη μικρή Σωτηρία αλλά και στη μεγάλη, αφού το συγκεκριμένο βγαίνει σε μέγεθος για κορίτσι μέχρι και 16 ετών. Εμείς θέλουμε να γίνουμε ξανά 16 για να το βάλουμε. Εσύ μπορείς να το βρείς εδώ.

15 Αυγούστου
Marasil φορμάκι για τον Παναγιωτάκη

 photo formaki sotiraki_zpso9n8ymwm.jpg
και Marasil φορεματάκι με βρακάκι για το Μαράκι


 photo vrefiko maraki_zpsjikhs0yz.jpg
Το Δεκαπενταύγουστο πολλά παιδάκια γιορτάζουν αλλά και πολλά μωράκια γεννιούνται οπότε αρκετοί νέοι γονείς για να τιμήσουν Τη Παναγία, τους δίνουν το όνομά Της. Γιορτή και γενέθλια λοιπόν σε ένα φορμάκι ή και σε περισσότερα για τον Παναγιωτάκη (ή τον Μάριο) με 21,40 ευρώ εδώ αλλά αν θες και ακόμη πιο οικονομικά εδώ ενώ το φορεματάκι με βρακάκι θα το βρείς σε κόκκινο και μπλε χρώμα, με 21,90 ευρώ εδώ.

Μια ολόσωμη φόρμα για τη Παναγιώτα

 photo forma panagiota_zpsevhgerea.jpg
Η ολόσωμη φόρμα εκτός από πολύ μοντέρνα είναι και πολύ δροσερή. Η συγκεκριμένη μάλιστα έχει ανοιχτή πλάτη, 100% βαμβάκι και βγαίνει για κορίτσια ηλικίας μέχρι 12 ετών. Θα τη βρείς στη Marasil με 27,95 και συγκεκριμένα εδώ για να ρίξεις όλα τα φώτα στη Παναγιώτα!

Ένα ζευγάρι πέδιλα για τη Δέσποινα

 photo 15K-E28253_800_1_365x486-crop_zpsqpxlqis9.jpg
Και όχι ότι να΄ναι πέδιλα αλλά Crocs από καλής ποιότητας καουτσούκ για να μην γλιστράει το ποδαράκι της. Η Δέσποινα θα τα περπατήσει με 19,59 ευρώ, εδώ!

17 Αυγούστου
Ένα  ζευγάρι αθλητικά για τον Μύρωνα!
 photo 15K-454501_329_1_365x486-crop_zpsdpp0lzhp.jpg
Που θα βρείς παιδικό Nike με 20,93 ευρώ; Μμμμ…μάλλον μόνο εδώ.
Ευκαιρία λοιπόν να το πάρεις στον μικρό Μύρωνα που σε λίγες μέρες θα γυρίσει πάλι στο σχολείο και σίγουρα θα του χρειαστεί. Μισή τιμή, ολόκληρη χρονιά!

26 Αυγούστου
Marasil φουστανάκι για το Ναταλάκι
 photo natalia forema_zpsm4r5hc2y.jpg
Μια γιορτή που δεν γνωρίζουν πολλοί, απαιτεί ένα δώρο που γνωρίζουν όλοι! Marasil φόρεμα σε πολύ πρωτότυπη γραμμή, σε πολύ όμορφο χρώμα και με 13,75 ευρώ (εκτός από μπλε θα το βρείς και σε λευκό!). Μακάρι να μπορούσα να μπω αλλά επειδή τα χρόνια που χωρούσα σε τέτοια μεγέθη έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, προς το παρόν θα μπω να τo αγοράσω, εδώ!

30 Αυγούστου
Marasil σετ με στέκα για την Αλέκα!

 photo steka aleka_zpslznma0hx.jpg
 photo setaki maraki_zpsfucvta35.jpg

Μοντέρνο σετάκι που συνδυάζεται με το κλασσικό Ελληνικό άσπρο-μπλε και με ασορτί στέκα. 16,25 ευρώ το σετάκι θα βρείς και θα το χαρείς εδώ και τη στέκα, 7,92 ευρώ εδώ.

Ένα μπουφάν γιλέκο για τον Αλέκο

 photo 68399.00_302_1_365x486-crop_zpspzggagin.jpg
Ο Αύγουστος τελειώνει και σε λίγο ο Αλέκος, η Αλέκα και όλα τα παιδιά θα γυρίσουν στο σχολείο. Θα πιάσουν οι πρώτες ψύχρες και βροχές αλλά ο καιρός του Φθινοπώρου δεν είναι τόσο βαρύς για μπουφάν. Είναι όμως ιδανικός για αμάνικο μπουφάν γιλέκο. Θα το βρείς σε κόκκινο και μπλε για αγοράκι μέχρι 12 χρονών, στο ηλεκτρονικό κατάστημα «Maison Marasil» εδώ με 19,75 ευρώ.

Τέλος μην ξεχνάς πως ό,τι κι αν ψωνίσεις για δώρο, θα το παραλάβεις σε πολύ ωραία συσκευασία ιδανική για να τη κρατήσει το παιδί και να βάλει μέσα τα σχολικά ή τα παιχνίδια του.
 photo cartoon_zpsrqo0k9if.jpg
Καλό μήνα και καλό πενήντα (τοις εκατό εννοείται!)

*Το παραπάνω άρθρο, αποτελεί κομμάτι της συνεργασίας μας με την «Φράγκος Α.Ε.» εταιρία των παιδικών ρούχων Mandarino , Sprint και Marasil. Στο Singleparent.gr, επιλέγουμε τις εταιρίες που συνεργαζόμαστε με σεβασμό στην εμπιστοσύνη σας, και χρησιμοποιούμε τη φωνή μας, μόνο για πράγματα που μας αρέσουν και θεωρούμε ότι έχουν κάτι να σας προσφέρουν.


Σύνταξη-Επιμέλεια: Κυριακή Χαριτάκη
©Singleparent.gr copyright | All rights reserved