Έληξε: Κερδίστε το βιβλίο «Κοκκινομπλουτζινίτσα» του Ευγένιου Τριβιζά από τις Εκδόσεις Διόπτρα

0

Νικητές είναι οι:
Αγγελική Κυριλή
Ελίνα Σχοιναράκη
ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΔΑΜΑΛΑΣ
Φαίη Δρακοπούλου
Μαυρουδής Τσακιράκης


imageΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΑΖΟΝΙΟΥ

Του ανταποκριτού μας Πίκου Απίκου

O ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΤΡΙΒΙΖΑΣ ΕΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΔΡΑΚΟ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ «ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ»

Όταν ένας φρικαλέος δράκος εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά στον Ευγένιο Τριβιζά, την ώρα που έκανε αμέριμνος τον περίπατό του στη ζούγκλα του Τρομαζόνιου, ο γνωστός συγγραφέας είχε την ετοιμότητα να αρχίσει να του διαβάζει τα δύο τελευταία του βιβλία, δηλαδή την Κοκκινομπλουτζινίτσα και το Πλατς Μουτς!. Από τις πρώτες σελίδες ο δράκος ηρέμησε και περίμενε με έντονο ενδιαφέρον να ακούσει τη συνέχεια. Όταν ο Ευγένιος τελείωσε και τα δύο βιβλία, ο δράκος για να μη τον φάει του ζήτησε να υποσχεθεί ότι μόλις κυκλοφορούσαν, θα έφερνε να του διαβάζει και τα δύο επόμενα βιβλία της σειράς, δηλαδή την Ωραία Νυσταγμένη και τον Παντουφλωμένο Γάτο. Ο Ευγένιος το υποσχέθηκε και το επεισόδιο έληξε αναίμακτα.

Τα βιβλία αυτά, που αποδεδειγμένως συνεπαίρνουν και τα πιο φρικαλέα αγρίμια, κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Διόπτρα, οι οποίες σας συνιστούν να τα έχετε πάντα μαζί σας σε περίπτωση που σας επιτεθούν δράκοι, λεοπαρδάλεις, ηφαιστειόσαυροι, εξωγήινοι σκόροι, ή άλλα επικίνδυνα όντα.

605264

 

Μετά τo παγκόσμιο μπεστ σέλερ Τα τρία μικρά λυκάκια «ο μετρ του χιούμορ και των ανατροπών», όπως έχει αποκαλέσει τον Ευγένιο Τριβιζά το διεθνές περιοδικό Bookbird, μας καλεί να απολαύσουμε νέες σπαρταριστές εκδοχές κλασικών παραμυθιών.

Η Κοκκινομπλουτζινίτσα, ανατρέποντας το αναχρονιστικό στερεότυπο της παθητικής ηρωίδας, αντί να περιμένει από τον κυνηγό να τη σώσει, προσποιείται ότι εντυπωσιάζεται από την υποκριτική ικανότητα του λύκου να παριστάνει τη γιαγιά και τον προτρέπει να ακολουθήσει καριέρα ηθοποιού στο Χόλιγουντ με συγκλονιστικά αποτελέσματα.


Το Singleparent.gr και οι εκδόσεις Διόπτρα, χαρίζουν σε 5 τυχερά παιδάκια το βιβλίο «Κοκκινομπλουτζινίτσα» του Ευγενίου Τριβιζά.

Αν θες να μπεις στη κλήρωση, ακολούθησε τις εξής απλές οδηγίες:

  • Θα χρησιμοποιηθεί για την επικοινωνία μας μαζί σας εφόσον κερδίσετε στον διαγωνισμό μας.
  • Θα χρησιμοποιηθούν για την αποστολή του δώρου σας
  • Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να αποδεχθείτε τους όρους συμμετοχής
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

*Like & share του διαγωνισμού, σου εξασφαλίζουν επιπλέον συμμετοχές.

Καλή επιτυχία!

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στο παρόν άρθρο ή/ και στη σελίδα μας στο facebook.
  • Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τους νικητές στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει.
  • Το δώρο αποστέλλεται από τον δωροθέτη στους νικητές της επαρχίας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ενώ οι νικητές Αττικής, το παραλαμβάνουν με την επίδειξη ταυτότητας, από το κατάστημα των εκδόσεων Διόπτρα στη ΣΤΟΑ του βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5, T.K: 105 64, Tηλ.: 210 3300774. Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα Τετάρτη 09.00 – 15.00,  ΤΡ-ΠΕΜ-ΠΑΡ 09.00 – 17.00 και Σάββατο 10.00 – 14.00.
  • Σε περίπτωση που οι νικητές δεν ανταποκριθούν εντός 7 ημερών ή δεν επιθυμούν το δώρο τους, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέων νικητών.
  • Περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να διαβάσεις στους γενικότερους όρους συμμετοχής.