Ειδική εκπαιδευτική προσφορά, από το κέντρο ξένων γλωσσών «ΒΑΒΕΛ»

0

Αγαπητοί Γονείς,

Πρώτα από όλα θα θέλαμε να έχουμε τη χαρά να συστηθούμε.

Το Κέντρο Ευρωπαϊκών Σλαβικών και Ανατολικών Γλωσσών Βaвεл είναι κάτι παραπάνω από ένα Κέντρο Ξένων Γλωσσών και από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών όπως τα γνωρίζαμε μέχρι τώρα και αυτό μας δίνεται η δυνατότητα να το υποστηρίζουμε τόσο λόγω του μεγάλου εύρους των παροχών μας, όσο και λόγω της φιλοσοφίας μας.

Πριν ένα περίπου χρόνο μια ομάδα νέων ανθρώπων που είχαμε άμεση σχέση με τον τομέα της Εκπαίδευσης πήραμε την απόφαση να ξεκινήσουμε μια προσπάθεια που θα βασιζόταν πρώτα από όλα στον ίδιο τον άνθρωπο, δηλαδή στον ίδιο το σπουδαστή. Στην μέχρι τώρα πορεία μας κάτι τέτοιο το έχουμε επιτύχει κι επειδή γνωρίζουμε ποσό σημαντικό είναι να προσπαθεί κανείς και τελικά να τα καταφέρνει, το ίδιο ευχόμαστε και σε όλους εσάς τους γονείς που προσπαθείτε καθημερινά να μεγαλώσετε τα παιδιά σας με αξιοπρέπεια και θυσίες για να μπορέσουν να κερδίσουν κι αυτά στο μέλλον αυτά που τους αξίζουν!

Με γνώμονα όλα τα παραπάνω προχωρήσαμε στην δημιουργία ενός Εκπαιδευτηρίου, όπου οι συμβουλές και η στήριξη σε θέματα που άπτονται της εκπαίδευσης είναι και θα είναι πάντα δωρεάν, για να μπορεί ο υποψήφιος σπουδαστής και οι γονείς του να αποφασίζουν, πρώτα από όλα τι πραγματικά θέλουνε και μετέπειτα να επιλέγουν τι μπορεί το Κέντρο μας να τους προσφέρει. Αυτή λοιπόν η υπηρεσία μας από τη στιγμή που είναι δωρεάν, σκεφτήκαμε ότι θα ήταν καλό να την προωθήσουμε και σε όλους αυτούς που βρίσκονται γύρω μας και δεν έχουν πια την πολυτέλεια να πληρώνουν για το παραμικρό και δεν ανέχονται να τους κοροϊδεύουν και να τους εξαπατούν.

Το εκπαιδευτήριο μας ασχολείται πέραν των συνήθων δραστηριοτήτων που αφορούν στην Ξενόγλωσση Εκπαίδευση (Τμήματα παιδικά στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Τμήματα ενηλίκων στα Αγγλικά, Γερμανικά, Ρωσικά, Τούρκικα, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Βουλγάρικα και Ρουμάνικα) και με θέματα που άπτονται τις σπουδές στο Εξωτερικό (προπτυχιακές και μεταπτυχιακές). Ανεξάρτητα λοιπόν με το εάν επιλέξει κάποιος υποψήφιος σπουδαστής μας να συνεργαστεί μαζί μας ή όχι εμείς προσφέρουμε συμβουλευτική στήριξη για το που θα μπορούσε να ξεκινήσει ή να συνεχίσει κάποιος τις σπουδές. Επίσης παρέχουμε Συμβουλευτική Στήριξη στους Γονείς καθώς και Εκμάθηση της Αγγλικής σε παιδιά με Μαθησιακές Δυσκολίες.

Επιπλέον και αποκλειστικά για το Singleparent.gr  και όλους εσάς που είστε μέλη του, μπορούμε να δίδουμε γενικότερα συμβουλές για θέματα που αφορούν στην ιδιωτική εκπαίδευση, ενώ έχουμε τη δυνατότητα να γνωρίζουμε πολύ καλά απαιτήσεις και λεπτομέρειες σχετικά με τα Πανεπιστημιακά Τμήματα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

vavel kidsΑκόμη θα θέλαμε προκειμένου να σας διευκολύνουμε σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για την εκμάθηση κάποιας γλώσσας και είστε μέλος μονογονεϊκής οικογένειας να σας προσφέρουμε μια έκπτωση 15% στα δίδακτρα όλων των ετών και σε περίπτωση που κάποιος μικρός μας φίλος θέλει να έρθει και να φοιτήσει στο Πρότυπο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Βaвεл Kids» να του κάνουμε δώρο τα βιβλία του.

Τέλος επιτρέψτε μας να σας παρουσιάσουμε και κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τις παροχές μας, οι οποίες θεωρούμε ότι αποτελούν και σημεία υπεροχής:

 • Το προσωπικό των διδασκόντων μας είναι αποκλειστικά Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και αξιολογείται κατά τη διάρκεια της χρονιάς  από τους ίδιους τους μαθητές και τους γονείς τους.
 • Κατά τη διδασκαλία χρησιμοποιείται αποκλειστικά η προς εκμάθηση γλώσσα, έτσι ώστε ν’ αποκτούν οικειότητα και αμεσότητα προς αυτήν οι σπουδαστές.
 • Η διδασκαλία στηρίζεται στη ζωντανή επικοινωνία καθηγητή & σπουδαστή, σε ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα, προσαρμοσμένα στο προσωπικό μαθησιακό στυλ και τις ικανότητες ή αδυναμίες του κάθε σπουδαστή.
 • Οι ξένες γλώσσες διδάσκονται με όλες τις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και επικοινωνίας, με Διαδραστικό Πίνακα, Εργαστήριο Γλώσσας, και με τρόπους αποτελεσματικούς και συνάμα ευχάριστους.
 • Έχουμε εντάξει στη διδασκαλία Πρωτοποριακές Τεχνικές Μαθημάτων και καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα (όπως GetWhatYouNeed®, The Flexible Choice, Peer Teaching®, Write & Win® κλπ).
 • Λειτουργούν ειδικά προγράμματα σπουδών για άτομα με μαθησιακές δυσκολίες, υπό την καθοδήγηση καταρτισμένων εκπαιδευτικών.
 • Οι χώροι και οι αίθουσες διδασκαλίας είναι ευχάριστοι, φιλόξενοι και εργονομικοί.
 • Ο αριθμός των σπουδαστών μας είναι σταθερά πεπερασμένος έτσι ώστε να τμήματα να διατηρούνται ολιγομελή.
 • Παρέχεται παιδαγωγική υποστήριξη προς τα παιδιά και συμβουλευτική προς τους γονείς, από ειδικούς επιστημονικούς συνεργάτες.
 • Λειτουργούμε εξειδικευμένα τμήματα για τους φοιτητές των τμημάτων: Βαλκανικών Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, και Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών ΔΠΘ (Κομοτηνή), προσαρμοσμένα στον τρόπο εξέτασης των Πανεπιστημίων.
 • Λειτουργούμε τμήματα προετοιμασίας για την απόκτηση αναγνωρισμένων πιστοποιητικών γλωσσομάθειας από το ΑΣΕΠ και εξειδικευμένων πιστοποιητικών, τα οποία είναι απαραίτητα για μεταπτυχιακές σπουδές: IELTS, GMAT, TOEFL, TOEIC, GRE, Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας.

Φιλικά,

Κέντρο Ευρωπαϊκών Σλαβικών και Ανατολικών Γλωσσών «ΒΑΒΕΛ»
Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 141, 1ος Όροφος, Τ.Κ. 54645, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2314005382