Τα δωρεάν του δημοψηφίσματος!

0

Το δημοψήφισμα τελικά έχει και τα καλά του. Πολλές εταιρίες και φορείς ευαισθητοποιήθηκαν και παρέχονται στους πολίτες από δωρεάν συγκοινωνίες, διόδια και ψωμί μέχρι χρόνος ομιλίας και ταινίες! Δωρεάν λοιπόν παρέχονται τις μέρες αυτές, τα εξής:

Δωρεάν ψωμί: Οι φούρνοι Βενέτη προσφέρουν δωρεάν ψωμί σε άνεργους, πολύτεκνους και συνταξιούχους μέχρι να επαναλειτουργήσουν οι τράπεζες. Δες πληροφορίες εδώ.

Δωρεάν φαγητό και φάρμακα: Ο Δήμος Ηλιούπολης ο οποίος καθόλη τη διάρκεια των πέτρινων χρόνων των μνημονίων λειτουργεί τις κοινωνικές δομές της «Σπιτικής Κουζίνας» και του «Κοινωνικού Φαρμακείου», αποφάσισε όσο οι τράπεζες είναι κλειστές να χορηγήσει δωρεάν στους δημότες που το έχουν ανάγκη, τρόφιμα και φάρμακα, συναισθανόμενος τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργεί η έλλειψη ρευστότητας. Μέχρι τη μεθεπόμενη Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015, θα διατεθούν δωρεάν 5.000 γεύματα στο χώρο του Αναψυκτηρίου ενώ παράλληλα από τον ίδιο κωδικό η δημοτική αρχή προμηθεύτηκε φάρμακα ύψους 10.000 ευρώ για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του Φαρμακείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Δείτε σχετικά: Στους καταλόγους βοήθειας του Singleparent.gr θα βρείς περισσότερες από 300 οργανώσεις και φορείς που μπορούν να σε βοηθήσουν στη δύσκολη στιγμή!

Δωρεάν συγκοινωνίες: Η μετακίνηση με τις δημόσιες συγκοινωνίες στην Αθήνα και συγκεκριμένα με τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ, τον ΗΣΑΠ, το μετρό και το τραμ θα είναι δωρεάν μέχρι τις 6 Ιουλίου.

Δωρεάν διόδια: Όλο το Σαββατοκύριακο τα διόδια θα είναι ελεύθερα σε όλους τους αυτοκινητόδρομους ενώ τα διόδια στην Αττική οδό θα είναι ελεύθερα τη Κυριακή 5 Ιουλίου, προκειμένου να διευκολύνουν τους πολίτες να συμμετάσχουν στο δημοψήφισμα. Επίσης στην Εγνατία Οδό ΑΕ θα ισχύουν το Σαββατοκύριακό δωρεάν διελεύσεις, χωρίς διόδια επιβατικών Ιδιωτικής Χρήσης και δικύκλων οχημάτων , σε όλο το μήκος του βόρειου άξονα της χώρας (από Ηγουμενίτσα έως Αλεξανδρούπολη).

Έκπτωση στις μετακινήσεις με τα τρένα του ΟΣΕ και τον προαστιακό: Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ παρέχει έκπτωση 50% επί των κανονικών τιμών των εισιτηρίων μέχρι το βράδυ της 6 Ιουλίου για τις μετακινήσεις των πολιτών με τα τρένα του ΟΣΕ ή με τον προαστιακό.

Δωρεάν ενοικίαση ταινιών: Η Hellas Online λόγω των δύσκολων ημερών που διανύουμε, δίνει στους συνδρομητές της Hol Tv όλες τις ενοικιάσεις ταινιών από το Hol Video Club, εντελώς δωρεάν. Επίσης, όλες οι φραγές για λόγους οφειλών , έχουν ανασταλεί για όλους τους πελάτες της hellas online έως και τις 7/7.

Δωρεάν χρόνος ομιλίας: Οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας Cosmote, Vodafone & Wind, χαρίζουν μέχρι τις 7 Ιουλίου δωρεάν χρόνο ομιλίας και ίντερνετ. Οδηγίες για το πώς θα κάνεις χρήση της προσφοράς, θα βρείς εδώ.

Έκπτωση στα ΚΤΕΛ:  Στις ιδιωτικές αστικές και υπεραστικές οδικές συγκοινωνίες των ΚΤΕΛ, θα ισχύσει έκπτωση 25% επί της τιμής των κανονικών εισιτηρίων.

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις: Μέχρι τις 6 Ιουλίου μπορείτε να κάνετε δωρεάν εξετάσεις στον Όμιλο Ευρωκλινικής. Πληροφορίες εδώ!