Μια πρεμιέρα που μας ταξίδεψε «Ως την άκρη του Ονείρου»!

0

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013 έγινε η Avant premiere του θεατρικού έργου για παιδιά «Ως την άκρη του ονείρου» σε κείμενο – σκηνοθεσία Κέλλυς Σταμουλάκη, μουσική Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, με ερμηνευτή τον Βασίλη Λέκκα, στο οποίο το Singleparent.gr έχει τη χαρά να είναι χορηγός επικοινωνίας!

Οι πρωταγωνιστές Φιλίτσα Καλογεράκου, Ευτυχία Φαναριώτη, Αλέξανδρος Βερώνης, Μαριλέττα Κυριαζή, Σταμάτης Πακάκης, Νίκος Βατικιώτης, Νικόλας Μπράβος, Κωνσταντίνα Χρίστου, που πλαισιώνουν τον Βασίλη Λέκκα που υποδύεται τον Φύλακα Άγγελο της μικρής Πετρίνας, η ζωντανή μουσική επί σκηνής, τα ευρηματικά σκηνικά – κοστούμια της Δέσποινας Βολίδη, οι χορογραφίες της Τζένης Τοψίδου και οι φωτισμοί του Αργύρη Καλοπίτα, ταξίδεψαν πάνω από 1000 άτομα σε δύο παραστάσεις, ως την άκρη του ονείρου με  τραγούδια, συγκίνηση, όμορφα μηνύματα και πολύ πολύ γέλιο.

Οι Μαριάννα Τόλη, Βάνα Μπάρμπα, Νόνη Δούνια, Χάρης Ρώμας, Kώστας Κρομμύδας, Τζίνα Φωτεινοπούλου, Ρένα Ρίγγα, Αιμιλία Γάσπαρη, Κώστας Ζέκος και πολλοί άλλοι, ήταν εκεί και έγιναν πάλι παιδιά μαζί με όλους τους συνταξιδιώτες στο όνειρο.

ΚΩΣΤΑ ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ -ΑΛΙΚΗ ΔΑΝΑΛΗ- ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ -ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ                             ΚΕΛΛΥ ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗ- ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΑΚΑΚΗΣ
ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ- ΚΕΛΛΥ ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗ- ΑΛΙΚΗ ΔΑΝΑΛΗ- ΤΖΙΝΑ ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΥ                   ΑΙΜΙΛΙΑ ΓΑΣΠΑΡΗ

Η σκηνοθέτης Κέλλυ Σταμουλάκη και οι συντελεστές καταχειροκροτήθηκαν, από τους μικρούς και μεγάλους θεατές και απέδειξαν πώς μια φορά ως την άκρη το ονείρου δεν είναι αρκετή.

Παραστάσεις θα δίνονται κάθε Κυριακή στις 11:30 και στις 15:00, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο και τις καθημερινές για σχολεία και γκρούπ.

Παραγωγή: Γυάλινο Μουσικό Θέατρο 

Καλλιτεχνική Επιμέλεια – Οργάνωση Παραγωγής :  Θίασος «Αβάντι»

210.9964691, 210.9961323

Υπο την Αιγίδα

 photo unesco_zps9e69d0ad.jpg

Περισσότερες φωτογραφίες και πληροφορίες, μπορείτε να δείτε σε παλαιότερο άρθρο-διαγωνισμό του Singleparent.gr εδώ