Έλα στη πρώτη online ομαδική συνάντηση ειδικά για μονογονείς και βρες τον εαυτό σου!

0
H Παιδοψυχολόγος και Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Μαρία Κωνσταντινοπούλου, συμβουλεύει τους μονογονείς!
 photo mariablogpic_zpse088e247.jpg
Μαρία Κωνσταντινοπούλου Παιδοψυχολόγος και Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Πώς θα προχωρήσω στη ζωή μου; Πώς θα εμπιστευθώ ξανά; Πώς θα είμαι εγώ καλά για να είναι και τα παιδιά μου;

Τη Τετάρτη 4 Ιουνίου και ώρα 20.00, η παιδοψυχολόγος-σύμβουλος ψυχικής υγείας, Μαρία Κωνσταντινοπούλου θα σε βοηθήσει να βρείς τον τρόπο, στη πρώτη online ομαδική συνάντηση του Singleparent.gr, ειδικά για μονογονείς!

Έλα στη πρώτη μας online ομαδική συνεδρία για να ενημερωθείς, να ρωτήσεις για οτιδήποτε σε απασχολεί και να βρείς τη δύναμη να πας παρακάτω, χωρίς να βγείς από το σπίτι σου, χωρίς να πρέπει να βρείς ποιός θα σου κρατήσει το παιδί για να μπορέσεις να παρευρεθείς.

Χρήσιμες πληροφορίες
[highlight]Η συγκεκριμένη συνεδρία είναι εντελώς δωρεάν, θα διαρκέσει μία με μιάμιση ώρα και θα είναι χωρισμένη σε δύο μέρη. [/highlight]

Στο πρώτο μέρος  η παιδοψυχολόγος-σύμβουλος ψυχικής υγείας, Μαρία Κωνσταντινοπούλου θα μας μιλήσει για το πώς μπορεί να διαχειριστεί ένας μονογονέας τις δυσκολίες και τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει, πώς θα μπορέσει να εμπιστευθεί ξανά και πώς θα μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια του για να μπορέσει να στηρίξει και τα παιδιά του.
Στο δεύτερο μέρος διάρκειας 40 λεπτών, θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις και να ρωτήσεις για οτιδήποτε σε απασχολεί, γράφοντας το ερώτημά σου, κάτω από τη ζωντανή αναμετάδοση προκειμένου να απαντηθεί.

Οδηγίες

  • Πάτησε εδώ για να μεταφερθείς στη σελίδα όπου θα διεξαχθεί live η ενημερωτική συνάντηση
  • Κατόπιν, στη δεξιά πλευρά της σελίδας, στην ερώτηση «Θα παρακολουθήσετε;» πάτησε «Ναι» για να κάνεις κράτηση θέσης. Αυτό ήταν!

Τη συνάντηση θα μπορέσεις να τη παρακολουθήσεις, σε αυτό το link 
https://plus.google.com/b/108705680541603629883/events/cmmdqn504nvq1turqnosv1o27so
όπου έκανες και τη δήλωση συμμετοχής. Δεν χρειάζεσαι gmail λογαριασμό για να παρακολουθήσεις τη συνάντηση, χρειάζεσαι όμως gmail λογαριασμό αν θέλεις να γράψεις το ερώτημα ή τον προβληματισμό σου κάτω από το βίντεο, προκειμένου να σου απαντήσει live η  ψυχολόγος μας, Μαρία Κωνσταντινοπούλου!

Θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερα ερωτήματα και προβληματισμούς ενώ αν υπάρξει έντονο ενδιαφέρον, θα επαναλάβουμε τη συνάντηση σύντομα.

Σε περιμένουμε!