fbpx

Υπάρχουμε και εμείς! Το γράμμα-κατάθεση ψυχής από έναν μόνο μπαμπά

| 11 Μαρτίου 2019
ADVERTISEMENT

Ακόμα θυμάμαι σαν χθες τη μέρα που μου ανακοίνωσε η πρώην γυναίκα μου πως θέλει να χωρίσουμε και πως έχω περιθώριο δύο εβδομάδες να βρω σπίτι.

Ήταν κοντά στα Χριστούγεννα θυμάμαι και προσπαθούσε να ρουφήξω μέχρι να φύγω κάθε δευτερόλεπτο από τα παιδιά μου και εμένα άγρυπνος να τα χαζεύω να κοιμούνται.


ADVERTISEMENT

Ακόμα θυμάμαι την απορία και το κλάμα τους όταν έφευγα και εμένα να κοιτάζω σαν χαμένος.

Να μπαίνω στο αυτοκίνητο κοκκαλωμένος και κλαμμένος.

Από τότε έχουν περάσει δύο χρόνια και αλλά δεν σβήνει τίποτα από τη μνήμη μου απλά ζω μία κατάσταση deja vu κάθε φορά που τελειώνει ο χρόνος που τα έχω και αγωνίζομαι με το ρολόι να με κυνηγά να κάνουμε όσα παραπάνω μπορούμε με ένα μόνιμο άγχος και με μία ερώτηση πάντα από αυτά (γιατί δεν έρχεσαι σπίτι) να κοιμηθούμε μαζί , χωρίς να έχω την απάντηση πάντα και να γυρνώ σε ένα άδειο σπίτι που ήταν γεμάτο με τα γελάκια τους νωρίτερα.


ADVERTISEMENT

Τι να εξηγήσεις άραγε σε αυτές τις ψυχούλες που στερούνται τον έναν από τους δύο γονείς.

Δυστυχώς δεν εξηγείται ο πόνος που περνάμε ούτε στα παιδιά ούτε σε εμάς Απλά είναι μία κατάσταση δυσάρεστη που βιώνετε μόνο.

Το κακό στην περίπτωσή μου είναι ότι είμαι και εγώ παιδί χωρισμένων γονιών και η ζωή κάνει κύκλους τελικά.

Υπάρχουμε και εμείς λοιπόν που ζούμε για τα παιδιά μας.

Διαβάζω πολλές μητέρες που αναφέρουν για την κούραση και τον αγώνα για να μεγαλώσουν τα παιδιά αλλά μακάρι να τα είχα και εγώ συνέχεια και δεν θα έλεγα τίποτα.

Δεν διαφωνώ πως κάποιοι πατέρες δεν ήταν ικανοί να αποκτήσουν παιδιά..

Όσοι γονείς είστε μαζί με τα παιδιά σας Μην ξεχνάτε στιγμή να τους λέτε πόσο το αγαπάτε και αν βάζετε τίποτα παραπάνω από αυτά είναι ο μοναδικός σας θησαυρός.

Και αγκαλιάζετε τα για μας που δεν τα έχουμε κάθε μέρα.

Κώστας

Θέλεις να μας μιλήσεις; Κι εμείς!
Στείλε μας την ιστορία σου με email στο info@singleparent.gr κι εμείς θα τη δημοσιεύσουμε εντελώς ανώνυμα!
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων και σε διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σου, θα παραμείνει μυστική. Στοιχεία της ιστορίας έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους και τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά. Σχόλια προσβλητικά και επιθετικά δεν θα δημοσιεύονται!
Για λόγους προστασίας των αναγνωστών μας, δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των άρθρων τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους χρήσης μας εδώ

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ