fbpx

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: “Πληρώνει κανονικά διατροφή δεν ισχύουν όσα λέγονται” λέει ο δικηγόρος του

| 10 Οκτωβρίου 2023
ADVERTISEMENT

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης έναν χρόνο μετά τον χωρισμό από την Ελένη Τσιριγκάκη δεν έδωσε το παρών στη βάφτιση της κόρης τους, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 8/10 στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής στη Νέα Σμύρνη.

Ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Απόστολος Λύτρας ισχυρίστηκε πως ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης απουσίαζε από την τελετή βάφτισης εξαιτίας των τεταμένων σχέσεων με την πρώην σύζυγό του, αλλά και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί.


ADVERTISEMENT

Σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Απόστολος Λύτρας στην εκπομπή Happy Day, το πρωί της Τρίτης, δήλωσε: «Όταν ακούτε μια γυναίκα, μια μητέρα να αποκαλεί τον πατέρα «η απέναντι πλευρά» αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει θυμός. Την ξέρω την Ελένη, δεν ισχύουν τα περισσότερα από αυτά που λέει. Το έβλεπε το παιδί, πληρώνει διατροφή, η οποία έχει συμφωνηθεί. Έχουν πάρει διαζύγιο».

«Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Το ξέρει και μάλιστα εγώ ο ίδιος της πρότεινα να πάει να τον δει. Μηνιαία καταθέτει τη διατροφή και σαφέστατα έχουμε έγγραφα που το αποδεικνύουν. Υπάρχει θυμός, θα πρέπει να εξομαλυνθεί αυτή η κατάσταση. Το βλέπει το παιδί, είναι υπερβολή αυτά. Έχουν πάρει συναινετικό διαζύγιο» συμπλήρωσε ο καταξιωμένος ποινικολόγος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


ADVERTISEMENT

Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ