Έληξε: Το «Bomboniere by Joel» σου χαρίζει τη Πασχαλινή λαμπάδα που σου αρέσει

61

joel results
 photo joelresults2_zpsd9b2cd85.jpg
Από μία λαμπάδα κερδίζουν οι Άννα Συλιβέστρου Άννα Περτέση και Τζένη Σπυράκου (λόγω μή πλήρωσης των προϋποθέσεων συμμετοχής, δεύτερη νικήτρια αναδείχθηκε κατόπιν επαναληπτικής κλήρωσης η Τζένη Σπυράκου).
Συγχαρητήρια στις νικήτριες, σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και καλές γιορτές!

Το κατάστημα «Bomboniere by joel» λειτουργεί από το 2010 προσφέροντας μια ολοκληρωμένη και πλούσια γκάμα προϊόντων γάμου και βάπτισης. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία από προσκλητήρια, μπομπονιέρες, λαμπάδες, λαδόπανα, στέφανα, μαρτυρικά, κουτιά βαπτιστικών, πασχαλινές λαμπάδες καθώς και υλικά για να δημιουργήσεις μόνη σου, τις μπομπονιέρες ή τους στολισμούς που έχεις φανταστεί.

Το «Bomboniere by joel» σε περιμένει στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του, για να σε βοηθήσει να επιλέξετε τα προϊόντα εκείνα που θα σε ικανοποιήσουν αισθητικά και οικονομικά. Κοντά στη μονογονεϊκή οικογένεια, αυτό το Πάσχα το «Bomboniere by joel» κάνει δώρο από μία Πασχαλινή λαμπάδα σε δύο τυχερά παιδάκια. Δες εδώ ποιά λαμπάδα σου αρέσει και για να μπείς στη κλήρωση και να την αποκτήσεις, αρκεί να είσαι κάτοικος Αθηνών και να ακολουθήσεις τα εξής απλά βήματα:

 • Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook 
 • Κάνε εγγραφή στο newsletter μας, μέσω της φόρμας που θα βρείς στη δεξιά πλευρά του site.
 • Άφησε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σου, στο τέλος αυτού του κειμένου. 

μέχρι και τη Κυριακή 13/04/2014 και ώρα 23:59 μ. μ. Καλή επιτυχία!
*Από το δικαίωμα συμμετοχής, εξαιρούνται όσοι έχουν ήδη κερδίσει Πασχαλινή λαμπάδα σε άλλο παρόμοιο διαγωνισμό της σελίδας μας.

«Bomboniere by joel» 
Γλάδστωνος 8 (6ος Όροφος) – Πλατεία Κάνιγγος – Αθήνα
Τηλ. 2121002440 & 6971594155

 photo LPAS9010_large_zps83d2f489.jpg
Χρήσιμες πληροφορίες:

 • Η παραλαβή κάθε λαμπάδας γίνεται από το κατάστημα «Bomboniere by joel» στην Αθήνα (Γλάδστωνος 8-6ος Όροφος – Πλατεία Κάνιγγος) μέχρι και τη Μ. Πέμπτη 17/04.
 • Η φωτογραφία της συγκεκριμένης λαμπάδας όπως απεικονίζεται παραπάνω, είναι τυχαία.
 • Η επιλογή λαμπάδας γίνεται ανάμεσα σε όσες είναι διαθέσιμες εκείνη τη στιγμή.
 • Εάν είσαι ήδη φίλος της σελίδας μας στο facebook η/και έχεις ήδη εγγραφεί στο newsletter μας, το μόνο που έχεις να κάνεις για να μπείς στη κλήρωση, είναι να αφήσεις το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σου, στο τέλος αυτού του κειμένου.
 • Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στους διαγωνισμούς από τα ίδια μέλη μιας οικογένειας ούτε η πολλαπλή συμμετοχή ενός ατόμου. Το ίδιο ισχύει και για όσους διατηρούν δεύτερα ή ψεύτικα προφίλ στο facebook που μπορεί να ανήκουν στον οποιονδήποτε έχει ήδη δηλώσει συμμετοχή. Σε αντίθετη περίπτωση το δικαίωμα συμμετοχής θα αφαιρείται ή θα ακυρώνεται και θα πραγματοποιείται επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου νικητή.
 • Η δήλωση συμμετοχής γίνεται με μεμονωμένο σχόλιο και όχι με «reply to» σε σχόλιο άλλου συμμετέχοντα. Σχόλια που απαντούν σε άλλα, αποσυντονίζουν τη προτεραιότητα άρα και τη κλήρωση οπότε θα διαγράφονται.
 • Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Κυριακή 13/04/2014  και ώρα 23.59 μ.μ.οπότε και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας ή συμμετοχές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
 • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14/04/2014 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο ή/και στη σελίδα μας στο facebook.
 • Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της.

Περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να διαβάσεις στους γενικούς όρους συμμετοχής.