Έληξε: Το Babysitting company,σας κάνει δώρο τη μπέιμπι σίτερ!

3

 photo babysittingcompanyresults_zps42280144.jpg
Νικήτριες είναι οι Μαρία Ιωάννα Αλβέρτη και Κωνσταντίνα Ζαχαροπούλου.
Συγχαρητήρια και σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή!

Το γραφείο «Babysitting Company» προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες παροχής εξειδικευμένου προσωπικού που αφορά τη φύλαξη, τη φροντίδα, τη διαπαιδαγώγηση και την δημιουργική απασχόληση βρεφών και παιδιών σε όλη την Αττική.

Έχει δημιουργηθεί με πολλή αγάπη και σοβαρότητα, έτσι ώστε να σας προσφέρει το χρόνο να κάνετε τις δουλειές σας, να απολαύσετε μια βραδινή έξοδο, ένα ξεκούραστο απόγευμα, καθώς και ένα σταθερό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης-φροντίδας των παιδιών σας και να είστε σίγουροι ότι θα είναι ασφαλή και χαρούμενα.

Άλλωστε ευτυχισμένοι γονείς ίσον ευτυχισμένα παιδιά.

 photo babysitting1_zpsc0e790f8.jpg

Το γραφείο «Babysitting Company» έχει επιλέξει τις babysitters του, από ένα σύστημα οργάνωσης και αξιολόγησης  με βάση το χαρακτήρα, τις επιδεξιότητες, την εκπαίδευση, την εμπειρία και την προϋπηρεσία τους, προσώπων κατάλληλων, επιδέξιων, έμπειρων και αφοσιωμένων στην σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Είναι  ελληνίδες, με σπουδές στα παιδαγωγικά επαγγέλματα, με προϋπηρεσία &  συστάσεις, έχουν κάνει ιατρικές εξετάσεις και έχουν υπογράψει συμφωνητικό εμπιστευτικότητας.

Το σημαντικότερο όμως κριτήριο επιλογής τους  είναι η ΑΓΑΠΗ τους για τα παιδιά.

Το γραφείο «Babysitting Company» στηρίζει τη μονογονεϊκή οικογένεια και σε δύο τυχερούς αναγνώστες του Singleparent.gr, προσφέρει από μία 4ωρη φύλαξη μέχρι δύο παιδιών ηλικίας από 2 ετών και πάνω στο χώρο κάθε νικητή. Κάντε Like στη σελίδα του Singleparent.gr, στο facebook και αφήστε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας,  στο τέλος αυτού του κειμένου μέχρι και τη Δευτέρα 02/12/2013 και ώρα 00.00 μ. , για να μπείτε στη κλήρωση. Καλή επιτυχία!

«Babysitting Company«
Μεταξά 20, Γλυφάδα, 16674
Εμπορικό Κέντρο Δόρυσσα (2ος όροφος)
Τηλέφωνο: 211 012 1990
E-mail : info@babysittingcompany.gr

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Η φύλαξη αφορά κατοίκους Αττικής.
  • Το δώρο των νικητών μπορεί να εξαργυρωθεί από Δευτέρα έως και Σάββατο από τις 09:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ, μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου 2014.
  • Πρίν την εξαργύρωση του δώρου τους, οι νικητές είναι απαραίτητο να ειδοποιήσουν το «Babysitting Company» τουλάχιστον 3 μέρες νωρίτερα και να στείλουν στη δωροθέτρια εταιρία, στοιχεία ταυτότητας και διεύθυνση, καθώς και να αποδεχτούν τους γενικούς όρους της εταιρίας μέσα από ένα συμφωνητικό.
  • Εάν είστε ήδη φίλος της σελίδας μας στο facebook, το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στη κλήρωση, είναι να υποβάλλετε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας, στο τέλος αυτού του κειμένου.
  • Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 02/12/2013 και ώρα 00:00 μ. οπότε και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας ή συμμετοχές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
  • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 03/12/2013 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο ή/και στη σελίδα μας στο facebook.
  • Δεν επιτρέπεται η πολλαπλή συμμετοχή ή η συμμετοχή πέραν του ενός μέλους της ίδιας οικογένειας. Σε αντίθετη περίπτωση οι συμμετοχές θα ακυρώνονται.
  • Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της.
  • Σε περίπτωση που οι νικητές ή κάποιοι από αυτούς, δεν ανταποκριθούν εντός 10 ημερών ή δεν επιθυμούν το δώρο τους, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου/ων νικητή/ών.
  • Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε στους γενικούς όρους συμμετοχής.