Έληξε: Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για τη «Φρουτοπία»

7

 photo Results-ResearchRandomizer44_zps43beaf60.png

Νικητές είναι οι: Κυριακή Βαβουράκη, Γιώργος Χειλάς, Ευτυχία Τολμίδου, Αθηνά Πετρίδου και Φανή Παπατώλη. Καλή διασκέδαση και σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή!

Το Singleparent.gr χαρίζει από μια διπλή πρόσκληση σε 5 τυχερά παιδάκια για να παρακολουθήσουν τη παράσταση «Φρουτοπία» τη Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015 στις 11.30 π.μ.

Για να μπείς στη κλήρωση, δήλωσε συμμετοχή μέχρι και τη Πέμπτη 29/01/2015 και ώρα 23.59 μ.μ. ακολουθώντας τις εξής οδηγίες:

α) Κάνε Like στη σελίδα του Singleparent.gr, στο facebook και
β) Άφησε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σου, στο τέλος του κειμένου (επειδή η μορφή υποβολής σχολίων γίνεται με τη μέθοδο Disqus, δεν χρειάζεται να έχεις λογαριασμό στο Disqus. Βάζεις απλώς ονοματεπώνυμο και email, κάνεις tick το κουτάκι που λέει «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης» και πατάς το γκρί  βελάκι δεξιά). Η συμμετοχή μέσω υποβολής σχολίου αφορά τον κανονικό σχολιασμό και όχι τον σχολιασμό μέσω social media (facebook, twitter κλπ.).
*Λόγω της τοποθεσίας του θεάτρου το δώρο αφορά μόνο κατοίκους Αττικής.

Καλή επιτυχία!

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Κάθε διπλή πρόσκληση ισχύει μόνο για έναν ενήλικο και ένα παιδί και μόνο για τη παράσταση της 01/02/2015.
  • Η δήλωση συμμετοχής γίνεται μέσω του κανονικού σχολιασμού και όχι μέσω facebook, twitter και άλλων λογαριασμών social media.
  • Η δήλωση συμμετοχής γίνεται με μεμονωμένο σχόλιο και όχι με «reply to» σε σχόλιο άλλου συμμετέχοντα. Σχόλια που απαντούν σε άλλα, αποσυντονίζουν τη προτεραιότητα άρα και τη κλήρωση οπότε θα διαγράφονται.
  • Εάν είσαι ήδη φίλος της σελίδας μας στο facebook, το μόνο που έχεις να κάνεις για να μπείς στη κλήρωση, είναι να υποβάλλεις το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σου, στο τέλος αυτού του κειμένου.
  • Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στους διαγωνισμούς από τα ίδια μέλη μιας οικογένειας ούτε η πολλαπλή συμμετοχή ενός ατόμου. Το ίδιο ισχύει και για όσους διατηρούν διπλούς λογαριασμούς στο facebook. Σε αντίθετη περίπτωση το δικαίωμα συμμετοχής θα αφαιρείται ή θα ακυρώνεται και θα πραγματοποιείται επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου νικητή.
  • Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Πέμπτη 29/1/2015 και ώρα 23.59 μ.μ. οπότε και μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας ή συμμετοχές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
  • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 30/01/2015 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο ή/και στη σελίδα μας στο facebook.
  • Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της.
  • Περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να διαβάσεις στους γενικούς όρους συμμετοχής. 

Προσωπικά μεγάλωσα με τη «Φρουτοπία», τον Αιμίλιο το Μήλο, τη Μάτα τη Ντομάτα και τον Πίκο Απίκο. Δεν υπήρχε απόγευμα που να το χάσω, ήταν το αγαπημένο μου οπότε δεν υπήρχε περίπτωση το Singleparent.gr, να μη γίνει χορηγός επικοινωνίας σε ένα τόσο σπουδαίο έργο που ξυπνάει αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων. 
 photo 3_zpscb08edc3.jpg
Η «Φρουτοπία», το κλασσικό πλέον έργο του Ευγένιου Τριβιζά που εδώ και τριάντα ολόκληρα χρόνια ως κοσμαγάπητη τηλεοπτική σειρά αρχικά και ως σειρά πολύχρωμων κόμικς στη συνέχεια, έχει συναρπάσει μικρούς και μεγάλους, ζωντανεύει για μια ακόμη φορά με φαντασμαγορικό τρόπο σε σκηνοθεσία- χορογραφία του Κωνσταντίνου Ρήγου στο θέατρο REX.

Ο δαιμόνιος δημοσιογράφος Πίκος Απίκος , ο Θάνος το κολοκυθάκι, η Μαρουλίτα το μαρούλι, η Μάτα η ντομάτα, ο Ανανίας το πεπόνι, ο Βλάσης το βλίτο, ο Αρχέλαος το λαχανιασμένο λάχανο, ο Μανόλης ο μανάβης και όλοι οι σπαρταριστοί ήρωες του Ευγένιου Τριβιζά σάς περιμένουν από την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου για να ζήσετε μαζί τους μέσα σε μια οπτική και ηχητική πανδαισία τις ύπουλες προδοσίες, τις υπέροχες θυσίες, τα ασίγαστα μίση, τις τολμηρές προσδοκίες και τις αποτρόπαιες δολοπλοκίες που διαδραματίζονται στους δρόμους, τα μέγαρα και τους σκουπιδοτενεκέδες της μακρινής αλλά και τόσο κοντινής μας χώρας.
 photo 7_zpsf9e24029.jpg
Με τον ρόλο του Πίκου Απίκου αναμετριέται με απροσμέτρητο θάρρος ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, ενώ την πρωτότυπη μουσική, αψηφώντας τον ανελέητο εκφοβισμό των μανάβηδων, έχει συνθέσει ο Δήμος Αναστασιάδης.