Έληξε: Το Myshoe.gr χαρίζει μία δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ για τη γιορτή της μητέρας!

240

myshoe.gr results 17-05-2014

Συγχαρητήρια στον νικητή, Στέφανο Ζαμπέλη, που κερδίζει μία δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ από το Myshoe.gr. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή!

Το MyShoe.gr είναι το μεγαλύτερο eShop για παπούτσια στην Ελλάδα, με περισσότερους από 50.000 επισκέπτες καθημερινά. Στον κατάλογο του περιλαμβάνονται περισσότερα από 240 Ελληνικά και Διεθνή Brands, ενώ η τεράστια συλλογή από 10,000+ διαφορετικά προϊόντα, παρέχει μια μοναδική αγοραστική εμπειρία στους επισκέπτες, που δεν μπορούν να την βρουν σε φυσικά καταστήματα.

Το 2013, το MyShoe βραβεύτηκε ως το eShop με το καλύτερο Customer Service, γιατί είναι το μοναδικό Ηλεκτρονικό κατάστημα που προσφέρει:

 • δωρεάν αποστολές σε όλη την Ελλάδα, χωρίς ελάχιστο όριο αγορών (ακόμα και από €1)
 • δωρεάν επιστροφές των προϊόντων εντός 30 ημερών (και όχι εντός 14 ημερών που παρέχεται συνήθως)
 • πληρωμή με αντικαταβολή, χωρίς έξτρα κόστος επιβάρυνσης
 • παρέχει 100% ασφάλεια με πολύ υψηλή κωδικοποίηση 256bit, ενώ
 • είναι από τα Ιδρυτικά Μέλη του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (Greek eCommerce Association – GR.EC.A.).

Τέλος, θα προσθέσω εγώ που είμαι πελάτισσα από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του, όλες μου τις μπότες τις έχω πάρει σε εξαιρετικά καλή τιμή από το MyShoe όπου μπορεί κανείς να βρεί επώνυμα ή λιγότερο επώνυμα αλλά ποιοτικά παπούτσια χωρίς να πρέπει να χαλάσει μια περιουσία. Επίσης, κατά τη διάρκεια της περιήγησής σου, στο ηλεκτρονικό του κατάστημα, μπορεί να σου δώσει επιπλέον έκπτωση επί της συνολικής σας παραγγελίας.

Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, το αγαπημένο μας  MyShoe προσφέρει σε μία τυχερή μανούλα (ή σε έναν τυχερό μπαμπά για να κάνει δώρο στη μανούλα του) μία δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ για αγορές από το ηλεκτρονικό του κατάστημα. Για να μπείς στη κλήρωση, αρκεί να δηλώσεις συμμετοχή μέχρι και τη Παρασκευή 16/05/2014 και ώρα 23.59 μ.μ. ακολουθώντας τις εξής οδηγίες:

α) Κάνε Like στη σελίδα του Singleparent.gr, στο facebook
β) Κάνε εγγραφή στο newsletter μας μέσω της ειδικής φόρμας που θα βρείς στη δεξιά πλευρά του site και
γ) Άφησε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σου, στο τέλος αυτού του κειμένου.
*Από το δικαίωμα συμμετοχής, εξαιρείται η προηγούμενη νικήτρια σε αντίστοιχο, παλαιότερο διαγωνισμό.

Καλή επιτυχία!

Χρήσιμες πληροφορίες:

 • Η δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ παρέχεται ανεξαρτήτως αξίας αγορών και ισχύει για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα του MyShoe.gr αυστηρά μέχρι και τις 30/06/2014.
 • Η δήλωση συμμετοχής γίνεται με μεμονωμένο σχόλιο και όχι με «reply to» σε σχόλιο άλλου συμμετέχοντα. Σχόλια που απαντούν σε άλλα, αποσυντονίζουν τη προτεραιότητα άρα και τη κλήρωση οπότε θα διαγράφονται.
 • Εάν είστε ήδη φίλος της σελίδας μας στο facebook ή έχετε ήδη εγγραφεί στο newsletter μας, το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στη κλήρωση, είναι να υποβάλλετε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας, στο τέλος αυτού του κειμένου.
 • Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στους διαγωνισμούς από τα ίδια μέλη μιας οικογένειας ούτε η πολλαπλή συμμετοχή ενός ατόμου. Το ίδιο ισχύει και για όσους διατηρούν διπλά ή ψεύτικα προφίλ στο facebook που μπορεί να ανήκουν στον οποιονδήποτε έχει ήδη δηλώσει συμμετοχή. Σε αντίθετη περίπτωση το δικαίωμα συμμετοχής θα αφαιρείται ή θα ακυρώνεται και θα πραγματοποιείται επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου νικητή.
 • Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Παρασκευή 16/05/2014 και ώρα 23:59 μ.μ. οπότε και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας ή συμμετοχές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
 • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17/05/2014 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο ή/και στη σελίδα μας στο facebook.
 • Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της.
 • Εάν ο/η νικητής/τρια δεν ανταποκριθεί στο email μας εντός μίας εβδομάδος, θα προχωρήσουμε σε νέα κλήρωση για την ανάδειξη νέου/νέας νικητή/τριας.
 • Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε στους γενικούς όρους συμμετοχής.