Έληξε: Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για να επισκεφθείτε το Santa Claus Kingdom

12

 photo SantaClausKingdom2results_zps9d3170de.jpg

Οι τρείς νικητές που κέρδισαν από μία διπλή πρόσκληση για να επισκεφθούν το Santa Claus Kingdom, είναι οι: Γιάννης Καρβέλας, Κωνσταντουράκη Χριστίνα και Άγγελος Καντάς.
Συγχαρητήρια και σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή!

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε πέρυσι τα Χριστούγεννα το Santa Claus Kingdom, η εταιρία Λούνα Πάρκ «Τα Αηδονάκια» παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά στον εκθεσιακό χώρο του M.E.C. Παιανίας το μεγαλύτερο στην Ελλάδα, και πιο εντυπωσιακό, κλειστό (indoor) Xριστουγεννιάτικο Πάρκο το Santa Claus Kingdom.

 photo santa5_zps96eec81f.jpg

Το «Santa Claus Kingdom» άνοιξε και φέτος τις πύλες του, από 30 Νοεμβρίου έως 2 Ιανουαρίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Παιανίας και  θα λειτουργήσει 34 ημέρες.  Το «Santa Claus Kingdom» tο μεγαλύτερο πάρκο διασκέδασης στην Ελλάδα, σε έναν τεράστιο εσωτερικό χώρο, 13.000 τ.μ., που μένει ανεπηρέαστος από τις κλιματολογικές συνθήκες, φιλοξενεί 40 παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους και δίνει αληθινό νόημα στο όνομά του, το βασίλειο του Άγιου Βασίλη που γίνεται πραγματικότητα. Πολλά παιχνίδια δράσης και χειμερινά σπορ, αλλά και δημιουργικά εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις, αθλητικές επιδείξεις, μαγικά κόλπα, πλανητάριο, karaoke, face painting και μπαλονοκατασκευές.

 photo DSC_6308_zps0069a15c.jpg

Επιπλέον, τώρα έχουν όλοι την ευκαιρία να κάνουν Ski μέσα στην πόλη, κάτι που ήδη αποτελεί τη νέα τάση σε πολλές χώρες του κόσμου. Οι αρχάριοι μπορούν να μάθουν ski και snowboard εύκολα και με ασφάλεια, οι προχωρημένοι να εξασκήσουν τις δεξιότητές τους πάνω σε άλματα και τεχνικές, ενώ οι αθλητές να προπονηθούν, όπως ακριβώς θα έκαναν στο χιόνι. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο… κάνουμε βραδινό σκι ενώ για τους φανατικούς του snowboard, θα υπάρχουν ειδικά boxes για φιγούρες και άλματα, δίνοντάς σου μια εμπειρία κατάβασης που θα σου μείνει αξέχαστη. Με μόνο αξεσουάρ τη θετική σου ενέργεια, στο Santa Claus Kingdom θα βρεις ότι θα έβρισκες και σε ένα μικρό χιονοδρομικό κέντρο: όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεσαι -πέδιλα και μπότες- στα μέτρα σου, ειδικούς για να σου μάθουν τα πρώτα βήματα πάνω στην πίστα και οι πιο πεπειραμένοι μπορείτε να οργανώσετε επί τόπου μίνι αγώνες κατάβασης με τους φίλους σας.

 photo santa1_zps07e2f7f3.jpg

…θέλετε κι άλλα; Στο «Santa Claus Kingdom» θα τα βρείτε ΟΛΑ!
 photo unnamed_zpsa1c7edc2.jpg

Το «Santa Claus Kingdom» και το Singleparent.gr χαρίζουν σε τρείς τυχερούς αναγνώστες, από μία διπλή πρόσκληση (ένας ενήλικος και ένα παιδί) για να επισκεφθείτε το Βασίλειο του Άη Βασίλη, από το Σάββατο 14/12/2013 μέχρι και τη Παρασκευή 20/12/2013. Κάντε Like στη σελίδα του Singleparent.gr, στο facebook και αφήστε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας,  στο τέλος αυτού του κειμένου μέχρι και τη Πέμπτη 12/12/2013 και ώρα 00.00 μ. , για να μπείτε στη κλήρωση. Καλή επιτυχία!
*Δικαίωμα συμμετοχής, δεν έχουν οι νικητές του προηγούμενου διαγωνισμού.

 photo DSC_6552_zpsfb13df9f.jpg
Santa Claus Kingdom
Εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας
Τηλ: 210-6199777
www.santaclauskingdom.gr
Facebook: http://www.facebook.com/SantaClausKingdom

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Κάθε διπλή πρόσκληση ισχύει αυστηρά για έναν ενήλικο και για ένα παιδί και για επίσκεψη το χρονικό διάστημα
    από 14/12-20/12/2013.
  • Εάν είστε ήδη φίλος της σελίδας μας στο facebook, το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στη κλήρωση, είναι να υποβάλλετε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας, στο τέλος αυτού του κειμένου.
  • Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Πέμπτη 12/12/2013 και ώρα 00:00 μ. οπότε και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας ή συμμετοχές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
  • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 13/12/2013 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο ή/και στη σελίδα μας στο facebook.
  • Δεν επιτρέπεται η πολλαπλή συμμετοχή ή η συμμετοχή πέραν του ενός μέλους της ίδιας οικογένειας. Σε αντίθετη περίπτωση οι συμμετοχές θα ακυρώνονται.
  • Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της.
  • Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε στους γενικούς όρους συμμετοχής.