Έληξε: Κερδίστε μία δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ, για αγορές από το My shoe.gr

32

 photo myshoegrresults_zpsec4e65c0.jpg

Νικήτρια είναι η Γεωργία Παπαδοπούλου.
Επειδή η πρώτη νικήτρια δεν εμφανίστηκε, κάναμε νέα κλήρωση οπότε και νέα νικήτρια αναδείχθηκε η Κυριακή Σεραφειμίδου!

 photo myshoegrresults2_zps59f41ac0.jpg
Συγχαρητήρια και σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή! 

Το MyShoe.gr είναι το μεγαλύτερο eShop για παπούτσια στην Ελλάδα, με περισσότερους από 50.000 επισκέπτες καθημερινά. Στον κατάλογο του περιλαμβάνονται περισσότερα από 240 Ελληνικά και Διεθνή Brands, ενώ η τεράστια συλλογή από 10,000+ διαφορετικά προϊόντα, παρέχει μια μοναδική αγοραστική εμπειρία στους επισκέπτες, που δεν μπορούν να την βρουν σε φυσικά καταστήματα.

Το 2013, το MyShoe βραβεύτηκε ως το eShop με το καλύτερο Customer Service, γιατί είναι το μοναδικό Ηλεκτρονικό κατάστημα που προσφέρει:

 • δωρεάν αποστολές σε όλη την Ελλάδα, χωρίς ελάχιστο όριο αγορών (ακόμα και από €1)
 • δωρεάν επιστροφές των προϊόντων εντός 30 ημερών (και όχι εντός 14 ημερών που παρέχεται συνήθως)
 • πληρωμή με αντικαταβολή, χωρίς έξτρα κόστος επιβάρυνσης
 • παρέχει 100% ασφάλεια με πολύ υψηλή κωδικοποίηση 256bit, ενώ
 • είναι από τα Ιδρυτικά Μέλη του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (Greek eCommerce Association – GR.EC.A.).

Τέλος, θα προσθέσω εγώ που είμαι πελάτισσα από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του, όλες μου τις μπότες τις έχω πάρει σε εξαιρετικά καλή τιμή από το MyShoe όπου μπορεί κανείς να βρεί επώνυμα ή λιγότερο επώνυμα αλλά ποιοτικά παπούτσια χωρίς να πρέπει να χαλάσει μια περιουσία. Επίσης, κατά τη διάρκεια της περιήγησής σας, στο ηλεκτρονικό του κατάστημα, μπορεί να σας δώσει επιπλέον έκπτωση επί της συνολικής σας παραγελίας.

Με αφορμή λοιπόν την εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου (eCommerce), αλλά και τις γιορτές που έρχονται, το MyShoe προσφέρει σε έναν τυχερό ή μία τυχερή, μία δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ για αγορές από το ηλεκτρονικό του κατάστημα. Κάντε Like στη σελίδα του Singleparent.gr στο facebook και αφήστε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας,  στο τέλος αυτού του κειμένου μέχρι και τη Τρίτη 10/12/2013 και ώρα 00.00 μ. για να μπείτε στη κλήρωση. Καλή επιτυχία!

Χρήσιμες πληροφορίες:

 • Η δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ παρέχεται ανεξαρτήτως αξίας αγορών και ισχύει για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα του MyShoe.gr αυστηρά μέχρι και τις 31/12/2013.
 • Εάν είστε ήδη φίλος της σελίδας μας στο facebook, το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στη κλήρωση, είναι να υποβάλλετε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας, στο τέλος αυτού του κειμένου.
 • Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Τρίτη 10/12/2013  και ώρα 00:00 μ. οπότε και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας ή συμμετοχές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
 • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 11/12/2013 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο ή/και στη σελίδα μας στο facebook.
 • Δεν επιτρέπεται η πολλαπλή συμμετοχή ή η συμμετοχή πέραν του ενός ατόμου. Σε αντίθετη περίπτωση οι συμμετοχές θα ακυρώνονται.
 • Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της.
 • Σε περίπτωση που οι νικητές ή κάποιοι από αυτούς, δεν ανταποκριθούν εντός 7 ημερών ή δεν επιθυμούν το δώρο τους, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου/ων νικητή/ών.
 • Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε στους γενικούς όρους συμμετοχής.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Newsletter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ