Έληξε: Κερδίστε το βιβλίο «Πολλαπλή νοημοσύνη» από τις εκδόσεις «Διόπτρα»

22

 photo dioptra_zpsd98d49b8.jpg
 photo dioptrapollaplinoimosiniresult_zps237a9940.jpg
Νικήτριες είναι οι: Βίκη Μπληγουρά, Θεανώ Βογιατζόγλου και Ελένη Καλλέργη.
Λόγω του ότι η μία από τις νικήτριες δεν ανταποκρίθηκε, στις 03/01/2014 έγινε επαναληπτική κλήρωση και τη θέση της παίρνει η Κωνσταντίνα Ζαχαροπούλου (τελικώς εμφανίστηκε η αρχική νικήτρια).

Συγχαρητήρια στις νικήτριες και σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή. Χρόνια πολλά!

Οι Εκδόσεις «Διόπτρα»  κατέχουν μία από τις πρώτες θέσεις ανάμεσα στους εκδοτικούς οίκους της ελληνικής αγοράς. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1978 με εκδόσεις τίτλων στις κατηγορίες: Διατροφή και Υγεία, Προσωπική Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Πνευματική Αναζήτηση. Με την πάροδο του χρόνου οι κατηγορίες εμπλουτίστηκαν και οι Εκδόσεις Διόπτρα επεκτάθηκαν στην Ελληνική και Ξένη Πεζογραφία, στη Γονική Φροντίδα, στο Αστυνομικό Μυθιστόρημα, στην Παιδική Πεζογραφία, αλλά και στη Μαγειρική.

Αποστολή των εκδόσεων «Διόπτρα» , είναι η έκδοση ποιοτικών, χρήσιμων αλλά ταυτόχρονα και ψυχαγωγικών βιβλίων, τίτλων που αφήνουν πάντοτε στον αναγνώστη την αίσθηση ότι “κάτι έχει αλλάξει μέσα του”. Το όραμά τους, είναι να παραμείνουν στην καρδιά των αναγνωστών και βιβλιοπωλών ως ο εκδοτικός οίκος που εκδίδει διαχρονικά βιβλία αλλά ταυτόχρονα επιτυχημένα και εμπορικά. Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον εκδοτικό οίκο «Διόπτρα». Η συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση είναι από τις βασικότερες προτεραιότητές μας καθώς συμβάλουν τα μέγιστα στο να κατακτήσει η εταιρεία περίοπτη θέση στην ελληνική αγορά κερδίζοντας το σεβασμό τόσο του αναγνωστικού κοινού, όσο και των υπόλοιπων εκδοτικών οργανισμών αλλά και βιβλιοπωλών.

Η άμεση και φιλική εξυπηρέτηση του πελάτη προσδιορίζει τη φιλοσοφία τους η οποία επιβραβεύει και προάγει την ομαδικότητα, την καινοτομία και την ανάπτυξη των πρωτοβουλιών. Αξιοποιώντας διαρκώς τεχνολογίες αιχμής (συστήματα παραγγελιοληψίας με tablet PCs, CRM & Business Intelligence) ακολουθούν την πορεία της αγοράς και είναι μπροστά στις εξελίξεις του κλάδου. Εμπλουτίζουν συνεχώς τον κατάλογο των βιβλίων τους με τίτλους που κερδίζουν διακρίσεις και βραβεία και γίνονται γενικότερα μεγάλες εμπορικές επιτυχίες.

Όλοι αυτοί οι λόγοι συνηγορούν στο να απαριθμεί το αναγνωστικό τους κοινό περισσότερα από 50.000 μέλη…

Ο στρατηγικός σχεδιασμός των εκδόσεων «Διόπτρα» κινείται στα πλαίσια της επιλεκτικής επέκτασης σε διαφορετικές κατηγορίες βιβλίων με γνώμονα τη διατήρηση της φιλοσοφίας και αποστολής της.

Συνεχίζουν να αγαπούν το βιβλίο και να δουλεύουν γι’ αυτό με το ίδιο πάθος και την ίδια αφοσίωση που είχαν όταν ξεκίνησαν.

Το moto τους: Βιβλία με Θέα τη Ζωή…

Οι Εκδόσεις «Διόπτρα», στηρίζουν τη μονογονεϊκή οικογένεια και στη πρώτη από τις τέσσερις φάσεις της δωροθεσίας προς τους αναγνώστες του Singleparent.gr, προσφέρουν τρία αντίτυπα του βιβλίου «Πολλαπλή νοημοσύνη» της συγγραφέως Ελένης Γαρυφαλλάκη, σε τρείς τυχερούς μονογονείς (ένα αντίτυπο/τυχερό-ή). Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και αφήστε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας, στο τέλος αυτού του κειμένου μέχρι και τη Δευτέρα 23/12/2013 και ώρα 00.00 μ. , για να μπείτε στη κλήρωση!

 photo pollaplinoimosyni_zps47c4ea13.jpg

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Εάν είστε ήδη φίλος της σελίδας μας στο facebook, το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στη κλήρωση, είναι να υποβάλλετε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας, στο τέλος αυτού του κειμένου.
  • Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 23/12/2013 και ώρα 00:00 μ. οπότε και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας ή συμμετοχές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
  • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 24/12/2013 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο αλλά και στη σελίδα μας στο facebook.
  • Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της.
  • Για κατοίκους Αττικής η παραλαβή θα γίνεται από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων «Διόπτρα» στο κέντρο της Αθήνας και για κατοίκους επαρχίας, το δώρο θα αποστέλλεται από το δωροθέτη, στο νικητή.
  • Σε περίπτωση που οι νικητές ή κάποιοι από αυτούς, δεν ανταποκριθούν εντός 10 ημερών ή δεν επιθυμούν το δώρο τους, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου/ων νικητή/ών.
  • Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε στους γενικούς όρους συμμετοχής.