Έληξε: Κερδίστε μία υποτροφία μαθημάτων ζωγραφικής από το «Imaginary rooms»

4

 photo imaginaryroomsresults_zps5cd72750.png
 photo imaginaryresults2_zps09a9c93c.jpg

Νικήτρια του διαγωνισμού είναι η Κωνσταντίνα Ζαχαροπούλου.
Λόγω του ότι η αρχική νικήτρια δεν εμφανίστηκε έγινε επαναληπτική κλήρωση η οποία ανέδειξε καινούρια νικήτρια, την Κλώπα Σταματική.

Συγχαρητήρια στη τυχερή και σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή. Καλές γιορτές!

To «Imaginary Rooms» οργανώνει εργαστήρια ζωγραφικής για παιδιά 8 – 13 ετών, κάνοντας τη δημιουργικότητα τρόπο ζωής!

Από το νέο έτος και για όλη τη σχολική χρονιά τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το νέο εργαστήρι ζωγραφικής που ξεκινά. Το «Imaginary Rooms» , ένα studio που ασχολείται με τοιχογραφίες και εικονογραφήσεις, παρουσιάζει 2 special art classes.

 photo ImaginaryRoomsmural_zps1d279c74.jpg

Από το νέο έτος και για όλη τη σχολική χρονιά τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το νέο εργαστήρι ζωγραφικής που ξεκινά. Το Imaginary Rooms, ένα studio που ασχολείται με τοιχογραφίες και εικονογραφήσεις, παρουσιάζει 2 special art classes.

Urban Characters Adventures

Τι είναι το graffti και η street art;
Μαθαίνουμε να αναγιγνώσκουμε τη δημόσια τέχνη και να βρίσκουμε κρυμμένους καλλιτεχνικούς θησαυρούς στην πόλη. Μελετώντας τις σύγχρονες αστικές τέχνες ανακαλύπτουμε τα χρώματα, τις φόρμες, τη γεωμετρία και την τυπογραφία. Φτιάχνουμε τα δικά μας stensils, οργανώνουμε το portfolio μας, ζωγραφίζουμε  characters, μετουσιώνουμε την ενέργειά μας σε action painting, και ανακαλύπτουμε την αξία των δημιουργικών μας λαθών.

Μέσω της graffiti έννοιας του crew(ομάδα) και με παιχνίδια, όπως το “Exquisite Corpse”, που ανακάλυψαν σουρεαλιστές καλλιτέχνες, εξοικειώνεται το παιδί με έννοιες όπως η σύνθεση , επανα-νοηματοδοτώντας την έννοια της αναγκαίας συνεργασίας. Η λήξη της σεζόν θα πραγματοποιηθεί με παρουσίαση έργων τέχνης των παιδιών σε ομαδική έκθεση.

 photo adoodlerssociety_zps6034a36c.jpg

 

Tμήμα 8- 9 ετών
Διάρκεια: 2 ώρες ανά εβδομάδα,1 ώρα κάθε Τρίτη και 1 ώρα κάθε Σάββατο)
Μηνιαία συμμετοχή: 50€ (45€ για αδέλφια στο ίδιο εργαστήριο), δωρεάν παροχή υλικών

Tμήμα 10- 11 ετών
Διάρκεια: 3 ώρες ανά εβδομάδα, 1,5 ώρα κάθε Τρίτη και 1,5 ώρα κάθε Σάββατο)
Μηνιαία συμμετοχή: 60€ (55€ για αδέλφια στο ίδιο εργαστήριο), δωρεάν παροχή υλικών

Tμήμα 12- 13 ετών
Διάρκεια: 3,5 ώρες ανά εβδομάδα,1 ώρα κάθε Τρίτη και 2 ώρες κάθε Σάββατο)
Μηνιαία συμμετοχή: 70€ (65€ για αδέλφια στο ίδιο εργαστήριο), δωρεάν παροχή υλικών

A Doodlers Society

Κάποιοι διακρίνουν φιγούρες στα σύννεφα. Κάποιοι παντού.
Χρησιμοποιώντας ως όχημα τον αυθορμητισμό τα παιδιά μαθαίνουν να εξερευνούν τα όρια της δημιουργικότητάς τους και τη δύναμη της ανεξαρτησίας τους. Αποστασιοποιούνται από την παραδοσιακή εκπαίδευση τυποποιημένων εντολών, χειροτεχνιών και ουδέτερων ζωγραφιών για γέμισμα που σκοτώνει πρόωρα τη φαντασία. Αναθεωρείται η έννοια του όμορφου και άσχημου, η τέχνη μετατρέπεται σε γόνιμο παιχνίδι με μοναδικό προορισμό τη στοχευμένη αταξία στο χαρτί. Από κοινού καταγράφουμε ιστορίες που κατοικούν στο υποσυνείδητο και τη φαντασία, αλληλεπιδρούμε και συνεργαζόμαστε μεταξύ μας συνθέτοντας νέες αφηγήσεις, εικονογραφούμε και εμβαθύνουμε στο σύγχρονο character design και doodling. Πειραματιζόμαστε, βιώνοντας την εμπειρία της ζωγραφικής με κλειστά μάτια. Η ανακάλυψη των εσωτερικών μας δυνάμεων και της κρυμμένης δημιουργικότητας, είναι η βάση για την ανάδειξη του Μεγάλου Καλλιτέχνη που υπάρχει μέσα σε κάθε παιδί.

Η λήξη της σεζόν θα πραγματοποιηθεί με παρουσίαση έργων τέχνης των παιδιών σε ομαδική έκθεση.

Tμήμα 8- 9 ετών
Διάρκεια: 2 ώρες ανά εβδομάδα,1 ώρα κάθε Τετάρτη και 1 ώρα κάθε Σάββατο)
Μηνιαία συμμετοχή: 50€ (45€ για αδέλφια στο ίδιο εργαστήριο), δωρεάν παροχή υλικών

Tμήμα 10- 11 ετών
Διάρκεια: 3 ώρες ανά εβδομάδα, 1,5 ώρα κάθε Τετάρτη και 1,5 ώρα κάθε Σάββατο)
Μηνιαία συμμετοχή: 60€ (55€ για αδέλφια στο ίδιο εργαστήριο), δωρεάν παροχή υλικών

Tμήμα 12- 13 ετών
Διάρκεια: 3,5 ώρες ανά εβδομάδα,1 ώρα κάθε Τετάρτη και 2 ώρες κάθε Σάββατο)
Μηνιαία συμμετοχή: 70€ (65€ για αδέλφια στο ίδιο εργαστήριο), δωρεάν παροχή υλικών

Χρήσιμες πληροφορίες για το «Imaginary Rooms»
Τα τμήματα των εργαστηρίων είναι ολιγομελή. Είναι απαραίτητη η τηλεφωνική δήλωση συμμετοχής, καλώντας στα 215 5304555, 697 2609567 και 694 5990207 (Δευτέρα έως Σάββατο 11:00 – 19:00). Οι εγγραφές θα γίνουν από Τρίτη 7 έως Πέμπτη 9 Ιανουαρίου, 16:00 – 21:30.

Tα εργαστήρια θα ξεκινήσουν το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014 και θα σταματήσουν με τη λήξη της σχολικής χρονιάς.
Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση του «Imaginary Rooms» μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα τους www.imaginaryrooms.com.

 photo urbancharactersadventures_zps3d01289a.jpg
*Το «Imaginary Rooms«, προσφέρει σε ένα τυχερό παιδάκι ηλικίας 8-13 ετών, μία υποτροφία διάρκειας ενός μηνός για παρακολούθηση στα δύο τμήματα του εργαστηρίου ζωγραφικής του. Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και αφήστε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας, στο τέλος αυτού του κειμένου μέχρι και τη Κυριακή 22/12/2013 και ώρα 00.00 μ. , για να μπείτε στη κλήρωση. Καλή επιτυχία!
* Ο διαγωνισμός ισχύει για κατοίκους του λεκανοπεδίου Αττικής και η υποτροφία αφορά το διάστημα 11/1/14 έως 15/2/14.

«Imaginary Rooms» 
Βαλσαμώνος 8, Νεάπολη Λυκαβηττού, Ισόγειο (τηλ. 215 5304555)
Πρόσβαση
Με λεωφορείο: Γραμμές 025, 026, 027 / Στάση Φαναριωτών
Με Metro: Στάση Αμπελόκηποι

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Εάν είστε ήδη φίλος της σελίδας μας στο facebook, το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στη κλήρωση, είναι να υποβάλλετε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας και τη λέξη «Χορός», στο τέλος αυτού του κειμένου.
  • Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Κυριακή 22/12/2013 και ώρα 00:00 μ. οπότε και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας ή συμμετοχές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
  • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23/12/2013 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο αλλά και στη σελίδα μας στο facebook.
  • Δεν επιτρέπεται η πολλαπλή συμμετοχή ή η συμμετοχή πέραν του ενός μέλους της ίδιας οικογένειας. Σε αντίθετη περίπτωση οι συμμετοχές θα ακυρώνονται.
  • Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της.
  • Λόγω του ότι το «Imaginary Rooms«, βρίσκεται στην Αττική, το δώρο αφορά μόνο κατοίκους Αττικής ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν.
  • Σε περίπτωση που οι νικητές ή κάποιοι από αυτούς, δεν ανταποκριθούν εντός 10 ημερών ή δεν επιθυμούν το δώρο τους, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου/ων νικητή/ών.
  • Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε στους γενικούς όρους συμμετοχής.