Έληξε: Κερδίστε ένα ποδήλατο «Balance Bike» από το «Oh!Baby» και τη «Prince Lionheart»

251

 photo OhBabycontestApril2014_zps7894bb65.jpg
Το Balance Bike κερδίζει η Μύρτα Σουγιουλτζή. Συγχαρητήρια στη νικήτρια και σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή!


Είναι ο Δημήτρης, η Κατερίνα και ο μικρός Θάνος που έφτιαξαν το μαγαζάκι τους, με πολύ προσωπική εργασία και αγάπη. Η ανάγκη τους να βρούν ξεχωριστά πράγματα για τον μικρό Θάνο, αλλά σε προσιτές τιμές, καθώς και η αγάπη τους για τα παιδιά, τους οδήγησαν στη δημιουργία του «Oh!Baby».  Στο «Oh!Baby» θα βρείς από ρουχαλάκια για το μωρό μέχρι είδη για το θηλασμό, καρότσια και παιχνίδια ενώ ειδικεύεται στα δώρα γέννησης-βάφτισης. Με οικονομικά πραγματάκια και κυρίως πρωτότυπα (αγαπώ αρκουδάκι που κάνει λευκούς ήχους-πιστολάκι, απορροφητήρας, κλπ.- για να ηρεμεί τα μωράκια με κολικούς χωρίς να πληρώσεις 5 χαράτσια στη Δ.Ε.Η.) και σε εξαιρετική ποιότητα, το «Oh!Baby» σε εξυπηρετεί στο φυσικό του κατάστημα (Καρολίδου 3, Θεσσαλονίκη) αλλά σου στέλνει και στο σπίτι.
Από την άλλη η «Prince Lionheart» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ξεκίνησε το 1973, από τους γονείς του Michael και της Kelly, όπου ο μπαμπάς έφτιαχνε ξύλινα κουνιστά αλογάκια, και η μαμά τα ζωγράφιζε τραγουδώντας! Από το 1973, πέρασαν οι πρώτες δεκαετίες της επιχείρησής φτιάχνοντας προϊόντα με μεράκι, με γνώμονα την αξιοπιστία, την αντοχή, την εμπιστοσύνη και τη διαφορετικότητα. H «Prince Lionheart» με το αγαπημένο μας χαλάκι για παιχνίδι «Prince Lionheart Playmat», είναι μια οικογένεια και αυτό που της αρέσει, είναι να κάνει κάθε οικογένεια να νιώθει όπως θέλουν να νιώθει η δική τους!
Το αγαπημένο μας «Oh!Baby» και η «Prince Lionheart», ενώνουν τις δυνάμεις τους και στηρίζουν τη μονογονεϊκή οικογένεια, προσφέροντας ένα ποδήλατο ισορροπίας “Balance Bike Classic Prince Lionheart” σε ένα τυχερό παιδάκι.

 photo PLH_Balance-bike2_zps95382b1d.jpg

Για να μπείτε στη κλήρωση, ακολουθήστε τα εξής απλά βήματα:

 • Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook 
 • Εγγραφείτε στο newsletter μας, μέσω της φόρμας που θα βρείτε στη δεξιά πλευρά του site.
 • Αφήστε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας, στο τέλος αυτού του κειμένου. 

μέχρι και τη Παρασκευή 04/04/2014 και ώρα 23:59 μ. μ. Καλή επιτυχία!

 photo PLH_Balance-bike1138910520752cc1037974f1_zps447ad5d0.jpg
Λίγα λόγια για το Balance Bike

Τα ποδήλατα ισορροπίας της Prince Lionheart μαθαίνουν στο παιδί σας ισορροπία-μια βασική δεξιότητα που είναι απαραίτητη πριν ανέβει σε ποδήλατο με 2 ρόδες. Η ανεξαρτησία του και η εμπιστοσύνη στον εαυτό του θα γίνονται όλο και και πιο εμφανή όσο μαθαίνουν να ισορροπούν στον δικό τους ρυθμό: πρώτα περπατώντας και έπειτα ρολάροντας! Τα ποδήλατα ισορροπίας της Prince Lionheart διδάσκουν στο παιδί ισορροπία, κουμαντάρισμα του ποδηλάτου και φυσικά συντονισμό κινήσεων. Μια εξαιρετική μετάβαση από τα ride-on ποδηλατάκια! Περισσότερα μπορείτε να μάθετε στη σελίδα του Oh!Baby στο facebook https://www.facebook.com/ohbabygrshop?fref=ts καθώς και στη σελίδα της Prince Lionheart στο facebook https://www.facebook.com/princelionheart.gr?fref=ts.

Χρήσιμες πληροφορίες:

 • Εάν είστε ήδη φίλος της σελίδας μας στο facebook ή/και έχετε ήδη εγγραφεί στο newsletter μας, το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στη κλήρωση, είναι να υποβάλλετε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας, στο τέλος αυτού του κειμένου.
 • Η δήλωση συμμετοχής γίνεται με μεμονωμένο σχόλιο και όχι με reply to σε σχόλιο άλλου συμμετέχοντα. Σχόλια που απαντούν σε άλλα, αποσυντονίζουν τη προτεραιότητα και τη κλήρωση, οπότε θα διαγράφονται.
 • Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στους διαγωνισμούς από τα ίδια μέλη μιας οικογένειας ούτε η πολλαπλή συμμετοχή ενός ατόμου. Το ίδιο ισχύει και για όσους διατηρούν δεύτερα ή ψεύτικα προφίλ στο facebook που μπορεί να ανήκουν στον οποιονδήποτε έχει ήδη δηλώσει συμμετοχή. Σε αντίθετη περίπτωση το δικαίωμα συμμετοχής θα αφαιρείται ή θα ακυρώνεται και θα πραγματοποιείται επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου νικητή.
 • Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Παρασκευή 04/04/2014 και ώρα 23:59 μ.μ οπότε και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας ή συμμετοχές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
 • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 06/04/2014 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο αλλά και στη σελίδα μας στο facebook.
 • Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της.
 • Αν ο/η τυχερός/ή είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης, θα παραλάβει το δώρο του/της από το φυσικό κατάστημα του “Oh!Baby” (Καρολίδου 3, Θεσσαλονίκη) ενώ εάν είναι κάτοικος από την υπόλοιπη Ελλάδα, το δώρο θα αποσταλεί από τον δωροθέτη στο/στη νικητή/τρια.
 • Σε περίπτωση που οι νικητές ή κάποιοι από αυτούς, δεν ανταποκριθούν εντός 10 ημερών ή δεν επιθυμούν το δώρο τους, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου/ων νικητή/ών.
 • Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε στους γενικούς όρους συμμετοχής.