Έληξε: Κερδίστε δύο αντίτυπα του βιβλίου «Χωρίς τη μαμά μου», από τις εκδόσεις «Ψυχογιός»

7

 photo psichogios4results_zps6b20bbf4.jpg

Νικήτριες είναι οι Λιάνα Στεφανοπούλου και Ιωάννα Ζησιοπούλου.
Συγχαρητήρια και σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή!

Το 2013 οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ συμπλήρωσαν 34 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον εκδοτικό χώρο έχοντας πάντα ως στόχο την ψυχαγωγία και την επιμόρφωση του Ελληνικού αναγνωστικού κοινού, μέσω των εκδόσεων στην Ελληνική γλώσσα λογοτεχνικών έργων σύγχρονων Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, αλλά και την ανάπτυξη των νοητικών ικανοτήτων των παιδιών, μέσω των εκδόσεων προσχολικών και παιδικών βιβλίων από συγγραφείς και εικονογράφους παγκόσμιας αναγνώρισης.

Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κατέχουν την ηγετική θέση στον Ελληνικό εκδοτικό χώρο μέσω της διαρκούς εκπαίδευσης του προσωπικού της εταιρείας και μέσω της συνεχούς ενημέρωσης των εκδοτικών εξελίξεων στην παγκόσμια αγορά, έτσι ώστε να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες του ελληνικού αναγνωστικού κοινού, παρέχοντας ταυτόχρονα άριστη εξυπηρέτηση των πελατών. Στις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ εμπλουτίζεται διαρκώς η  λίστα των τίτλων, επιλέγοντας προσεκτικά τα καλύτερα βιβλία ανά είδος, που καλύπτουν τις προτιμήσεις του ελληνικού αναγνωστικού κοινού σε όλο το ηλικιακό φάσμα ενώ παράλληλα στοχεύουν στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση αναγνωστών και βιβλιοπωλών, μέσω του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού μας και μέσω της χρήσης τεχνολογιών αιχμής.

Οι τίτλοι λογοτεχνίας για ενηλίκους και παιδιά έχουν καταξιώσει τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ στην αγορά και συνεχίζουν να τις κρατούν στη κορυφή των προτιμήσεων των αναγνωστών. Ο κατάλογός τους είναι επίσης εμπλουτισμένος με σειρές βιβλίων ειδικού ενδιαφέροντος, όπως υγείας και πρακτικής ζωής, με βιβλία γενικών γνώσεων καθώς και με δοκίμια ενώ για τους μικρούς φίλους, οι σειρές των βιβλίων λογοτεχνίας, καθώς και των εικονογραφημένων βιβλίων γνώσεων και δραστηριοτήτων για παιδιά προσχολικής ηλικίας, τυγχάνουν μεγάλης εκτίμησης από γονείς και εκπαιδευτικούς και συνεχίζουν τη μακρά παράδοσή τους στο χώρο του παιδικού βιβλίου.

Οι εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ στηρίζουν τη μονογονεϊκή οικογένεια και στη τέταρτη από τις πέντε φάσεις της δωροθεσίας προς τους αναγνώστες του Singleparent.gr, προσφέρουν δύο αντίτυπα του βιβλίου «Χωρίς τη μαμά μου» της συγγραφέως Τζένης Θεοφανοπούλου, σε δύο τυχερούς μονογονείς (ένα αντίτυπο/τυχερό-ή). Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και αφήστε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας, στο τέλος αυτού του κειμένου μέχρι και τη Δευτέρα 16/12/2013 και ώρα 00.00 μ. , για να μπείτε στη κλήρωση!

 photo xoristimamamoy_zpsfb3cbf92.jpg

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Εάν είστε ήδη φίλος της σελίδας μας στο facebook, το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στη κλήρωση, είναι να υποβάλλετε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας, στο τέλος αυτού του κειμένου.
  • Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 16/12/2013 και ώρα 00:00 μ. οπότε και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας ή συμμετοχές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
  • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 17/12/2013 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο αλλά και στη σελίδα μας στο facebook.
  • Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της.
  • Για κατοίκους Αττικής η παραλαβή θα γίνεται από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων «ΨΥΧΟΓΙΟΣ » στο κέντρο της Αθήνας και για κατοίκους επαρχίας, το δώρο θα αποστέλλεται από το δωροθέτη, στο νικητή.
  • Σε περίπτωση που οι νικητές ή κάποιοι από αυτούς, δεν ανταποκριθούν εντός 10 ημερών ή δεν επιθυμούν το δώρο τους, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου/ων νικητή/ών.
  • Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε στους γενικούς όρους συμμετοχής.