Έληξε: Κερδίστε δύο αντίτυπα του βιβλίου «Το πρώτο μου βιβλίο για το σεξ» από τις εκδόσεις «Μίνωας»

119

to proto mou vivlio minoas results

Νικητές αναδείχθηκαν οι Δέσποινα Σιδέρη και Γεώργιος Παπαδημητρίου.
Συγχαρητήρια και σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή!

Oι Eκδόσεις MINΩAΣ ιδρύθηκαν το 1952 και εδώ και πάνω από μισό αιώνα πρωτοστατούν στο χώρο του ελληνικού παιδικού βιβλίου με εκδοτικές σειρές που έμειναν στη λίστα και με τα πιο ποιοτικά αλλά και ευπώλητα βιβλία για πολλά χρόνια. Η Γαλάζια Βιβλιοθήκη και τα Άπαντα του Iουλίου Bερν, υπάρχουν σε κάθε βιβλιοθήκη, σε κάθε ελληνικό σπίτι.

Είναι εκδόσεις συνυφασμένες με την ποιότητα, κάτι που υπογραμμίζουν και οι διακρίσεις που έχουν δεχθεί, ελληνικές και ξένες, από τα βραβεία του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, μέχρι τα βραβεία Άντερσεν.

Γονείς και εκπαιδευτικοί γνωρίζουν ότι τα βιβλία των εκδόσεων MINΩAΣ  σέβονται το παιδί. Γι’ αυτό πασχίζουν καθημερινά με τους πιο εξειδικευμένους συνεργάτες, τους πιο ξεχωριστούς συγγραφείς και εικονογράφους, να καλύψουν τα ενδιαφέροντα του παιδιού σε όλους τους τομείς, να το βοηθήσουν να μεγαλώσει σωστά, να αναπτυχθεί το κάθε παιδί νοητικά, ψυχοκινητικά, κοινωνικο-συναισθηματικά.

Ο κατάλογος των εκδόσεων MINΩAΣ για παιδιά περιλαμβάνει πολυαγαπημένους συγγραφείς όπως η Aγγελική Bαρελλά, η Pένα Pώσση-Zαΐρη, ο Χρήστος Mπουλώτης, η Kίρα Σίνου, ο Eυγένιος Tριβιζάς. Πολυβραβευμένους εικονογράφους, όπως ο Nικόλας Aνδρικόπουλος, η Pάνια Bαρβάκη, ο Πέτρος Zαμπέλης, ο Mιχάλης Kουντούρης. Η ποιότητα των εκδόσεων, οι 1.000 και πλέον τίτλοι και η εμπιστοσύνη που δείχνουν οι γονείς, οδήγησαν πολλούς μεγάλους εκδοτικούς οίκους του εξωτερικού, όπως η Disney, η Fisher-Price, η Warner Bros., η Nickelodeon, η Pixar, να τους εμπιστευθούν να εκδώσουν και στην Ελλάδα βιβλία με τους διάσημους ήρωές τους.

O κατάλογος των βιβλίων των εκδόσεων MINΩAΣ είναι εκτεταμένος και οι εκδόσεις ανοιχτές σε όλες τις νέες ιδέες, που σκοπό έχουν να υπηρετήσουν τον αναγνώστη κάθε ηλικίας. Εργαζόμαστε με ενθουσιασμό, όρεξη για καινούργια ανοίγματα στον εκδοτικό χώρο, με διάθεση να δημιουργούμε καθημερινά και στόχο να δημιουργούμε βιβλία που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του σύγχρονου αναγνώστη, μικρού και μεγάλου, που θα τον βοηθήσουν να εξερευνήσει το πεδίο ανάγνωσης για να ικανοποιήσει τις πνευματικές του αναζητήσεις και τις ανάγκες του για ψυχαγωγία και διασκέδαση.

Οι εκδόσεις MINΩAΣ στηρίζουν και τη μονογονεϊκή οικογένεια και προσφέρουν 2 αντίτυπα (ένα αντίτυπο/τυχερό) του βιβλίου «Το πρώτο μου βιβλίο για το σεξ» των συγγραφέων ΝΤΙΑΘ ΜΟΡΦΑ Χ.Ρ. – ΜΑΡΑΣΙ ΚΑΝΤΙΑ Κ. -ΜΙΓΑΓΙΟΝ Λ.Π. – ΠΑΛΟΠ Μ. Μ. , με την επιστημονική επιμέλεια της ψυχολόγου-παιδοψυχολόγου-συγγραφέως κυρίας Αλεξάνδρας Καππάτου.

 photo toprotomouvivliogiatosex_zps4f9de091.jpg

Σύντομη περιγραφή
To πρώτο μου βιβλίο για το σεξ ενημερώνει τα παιδιά για το σεξ και τη σεξουαλικότητα με τρόπο άμεσο, τρυφερό και σαφή και αποτελεί τον τέλειο οδηγό για τους γονείς που θέλουν να δίνουν σωστές απαντήσεις στις πιο άβολες ερωτήσεις που κάνουν τα παιδιά τους.
Αναλύονται οι κοινωνικές και σεξουαλικές σχέσεις, οι ανατομικές διαφορές ανδρών και γυναικών, οι αλλαγές κατά την εφηβεία, η γονιμοποίηση και η εγκυμοσύνη, ο τοκετός, η δημιουργία οικογένειας, ενώ ξεδιαλύνονται λανθασμένες αντιλήψεις γύρω από το σεξ.
Με θαυμάσια εικονογράφηση και κείμενα γραμμένα από ειδικούς, το βιβλίο αυτό αποτελεί την καλύτερη επιλογή προκειμένου να γνωρίσουν καλύτερα τα παιδιά μας τον εαυτό τους και τους άλλους, μαθαίνοντας ταυτόχρονα για εκείνες τις διαφορές που μας κάνουν μοναδικούς.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και αφήστε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας στο τέλος αυτού του κειμένου μέχρι και τη Δευτέρα 20/01/2014 και ώρα 23.59 μ.μ. , για να μπείτε στη κλήρωση!

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Εάν είστε ήδη φίλος της σελίδας μας στο facebook, το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στη κλήρωση, είναι να υποβάλλετε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας, στο τέλος αυτού του κειμένου.
  • Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 20/01/2014 και ώρα 23:59 μ.μ οπότε και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας ή συμμετοχές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
  • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 21/01/2014 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο αλλά και στη σελίδα μας στο facebook.
  • Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της.
  • Η αποστολή των δώρων στους νικητές-είτε είναι κάτοικοι Αθήνας είτε επαρχίας-θα γίνει από τις εκδόσεις MINΩAΣ.
  • Σε περίπτωση που οι νικητές ή κάποιοι από αυτούς, δεν ανταποκριθούν εντός 10 ημερών ή δεν επιθυμούν το δώρο τους, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου/ων νικητή/ών.
  • Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε στους γενικούς όρους συμμετοχής.