Έληξε: Κερδίστε 6 βιβλία της Κας Αλεξάνδρας Καππάτου, από τις εκδόσεις «Μίνωας»!

30

 photo minoasresults_zps7d771094.jpg

 

minoas results 2

Λόγω άκυρης συμμετοχής δύο εκ των νικητών, οι νέοι νικητές  κατόπιν επαναληπτικής κλήρωσης, είναι:

Μαριέττα Καραβίδα και Λιάνα Στεφανοπούλου, για το βιβλίο  «Οι γονείς χωρίζουν. Πώς να μην πάρετε διαζύγιο και από τα παιδιά σας»
Μαρία Παναγιωτοπούλου και  Μαρία Χρυσαφίδου για το βιβλίο «Μεγαλώστε ευτυχισμένα παιδιά»
Σοφία Πυλιούση και Ζέτα Ντούσια για το βιβλίο «Οι γονείς κάνουν τη διαφορά» .

 

Συγχαρητήρια στους νικητές με τους οποίους σύντομα θα επικοινωνήσουμε για τη παραλαβή του δώρου τους και σας ευχαριστούμε όλους για τις συμμετοχές που ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο!

Oι Eκδόσεις MINΩAΣ ιδρύθηκαν το 1952 και εδώ και πάνω από μισό αιώνα πρωτοστατούν στο χώρο του ελληνικού παιδικού βιβλίου με εκδοτικές σειρές που έμειναν στη λίστα και με τα πιο ποιοτικά αλλά και ευπώλητα βιβλία για πολλά χρόνια. Η Γαλάζια Βιβλιοθήκη και τα Άπαντα του Iουλίου Bερν, υπάρχουν σε κάθε βιβλιοθήκη, σε κάθε ελληνικό σπίτι.

Είναι εκδόσεις συνυφασμένες με την ποιότητα, κάτι που υπογραμμίζουν και οι διακρίσεις που έχουν δεχθεί, ελληνικές και ξένες, από τα βραβεία του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, μέχρι τα βραβεία Άντερσεν.

Γονείς και εκπαιδευτικοί γνωρίζουν ότι τα βιβλία των εκδόσεων MINΩAΣ  σέβονται το παιδί. Γι’ αυτό πασχίζουν καθημερινά με τους πιο εξειδικευμένους συνεργάτες, τους πιο ξεχωριστούς συγγραφείς και εικονογράφους, να καλύψουν τα ενδιαφέροντα του παιδιού σε όλους τους τομείς, να το βοηθήσουν να μεγαλώσει σωστά, να αναπτυχθεί το κάθε παιδί νοητικά, ψυχοκινητικά, κοινωνικο-συναισθηματικά.

Ο κατάλογος των εκδόσεων MINΩAΣ για παιδιά περιλαμβάνει πολυαγαπημένους συγγραφείς όπως η Aγγελική Bαρελλά, η Pένα Pώσση-Zαΐρη, ο Χρήστος Mπουλώτης, η Kίρα Σίνου, ο Eυγένιος Tριβιζάς. Πολυβραβευμένους εικονογράφους, όπως ο Nικόλας Aνδρικόπουλος, η Pάνια Bαρβάκη, ο Πέτρος Zαμπέλης, ο Mιχάλης Kουντούρης. Η ποιότητα των εκδόσεων, οι 1.000 και πλέον τίτλοι και η εμπιστοσύνη που δείχνουν οι γονείς, οδήγησαν πολλούς μεγάλους εκδοτικούς οίκους του εξωτερικού, όπως η Disney, η Fisher-Price, η Warner Bros., η Nickelodeon, η Pixar, να τους εμπιστευθούν να εκδώσουν και στην Ελλάδα βιβλία με τους διάσημους ήρωές τους.

O κατάλογος των βιβλίων των εκδόσεων MINΩAΣ είναι εκτεταμένος και οι εκδόσεις ανοιχτές σε όλες τις νέες ιδέες, που σκοπό έχουν να υπηρετήσουν τον αναγνώστη κάθε ηλικίας. Εργαζόμαστε με ενθουσιασμό, όρεξη για καινούργια ανοίγματα στον εκδοτικό χώρο, με διάθεση να δημιουργούμε καθημερινά και στόχο να δημιουργούμε βιβλία που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του σύγχρονου αναγνώστη, μικρού και μεγάλου, που θα τον βοηθήσουν να εξερευνήσει το πεδίο ανάγνωσης για να ικανοποιήσει τις πνευματικές του αναζητήσεις και τις ανάγκες του για ψυχαγωγία και διασκέδαση.

Οι εκδόσεις MINΩAΣ στηρίζουν και τη μονογονεϊκή οικογένεια και προσφέρουν 6 βιβλία της ψυχολόγου-παιδοψυχολόγου κυρίας Αλεξάνδρας Καππάτου σε 6 τυχερούς μονογονείς (1 αντίτυπο/τυχερό-ή), όπως ακολουθούν. Πιο συγκεκριμένα:

 photo Kappatou_Intro-Banner_zps564110f6.jpg

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και αφήστε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας και τη λέξη «Βιβλίο» στο τέλος αυτού του κειμένου μέχρι και τη Πέμπτη 07/11/2013 και ώρα 00.00 μ. , για να μπείτε στη κλήρωση!

Χρήσιμες πληροφορίες:

-Εάν είστε ήδη φίλος της σελίδας μας στο facebook, το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στη κλήρωση, είναι να υποβάλλετε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας και τη λέξη «Βιβλίο», στο τέλος αυτού του κειμένου.
Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Πέμπτη 07/11/2013  και ώρα 00:00 μ. οπότε και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας ή συμμετοχές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 08/11/2013 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο αλλά και στη σελίδα μας στο facebook.
-Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της.
-Για κατοίκους Αττικής η παραλαβή θα γίνεται από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων «MINΩAΣ» στη Μεταμόρφωση Αττικής και για κατοίκους επαρχίας, το δώρο θα αποστέλλεται ταχυδρομικώς από το δωροθέτη, στο νικητή.
-Σε περίπτωση που οι νικητές ή κάποιοι από αυτούς, δεν ανταποκριθούν εντός 10 ημερών ή δεν επιθυμούν το δώρο τους, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου/ων νικητή/ών.
-Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε στους γενικούς όρους συμμετοχής.