Έληξε: Κερδίστε 6 πακέτα βρεφικής φροντίδας Προδέρμ

467

proderm results

Από ένα πακέτο βρεφικών προϊόντων Προδέρμ, κερδίζουν οι: Δήμητρα Αλοιμόνου, Αναστασία Ορτζάνη, Ιωάννα Κολιοραδάκη, Νίκη Ροκανά, Δημήτρης Σαπουρίδης και Δήμητρα Βαρουδάκη. Συγχαρητήρια στους νικητές και σας ευχαριστούμε για τον πρωτοφανή αριθμό συμμετοχών!

 

Τίποτε δεν είναι πιο απαλό από το δέρμα του μωρού σας και όπως εσείς και η Proderm  θέλει να παραμείνει έτσι. Για το λόγο αυτό, η Proderm μια από τις πιο γνωστές βρεφικές μάρκες, είναι προσηλωμένη στην ανάπτυξη προϊόντων βρεφικής περιποίησης προσαρμοσμένων στις ανάγκες της επιδερμίδας του μωρού σας εδώ και 60 χρόνια.

Tα περισσότερα προϊόντα Proderm είναι δερματολογικά και εργαστηριακά ελεγμένα ενώ είναι ήπια, υποαλλεργικά και ουδέτερα σε Ph. Για αυτό τον λόγο, οι ειδικοί των προϊόντων Proderm συνεργάζονται στενά με την Ιατρική Συμβουλευτική Επιτροπή.

Η ανάπτυξη βρεφικών προϊόντων τα τελευταία 60 χρόνια, σημαίνει ότι πολλά από αυτά,  έχουν περάσει από γενιά σε γενιά. Συγκεκριμένα, προϊόντα Proderm εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 1951 και είναι δημιουργία Ελληνική από τη σύλληψη και το σχεδιασμό μέχρι την παραγωγή. Εμπνευστής και δημιουργός της μάρκας Proderm  υπήρξε ο Ιωάννης Μαρινόπουλος, φαρμακοποιός και ιδιοκτήτης της FAMAR.

Η Proderm δημιούργησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων βρεφικής περιποίησης, καθώς μέχρι εκείνη την εποχή οι μαμάδες είχαν ως μόνη πρόταση για την καθαριότητα των βρεφών το σαπούνι σε στερεή μορφή, οπότε η εμφάνιση των υγρών προϊόντων Proderm με τις δερματολογικά ελεγμένες, ήπιες συνθέσεις τους, αποτέλεσε  μεγάλη καινοτομία για την Ελληνική αγορά.

Το slogan της μάρκας «Στοργή και Προδέρμ» έχει γράψει ιστορία και βρίσκεται στα χείλη όλων των Ελλήνων, έχοντας ένα ιδιαίτερο συναισθηματικό φορτίο. 

Η Proderm βρίσκεται σταθερά δίπλα στην Ελληνίδα μητέρα και κάθε νέο της προϊόν σχεδιάζεται με βάση τις ανάγκες της μητέρας και του μωρού. Είναι επίσης, η μόνη μάρκα που οργανώνει και αναπτύσσει τη σειρά των προϊόντων της με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες ανά ηλικία.

Η Proderm  πάντα κοντά στη μητέρα και στο παιδί, στηρίζει τη μονογονεϊκή οικογένεια και προσφέρει από ένα πακέτο που περιλαμβάνει 3 συσκευασίες μωρομάντηλων και μία κρέμα για το σύγκαμα, σε 6 τυχερούς (ένα πακέτο/τυχερό-ή). Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και αφήστε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας, στο τέλος αυτού του κειμένου, μέχρι και τη Τετάρτη 26/03/2014 και ώρα 23:59 μ. μ. για να μπείτε στη κλήρωση!

*Περισσότερη στοργή μπορείτε να πάρετε στη σελίδα του Proderm στο facebook.

 photo PRODERMMuOmegaRhoOmicronMuNATURAL63PiANX3TauX4TauEpsilonMu_zps36cb983b.png
 photo untitled_zpsbdce1a8c.jpg

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Εάν είστε ήδη φίλος της σελίδας μας στο facebook, το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στη κλήρωση, είναι να υποβάλλετε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας, στο τέλος αυτού του κειμένου.
  • Η δήλωση συμμετοχής γίνεται με μεμονωμένο σχόλιο και όχι με reply to σε σχόλιο άλλου συμμετέχοντα. Σχόλια που απαντούν σε άλλα, αποσυντονίζουν τη προτεραιότητα άρα και τη κλήρωση οπότε θα διαγράφονται.
  • Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Τετάρτη 26/03/2014 και ώρα 23:59 μ.μ οπότε και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας ή συμμετοχές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
  • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη 27/03/2014 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο ή/και στη σελίδα μας στο facebook.
  • Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της.
  • Το δώρο θα σταλεί στους νικητές από τον δωροθέτη.
  • Σε περίπτωση που οι νικητές ή κάποιοι από αυτούς, δεν ανταποκριθούν εντός 10 ημερών ή δεν επιθυμούν το δώρο τους, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου/ων νικητή/ών.
  • Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε στους γενικούς όρους συμμετοχής.