Έληξε: Κερδίστε 5 βρεφικά σετ περιποίησης «Weleda»!

0

 photo Weleda results 02-06-2015_zpsjgdrxelt.jpeg
Ν
ικητές αναδείχθηκαν οι: Δέσποινα Τριανταφύλλου, Βαγγέλης Νάνος, Εύα Θεοδωρίδου, Έλσα Μωϋσίδου και Βασιλική Τσουλουφά. Συγχαρητήρια και σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή!

 photo photo mother child 300x200 1_zpst9pgxlor.jpgΜε τη βοήθεια της WELEDA, η φύση προσφέρει τα πιο αγνά υλικά της στους μικρούς θησαυρούς της ζωής μας, σε μια πλήρη σειρά προϊόντων προστασίας της παιδικής επιδερμίδας με βάση την καλέντουλα. Τα θεραπευτικά φυτικά εκχυλίσματα, που διαθέτουν αντισηπτικές ιδιότητες, καθώς και τα αρωματικά αιθέρια έλαια προφυλάσσουν αποτελεσματικά από ανεπιθύμητες δερματίτιδες, ερυθρότητα και ενοχλητικούς ερεθισμούς. Πολυετείς έρευνες και αυστηρά δερματολογικά τέστ της Γερμανικής εταιρείας , πιστοποιούν την καταλληλότητα για άφοβη χρήση των παιδικών καλλυντικών περιποίησης από το πρώτο ξύπνημα στη ζωή.

«Η βρεφική και παιδική φροντίδα της Weleda ενισχύει την υγιή ανάπτυξη της τρυφερής επιδερμίδας των μωρών και των παιδιών από την πρώτη ημέρα της ζωής τους- με τα πολυτιμότερα υλικά της φύσης».

Η επιδερμίδα δε λειτουργεί ακόμη απόλυτα ως προστατευτικό στρώμα, γι ‘αυτό το λόγο είναι σημαντικό να της προσφέρουμε προστασία, δίχως όμως να εμποδίσουμε τα ευαίσθητα αισθητήρια της. Αυτό αποτελεί εγγύηση των προσεκτικά επιλεγμένων πρώτων υλών των προϊόντων μας- ο λόγος για τον οποίο χρησιμοποιούν πάνω από 70% των μαιών στη Γερμανία τη σειρά Καλέντουλα της Weleda.

Η ποιότητα αποτελεί την περιουσία μας.
Αγνά φυτικά έλαια και η υγιής δύναμη πολύτιμων εκχυλισμάτων από φυτά εγγυώνται μια φυσική και απαλή φροντίδα για την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού. Η ιδιαίτερα ήπια βρεφική και παιδική φροντίδα έχει δημιουργηθεί σε στενή συνεργασία με μαίες, γιατρούς και φαρμακοποιούς.

Η καταλληλότητα της για το δέρμα είναι δερματολογικά πιστοποιημένη, ακόμη και σε περίπτωση πολύ ευαίσθητης επιδερμίδας, με τάση για νευροδερματίτιδα.

Τα προϊόντα μας ενισχύουν τη δημιουργία ενός ζεστού μανδύα, ο οποίος περιβάλει το παιδί προστατεύοντας το, ώστε να μπορεί ο μικρός οργανισμός να αναπτυχθεί σωστά. Δεν περιέχουν πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο, καθώς και συνθετικές αρωματικές, χρωστικές και συντηρητικές ουσίες, οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν τις φυσικές λειτουργίες του δέρματος. Ένας ακόμη λόγος γιατί η βρεφική και παιδική φροντίδα της Weleda αποτελεί τη νούμερο 1 σύσταση των μαιών στη Γερμανία.

Φυσικά συστατικά προστατεύουν από υγρασία και βακτήρια , δίχως να επηρεάζουν την αναπνοή του δέρματος.

ΕΛΟΒΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΑ Α.Ε.
Νικάνωρος 33-35, Χαριλάου
Τ.Κ. 54250, Θεσσαλονίκη
Τηλ: +30 2310 856233
Fax: +30 2310 821216
Email: info@weleda.gr

 photo elovari4_SRGB_zpszj3kzkuv.jpgΗ αγαπημένη μας εταιρία «Ελοβάρη Αγγέλικα Α.Ε.» και το Singeparent.gr, προσφέρουν σε 5 τυχερά παιδάκια από ένα βρεφικό σετ περιποίησης όπως εμφανίζεται στη φωτογραφία δεξιά και περιλαμβάνει:

 • Κρέμα αλλαγής πάνας
 • Σαμπουάν και Αφρόλουτρο
 • Παιχνίδι οδοντοφυΐας από 100% φυσικά υλικά

Για να μπείς στη κλήρωση, αρκεί να ακολουθήσεις τις εξής απλές οδηγίες:

[contact_form id=1]

μέχρι και τη Κυριακή 31/05/2015 και ώρα 23.59 μ. μ. Καλή επιτυχία!

Χρήσιμες πληροφορίες:

 • Εάν είσαι ήδη φίλος της σελίδας του Singleparent.gr στο facebook  , το μόνο που έχεις να κάνεις για να μπείς στη κλήρωση, είναι να συμπληρώσεις και να υποβάλλεις τη φόρμα συμμετοχής. Προσοχή: Συμμετοχές με ελλιπή στοιχεία (λάθος τηλεφωνικοί αριθμοί, ελλιπείς διευθύνσεις κλπ.) δεν θα θεωρούνται έγκυρες.
 • Η αποστολή των προϊόντων θα γίνει από τον δωροθέτη, σε όλη την Ελλάδα και χωρίς καμία επιβάρυνση για τους νικητές.
 • Κάθε οικογένεια έχει δικαίωμα συμμετοχής μια φορά. Πολλαπλές συμμετοχές ακυρώνονται.
 • Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Κυριακή 31/05/2015 και ώρα 23.59 μ.μ. οπότε και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας ή συμμετοχές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
 • Η κλήρωση θα γίνει με τη μέθοδο Research Randomizer που επιλέγει τυχαίους αριθμούς με ηλεκτρονικό τρόπο χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 01/06/2015 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο ή/και στη σελίδα μας στο facebook.
 • Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της.
 • Σε περίπτωση που ο/η νικητής/τρια δεν ανταποκριθεί εντός 7 ημερών ή δεν επιθυμεί το δώρο του/της, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου/ας νικητή/τριας.
 • Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε στους γενικούς όρους συμμετοχής.