Έληξε: Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για το θέατρο κούκλας, της Ιρίνας Μπόικο

4

Λόγω του ότι οι συμμετέχοντες ήταν όσες και οι προσκλήσεις, κερδίζουν όλοι όσοι δήλωσαν συμμετοχή.
Σας ευχαριστούμε!

Στο θέατρο κούκλας της Ιρίνα Μπόικο, μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου 2014 και για συγκεκριμένο αριθμό παραστάσεων, θα παίζουν δύο μαγευτικά Χριστουγεννιάτικα έργα για παιδιά. Το «Μαγικό Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι» και «Η Αλίκη στη χώρα των Χριστουγέννων».

Το «Μαγικό Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι» είναι μία συγκινητική,αισιόδοξη και χαρούμενη χριστουγεννιάτικη παράσταση για παιδιά 2,5 με 5,5 ετών. Παραμονή Πρωτοχρονιάς, η κακιά μητριά στέλνεi το μικρό κορίτσι στο δάσος για να της φέρει λουλούδια, κι έτσι το κοριτσάκι ξεκινάει το ταξίδι που θα κρατήσει 12 μήνες. Όλοι οι Δώδεκα Μήνες της χρονιάς θα εμφανιστούν στην ηρωϊδα μας, θα γίνουν φίλοι και με τη βοήθειατων παιδιών-θεατών, θα κάνουν το ταξίδι της ηρωϊδας μας αξέχαστο. Τα παιδιά, μαζί με τους ήρωες του παραμυθιού, θα στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο,θα πουν τα κάλαντα και θα υποδεχτούν χαρούμενα τον Kαινούργιο Xρόνο!

 photo unnamed1_zps5f45bd74.jpg
Κείμενο: Ιρίνα Μπόικο (βασισμένο σε λαϊκό Σλοβένικο παραμύθι «Οι Δώδεκα μήνες»)
Σκηνοθεσία-κατασκευή κουκλών: Ιρίνα Μπόικο
Ερμηνεύουν: Τέρρυ Μήτρου, Ιρίνα Μπόικο
Διάρκεια: 50 λεπτά

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 11:30
Κυριακή  22 Δεκεμβρίου 11:00 & 17:30
Πέμπτη   26 Δεκεμβρίου 11:00 & 17:30
Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 11:30
Κυριακή  29 Δεκεμβρίου 11:00 & 17:30
Σάββατο  4 Ιανουαρίου  11:30
Κυριακή  5 Ιανουαρίου   11:00 & 17:30
Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ

Η «Αλίκη στη Χώρα των Χριστουγέννων», δείχνει τη μικρή Αλίκη που, παραμονή Χριστουγέννων, διαβάζει ένα παραμυθένιο βιβλίο για τα Χριστούγεννα και ονειρεύεται πως τα εκκρεμή στο Μαγικό Ρολόι θα χτυπήσουν 12 φορές και θα έρθουν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά.Όμως ξαφνικά, ο Ντιν και ο Ντον,τα εκκρεμή του ρολογιού εξαφανίζονται! Μαθαίνοντας ότι τα εξαφάνισε η Μάγισσα και αυτά τώρα βρίσκονται στη Χώρα των Χριστουγέννων,η μικρή Αλίκη αποφάσισε να τα βρει!
 photo unnamed2_zpsd9acb822.jpg
Με τη βοήθεια των φίλων της, το Γάτο,το Λαγό,τη Νεράιδα των Χριστουγέννων και των παιδιών θεατών,θα καταφέρουν να τα βρουν, ζώντας πολλές περιπέτειες, διασχίζοντας τη Χιονόχωρα, τη Χώρα των Σερπαντίνων και άλλα παραμυθένια μέρη και θα αποδείξουν πως η αγάπη, η φιλία, η τόλμη και η αισιοδοξία δημιουργούν θαύματα στις ζωές των ανθρώπων!

Κείμενο:Ιρίνα Μπόικο (βασισμένο στο παραμύθι του Λιούις Κάρρολ,”Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων”)
Σκηνοθεσία-κατασκευή κουκλών: Ιρίνα Μπόικο
Ερμηνεύουν: Δημήτρης Μάκκας, Τέρρυ Μήτρου, Ιρίνα Μπόικο
Διάρκεια: 50 λεπτά

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 17:30
Κυριακή 22 Δεκεμβρίου  12:15
Πέμπτη  26 Δεκεμβρίου  12:15
Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 17:30
Κυριακή  29 Δεκεμβρίου 12:15
Σάββατο  4 Ιανουαρίου  17:30
Κυριακή  5 Ιανουαρίου   12:15
Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ

*Το θέατρο κούκλας της Ιρίνας Μπόικο, κάνει δώρο σε πέντε τυχερούς μονογονείς, από μία διπλή πρόσκληση (ένας ενήλικας και ένα παιδί) για μία από τις δύο παραστάσεις της 21ης Δεκεμβρίου 2013. Κάντε Like στη σελίδα του Singleparent.gr, στο facebook και αφήστε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας και τον τίτλο της παράστασης που θέλετε να παρακολουθήσετε, στο τέλος αυτού του κειμένου μέχρι και τη Τετάρτη 18/12/2013 και ώρα 00.00 μ. , για να μπείτε στη κλήρωση. Καλή επιτυχία!
*Λόγω της τοποθεσίας του θεάτρου, το δώρο αφορά μόνο κατοίκους Αττικής.

ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΥΚΛΑΣ ΤΗΣ ΙΡΙΝΑ ΜΠΟΙΚΟ
«PEOPLE & PUPPETS’ SVIT»
@χώρος τέχνης ασωμάτων
Οδός Αγ.Ασωμάτων 6, Θησείο, Αθήνα
(Δίπλα στο σταθμό ΗΣΑΠ Θησείο ή 300 μέτρα από το σταθμό ΜΕΤΡΟ Μοναστηράκι)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 211-8009838
www.xorostexnisasomaton.gr
www.irinaboikotheatre.blogspot.gr

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Κάθε διπλή πρόσκληση ισχύει αυστηρά για έναν ενήλικο και ένα παιδί και για μία από τις δύο παραστάσεις, την ημερομηνία 21 Δεκεμβρίου 2013.
  • Οι νικητές, μόλις ενημερωθούν ότι κέρδισαν, θα πρέπει να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email στη διεύθυνση puppetsvit@gmail.com.
  • Εάν είστε ήδη φίλος της σελίδας μας στο facebook, το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στη κλήρωση, είναι να υποβάλλετε το σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας, στο τέλος αυτού του κειμένου.
  • Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Τετάρτη 18/12/2013 και ώρα 00:00 μ. οπότε και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας ή συμμετοχές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
  • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη 19/12/2013 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο ή/και στη σελίδα μας στο facebook.
  • Δεν επιτρέπεται η πολλαπλή συμμετοχή ή η συμμετοχή πέραν του ενός μέλους της ίδιας οικογένειας. Σε αντίθετη περίπτωση οι συμμετοχές θα ακυρώνονται.
  • Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της.
  • Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε στους γενικούς όρους συμμετοχής.