Έληξε: Κερδίστε 2 τσάντες σχολικές και 2 σετ μαρκαδόρους από το Toys.gr

0

Toys.gr contest 2015 winners

toys.gr defteri klirosi 03-09-2015

Νικητές είναι οι: Δημήτρης Μαϊστρέλης και Γιαννούλα Βαλσαμίδου Αθηνά Μιχαηλίδη. Συγχαρητήρια και καλή σχολική χρονιά! (λόγω μή ανταπόκρισης της πρώτης νικήτριας, πραγματοποιήθηκε δεύτερη κλήρωση για την ανάδειξη νέου νικητή) 

Ελάτε να σας ξεναγήσουμε στο μαγικό κόσμο του παιχνιδιού και των ονείρων!
Καλώς ήλθατε σ’ ένα μονοπάτι ανακάλυψης στον κόσμο του ποιοτικού παιχνιδιού που χαρακτηρίζεται από την ποιότητα, την ασφάλεια, τους υπέροχους συνδυασμούς χρωμάτων και τον μοναδικό σχεδιασμό για να δημιουργήσουμε τις πιο χαρούμενες σχολικές στιγμές!

Αναζητάτε σχολική τσάντα για το παιδί σας;
Με όμορφα σχέδια και χαρούμενα χρώματα, στο Toys.gr θα βρείτε υψηλής ποιότητας σχολικά είδη που σκοπό πάντα έχουν να αναπτύξουν και να βελτιώσουν τις ικανότητες και δεξιότητες των παιδιών!

Από αυτά ξεχωρίζουν αναμφίβολα τα παιχνίδια που αναδεικνύουν τα καλλιτεχνικά ταλέντα των παιδιών (μουσική, ζωγραφική, εικαστικά), τα διασκεδαστικά επιτραπέζια, τα εκπαιδευτικά παιχνίδια, τα βρεφικά, τα παιχνίδια εξωτερικών χώρων και παραλίας, καθώς και τα σχολικά!

Στο κατάστημα θα βρείτε τις πιο αξιόλογες εταιρείες παγκοσμίως, όπως: Haba, Sigikid, Djeco, Pintoys, Radio Flyer και πολλών άλλων.

Ένα κατάστημα για επίδοξους, νέους και έμπειρους γονείς! Κοντά μας κάθε μητέρα, πατέρας, παιδαγωγός μπορεί να βρει εκπαιδευτικά, ξύλινα και ποιοτικά παιχνίδια!

Αξίζει το καλύτερο για τα παιδιά! Ψάξτε να βρείτε αυτό που τους ταιριάζει ξεκινώντας και με μια e-βόλτα στο www.toys.gr!

Toys.gr
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310-474007
Email: info@toys.gr
Like στη σελίδα του Toys.gr στο facebook:  https://www.facebook.com/toys.gr

Το αγαπημένο μας ηλεκτρονικό κατάστημα παιχνιδιών  Toys.gr και το Singleparent.gr, χαρίζουν σε 2 τυχερά παιδάκια από μια σχολική τσάντα σε χρώματα επιλογής τους, ιδανική για το παιδικό σταθμό ή το νηπιαγωγείο και από ένα σετ μαρκαδόρους που αλλάζουν χρώματα! 

 photo 5055374002513_zpsucpwlmsl.jpg
 photo 8888001508051_zpsxyezxggv.jpg

Δήλωσε συμμετοχή μέχρι τη Τρίτη 25/08/2015 και ώρα 23.59 μ.μ, και μπες στη κλήρωση ακολουθώντας τις εξής οδηγίες:

α) Κάνε Like στη σελίδα του Singleparent.gr στο Facebook
β) Κάνε Follow στη σελίδα του Singleparent.gr στο Twitter
γ) Συμπλήρωσε τη παρακάτω φόρμα συμμετοχής.
[contact_form id=1] και καλή επιτυχία!

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Εάν είσαι ήδη φίλος της σελίδας του Singleparent.gr στο facebook και στο twitter , το μόνο που έχεις να κάνεις για να μπείς στη κλήρωση, είναι να συμπληρώσεις και να υποβάλλεις τη φόρμα συμμετοχής.  Προσοχή: Συμμετοχές με ελλιπή στοιχεία δεν θα θεωρούνται έγκυρες.
  • Η αποστολή των προϊόντων θα γίνει από τον δωροθέτη, σε όλη την Ελλάδα και χωρίς καμία επιβάρυνση για τους νικητές.
  • Κάθε χρήστης έχει δικαίωμα συμμετοχής μια φορά. Πολλαπλές συμμετοχές ακυρώνονται.
  • Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Τρίτη 25/08/2015 και ώρα 23.59 μ.μ. οπότε και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας ή συμμετοχές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
  • Η κλήρωση θα γίνει με τη μέθοδο Research Randomizer που επιλέγει τυχαίους αριθμούς με ηλεκτρονικό τρόπο χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 26/08/2015 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο ή/και στη σελίδα μας στο facebook.
  • Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της.
  • Σε περίπτωση που ο/η νικητής/τρια δεν ανταποκριθεί εντός 7 ημερών ή δεν επιθυμεί το δώρο του/της, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου/ας νικητή/τριας.
  • Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε στους γενικούς όρους συμμετοχής.