Έληξε: Κέρδισε τη Πασχαλινή λαμπάδα με παιχνίδι, που σου αρέσει, από την AS Company!

0

 photo ascompanyeasterresultsApril2014_zpse809ab6c.jpg

Από μία Πασχαλινή λαμπάδα με παιχνίδι της επιλογής τους, προσφορά της AS Company, κερδίζουν οι:
Έφη Μιχαηλίδου, Ελευθερία Βαρδάκη, Τότα Σταθοπούλου, Κώστας Αργυρίου και Αδαμαντία Κλεμπετσάνη.
Συγχαρητήρια στους νικητές, σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή και καλό Πάσχα με υγεία!

Η AS Company είναι μια Ελληνική εταιρία κατασκευής και διανομής παιχνιδιών με παιχνίδια όπως βρεφικά, νηπιακά, εκπαιδευτικά, επιτραπέζια, ζωγραφικά, πάζλ και πολλά ακόμη, όλα με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών! Η φιλοσοφία της AS Company είναι παιδική, γιατί το παιδί και ο κόσμος του είναι πολύ σοβαρή υπόθεση! Αυτό σημαίνει ασφάλεια, ποιότητα, εκπαίδευση, ανάπτυξη δεξιοτήτων, διασκέδαση και πολλά χαμόγελα. Δεν είναι τυχαίο που κάθε χρόνο, οι Πασχαλινές λαμπάδες της AS Company συνοδεύονται πάντα από τα ωραιότερα παιδικά παιχνίδια κάνοντας έτσι χαρούμενους τους νονούς αλλά και τα παιδιά!

Η AS Company βρίσκεται όλα αυτά τα χρόνια κοντά στο παιδί και τους γονείς και αυτό συνεχίζει να κάνει με συνέπεια, υπευθυνότητα και… παιχνιδιάρικη διάθεση. Και επειδή, δεν θα μπορούσε να μην είναι κοντά και στη μονογονεϊκή οικογένεια, η AS Company αυτό το Πάσχα, προσφέρει 5 λαμπάδες με παιχνίδι της επιλογής σου, σε 5 τυχερά παιδάκια (μία λαμπάδα με παιχνίδι ανά τυχερό παιδάκι). Αν θες να συμμετάσχεις για να μπείς στη κλήρωση και να κερδίσεις κι εσύ τη Πασχαλινή λαμπάδα με το παιχνίδι που σου αρέσει, αρκεί να ακολουθήσεις τις εξής απλές οδηγίες:

 1. Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook και κατόπιν κάνε εγγραφή στο newsletter μας, μέσω της φόρμας που θα βρείς στη δεξιά πλευρά του site.
 2. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο) και το νούμερο που αντιστοιχεί στη λαμπάδα με παιχνίδι που θέλεις να κερδίσεις  στη φόρμα συμμετοχής που θα βρείς στο τέλος του κειμένου και πάτησε «Αποστολή». Αυτό ήταν!

Διάλεξε μία από τις παρακάτω λαμπάδες με παιχνίδι και μπες στη κλήρωση μέχρι τη Κυριακή 06/04/2014 και ώρα 23.59 μ.μ. Καλή επιτυχία!

Νούμερο 1: Λαμπάδα με αεροπλάνο Air Planes Acrobatic Pro
 photo 1500-15563-c_zpsc07a3400.jpg
Νούμερο 2: Λαμπάδα Τσάντα My Style Holiday Bag
 photo 1500-15517_zps42ed526f.jpg
Νούμερο 3: Λαμπάδα Δημιουργίες Fashion Girls-Top Model
 photo 1500-15512_zps99d723a8.jpg
Νούμερο 4: Λαμπάδα για παιδιά Μπαλοπισίνα Mickey
 photo 1500-15479_zps29b34c54.jpg
Νούμερο 5: Λαμπάδα Παικταράς με δερμάτινη μπάλα, 2 κώνους & 100+ τατουάζ- κόκκινο
 photo 1500-15556_zpse8fd8f91.jpg

*Λόγω του ότι η διαθεσιμότητα δεν μπορεί να προβλεφθεί 100%, σε περίπτωση που δεν υπάρχει στόκ τη δεδομένη στιγμή, ενδέχεται το δώρο να αλλάξει.

Φόρμα Συμμετοχής για το διαγωνισμό «Κέρδισε τη Πασχαλινή Λαμπάδα που σου αρέσει» από το Singleparent.gr και την «AS Company» (όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά).

[contact-form to=’diagonismoi.singleparent@gmail.com’ subject=’AS Company contest’][contact-field label=’Ονοματεπώνυμο’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Διεύθυνση’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Τ.Κ.’ type=’text’/][contact-field label=’Πόλη/Περιοχή’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Τηλέφωνο’ type=’text’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Θέλω τη λαμπάδα με παιχνίδι νούμερο…’ type=’text’ required=’1’/][/contact-form]

Χρήσιμες πληροφορίες:

 • Εάν είστε ήδη φίλος της σελίδας μας στο facebook ή/και έχετε ήδη εγγραφεί στο newsletter μας, το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στη κλήρωση, είναι να συμπληρώσετε και να στείλετε τη φόρμα συμμετοχής.
 • Λόγω του ότι η διαθεσιμότητα δεν μπορεί να προβλεφθεί 100%, σε περίπτωση που δεν υπάρχει στόκ τη δεδομένη στιγμή, ενδέχεται το δώρο να αλλάξει.
 • Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στους διαγωνισμούς από τα ίδια μέλη μιας οικογένειας ούτε η πολλαπλή συμμετοχή ενός ατόμου. Το ίδιο ισχύει και για όσους διατηρούν δεύτερα ή ψεύτικα προφίλ στο facebook που μπορεί να ανήκουν στον οποιονδήποτε έχει ήδη δηλώσει συμμετοχή. Σε αντίθετη περίπτωση το δικαίωμα συμμετοχής θα αφαιρείται ή θα ακυρώνεται και θα πραγματοποιείται επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου νικητή.
 • Συμμετοχές με ελλιπή στοιχεία στη φόρμα συμμετοχής, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
 • Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Κυριακή 06/04/2014 και ώρα 23:59 μ.μ οπότε και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας ή συμμετοχές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν θα θεωρηθούν έγκυρες.
 • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 07/04/2014 οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στο παρόν άρθρο ή/και στη σελίδα μας στο facebook.
 • Μετά τη κλήρωση θα επικοινωνήσουμε με τον/την νικητή/τρια στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει, για την επιβεβαίωση των στοιχείων του/της και προκειμένου να τον/την ενημερώσουμε για τη παραλαβή του δώρου του/της.
 • Η αποστολή των δώρων γίνεται από το δωροθέτη σε όλη την Ελλάδα.
 • Σε περίπτωση που οι νικητές ή κάποιοι από αυτούς, δεν ανταποκριθούν εντός 5 ημερών ή δεν επιθυμούν το δώρο τους, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική κλήρωση για την ανάδειξη νέου/ων νικητή/ών.
 • Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε στους γενικούς όρους συμμετοχής.