fbpx

Δικηγορικό Γραφείο Κ. Σταυρινού-Π. Καραγιάννη » Ειδικοί συνεργάτες που απαντούν / αρθρογραφούν

Επίλεξε την ειδικότητα που σε ενδιαφέρει για να βρείς τον κατάλληλο επαγγελματία για το πρόβλημα που σε απασχολεί ενώ αν θέλεις να δείς, ποιοί επιστημονικοί συνεργάτες συμμετέχουν στο πρόγραμμα Πρώτη Επίσκεψη Δωρεάν, επίλεξε την αντίστοιχη κατηγορία.
Περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα “Πρώτη Επίσκεψη Δωρεάν” που σου προσφέρει τη πρώτη επίσκεψη εντελώς δωρεάν σε επιλεγμένους ειδικούς-συνεργάτες του Singleparent.gr μπορείς να δείς εδώ!

No Photo Available

Δικηγορικό Γραφείο Κ. Σταυρινού-Π. Καραγιάννη

Δικηγορικό γραφείο
Διεύθυνση Θεσσαλονίκης 7 Σέρρες Τηλέφωνο: 2321056003Κινητό: 6932637719Τηλέφωνο: Νέα Ζίχνη-2324022348Κινητό: Νέα Ζίχνη 6973231821Ιστολόγιο: Δες όλα τα άρθρα εδώ

Biography

Η   κυρία Πέγκυ Καραγιάννη  είναι Δικηγόρος και γεννήθηκε  στη Λαμία Φθιώτιδος. Αποφοίτησε το  έτος 1999  από την Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και κατόπιν εισαγωγής της με εξετάσεις ολοκλήρωσε το  έτος 2003 το Διετές Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου  Πανεπιστημίου Θράκης στον τομέα Δικαίου των Επιχειρήσεων και Εργασιακού Δικαίου. Ενεγράφη στο Δικηγορικό Σύλλογο Λαμίας το έτος 2001, όπου απασχολήθηκε ως ανεξάρτητη συνεργάτιδα σε έγκριτο δικηγορικό γραφείο, με εξειδίκευση  στο Αστικό Δίκαιο και το Δίκαιο Επιχειρήσεων, στελέχωσε  το νομικό τμήμα της  κατασκευαστικής εταιρείας «Κ.ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΑΤΕ»  και υπήρξε νομική σύμβουλος του Δήμου Αγίου Γεωργίου Τυμφρηστού Φθιώτιδος. Από το 2007 είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών και διατηρεί μαζί με τον σύζυγό της Δικηγόρο Κυριάκο Δ. Σταυρινό  δικηγορικό γραφείο  στην πόλη των Σερρών και στην Νέα Ζίχνη Σερρών. Από έτος 2008 είναι έμμισθη δικηγόρος στην τεχνική εταιρεία «Χ.ΤΖΩΤΖΟΣ &ΣΙΑ Ε.Ε», που έχει ως κύρια δραστηριότητα την διαχείριση πολυκατοικιών, κατασκευή τεχνικών και ενεργειακών έργων. Κύρια ενασχόληση της  είναι υποθέσεις που σχετίζονται με το Δίκαιο Επιχειρήσεων και Εργατικό Δίκαιο (Eταιρικά καταστατικά- Υπολογισμός Εργατικών Αξιώσεων – Εργατικό Δίκαιο), το Ασφαλιστικό Δίκαιο, το Αστικό Ουσιαστικό Δίκαιο (Οικογενειακό, Ενοχικό, Εμπράγματο και Κληρονομικό),  το Αστικό Δικονομικό Δίκαιο (Διαταγές Πληρωμής –Ασφαλιστικά Μέτρα) και με υποθέσεις Κτηματολογίου. Έχει διδάξει στο ΙΕΚ Σερρών το Μάθημα «Ευαίσθητα  Δεδομένα- Δικαιώματα- Καινοτομίες» στην ειδικότητα «Τεχνικός Τεχνολογίας Ιnternet».Είναι γνώστης της αγγλικής και της γερμανικής γλώσσας.

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ