fbpx

Στέγη Ελπίδας “Τα χαρούμενα παιδιά” » Κατάλογοι Βοήθειας

| 3 Σεπτεμβρίου 2013

Εδώ είναι συγκεντρωμένα όλα τα τηλέφωνα των ξενώνων, των φορέων, των συλλόγων και των κέντρων στήριξης που μπορούν να σε βοηθήσουν στο πρόβλημά σου. Χρησιμοποίησε την αναζήτηση ή επίλεξε τη κατηγορία που σε ενδιαφέρει και βρες αυτό που ψάχνεις!

Στέγη Ελπίδας “Τα χαρούμενα παιδιά”

Notes

Στήριξη των ειδικών σχολείων ( παιδιά με ειδικές ανάγκες ) η ανάπλαση ορφανοτροφείων για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και μόρφωσης των παιδιών. Να προστατεύει τα παιδιά από τη βία, τα ναρκωτικά, την εγκληματικότητα, τις μολυσματικές ασθένειες, ευαισθητοποιώντας το κράτος για την δημιουργία κέντρων πρόληψης και απεξαρτήσεις και μεταγενέστερης παρακολούθησης των αποτελεσμάτων.

ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ”Τα χαρούμενα παιδιά”
Οι προσπάθειές μας για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, και μόρφωση των παιδιών σε ιδρύματα καθώς και παιδιών με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ) , μας οδήγησαν στην ανάληψη δράσης με στόχο: ”Τα χαρούμενα παιδιά”

”Τα χαρούμενα παιδιά ” είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα,και δημιουργήθηκε για να αγκαλιάζει και να στηρίξει τις οικογένειές που έχουν πραγματική ανάγκη ,va προσφέρει κοινωνικό έργο στα παιδιά με αναπηρία και στις οικογένειές τους, άτομα με αναπηρία (Εγκεφαλική Παράλυση,Εγκεφαλική δυσλειτουργία,Σύνδρομα , Σύνδρομα με συνοδά κινητικά προβλήματα, Ψυχικές διαταραχές,Δυσπλασίες,Εγκεφαλικές κακώσεις,Κρανιο εγκεφαλικές κακώσεις,Κακώσεις Νοτιαίου μυελού,Μυοσκελετικές κακώσεις,Μυοπάθιες,Διάχυτες αναπτυξιακές δυσκολίες, Αυτισμός, Σπάνιες Παθήσεις, νεοπλασματικές ασθένειες και κάθε άλλου είδους αναπηρίας ).

”Τα χαρούμενα παιδιά”θα αγκαλιάσει και θα στηρίξει όσους έχουν πραγματικά ανάγκη (παιδιά με αναπηρία και στις οικογένειές τους, άτομα με αναπηρία ) !!!!

”Τα χαρούμενα παιδιά” δημιουργήθηκε για να είναι δίπλα σε σας, αμερόληπτα και δημιουργικά!!!