fbpx

Ξενώνας φιλοξενίας γυναικών θυμάτων βίας και των παιδιών τους » Κατάλογοι Βοήθειας

| 3 Σεπτεμβρίου 2013

Εδώ είναι συγκεντρωμένα όλα τα τηλέφωνα των ξενώνων, των φορέων, των συλλόγων και των κέντρων στήριξης που μπορούν να σε βοηθήσουν στο πρόβλημά σου. Χρησιμοποίησε την αναζήτηση ή επίλεξε τη κατηγορία που σε ενδιαφέρει και βρες αυτό που ψάχνεις!

Ξενώνας φιλοξενίας γυναικών θυμάτων βίας και των παιδιών τους

Δήμος Θεσσαλονίκης
Διεύθυνση Αλεξανδρουπόλεως 10 Θεσσαλονίκη Περιοχή Λαχανόκηπων Γραμμή SOS: 2310-528984, 2310 528 483 και 2310 519 594Fax: 2310 544 979Ιστοσελίδα: http://www.thessaloniki.gr/

Notes

Στόχος της δομής είναι η παροχή ασφαλούς διαμονής στις γυναίκες θύματα βίας και των παιδιών τους. Παρέχεται στις γυναίκες που φιλοξενούνται και στα παιδιά τους, στέγη, προστασία, ασφάλεια, ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη με σκοπό την αυτονομία τους.
Διευκολύνεται η πρόσβασή τους σε φορείς που έχουν σχέση με την  απασχόληση, την εκπαίδευση, επιμόρφωση και κατάρτιση καθώς και στους φορείς υγείας και πρόνοιας.
Ο Ξενώνας παρέχει δυνατότητα φιλοξενίας 20 γυναικών και των παιδιών τους.
Λειτουργεί στα πλαίσια του  επιχειρησιακού προγράμματος του Υπουργείου Εσωτερικών και συγκεκριμένα της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων «Ανάπτυξη δομών και υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών και για την καταπολέμηση της βίας» και με χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ.