fbpx

Κέντρο Ελπίδας Hopespot » Κατάλογοι Βοήθειας

| 3 Σεπτεμβρίου 2013

Εδώ είναι συγκεντρωμένα όλα τα τηλέφωνα των ξενώνων, των φορέων, των συλλόγων και των κέντρων στήριξης που μπορούν να σε βοηθήσουν στο πρόβλημά σου. Χρησιμοποίησε την αναζήτηση ή επίλεξε τη κατηγορία που σε ενδιαφέρει και βρες αυτό που ψάχνεις!

Κέντρο Ελπίδας Hopespot

Δίνει ελπίδα σε καταστάσεις απελπισίας
Διεύθυνση 15o χλμ Θεσ/νίκης – Μηχ/νιώνας Θεσσαλονίκη 57001 Τηλέφωνο: 2310 47 30 10Ιστοσελίδα: http://www.hopespot.gr/

Notes

Το Κέντρο Ελπίδας είναι μια μη κυβερνητική οργάνωση που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, μέσα από τον προβληματισμό και την αναζήτησή μιας ομάδας νέων και νέων στην καρδιά, με έναν και μόνο σκοπό: Να δώσει EΛΠΙΔΑ μέσα σε καταστάσεις απελπισίας.

Δείτε κάποια στατιστικά για την Ελλάδα εδώ.

Το όραμα μας είναι να δημιουργήσουμε  ένα κοινωνικό κίνημα, που δεν θα αρκείται στην παροχή βοήθειας σε ευπαθείς ομάδες, αλλά θα  αφυπνίζει και θα εμπνέει την κοινωνία σε μια επανάσταση προσφοράς σε κάθε επίπεδο. Μια επανάσταση ενάντια στον εγωκεντρισμό και την εσωστρέφεια που αναπτύσσονται σε εποχές κρίσης και απελπισίας.

Διαθέτουμε, χώρο φιλοξενίας στη Θεσσαλονίκη, που λειτουργεί ως προσωρινός ξενώνας για κακοποιημένες γυναίκες και παιδιά, καθώς και θύματα εμπορίας ανθρώπων

Συγκεντρώνουμε, είδη πρώτης ανάγκης: ρούχα, κουβέρτες, τρόφιμα, παιχνίδια, σχολικά είδη, φάρμακα

Υποστηρίζουμε, μεμονωμένα άτομα ή οικογένειες σε ανάγκη, καθώς και οργανώσεις και φορείς κοινωνικής μέριμνας (κέντρα φύλαξης, ιδρύματα, ΜΚΟ)

Διοργανώνουμε

  • αθλητικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις για παιδιά και νέους
  • ενημερωτικές παρουσιάσεις σε μαθητές σχολείων
  • εξορμήσεις στους δρόμους ή σε γειτονιές για διανομή φαγητού ή ρούχων