fbpx

Η αγάπη υπάρχει » Κατάλογοι Βοήθειας

| 3 Σεπτεμβρίου 2013

Εδώ είναι συγκεντρωμένα όλα τα τηλέφωνα των ξενώνων, των φορέων, των συλλόγων και των κέντρων στήριξης που μπορούν να σε βοηθήσουν στο πρόβλημά σου. Χρησιμοποίησε την αναζήτηση ή επίλεξε τη κατηγορία που σε ενδιαφέρει και βρες αυτό που ψάχνεις!

Η αγάπη υπάρχει

Φιλανθρωπικό Σωματείο Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου
Διεύθυνση Κλειστού Γυμναστηρίου Δήμου Μοσχάτου, γραφείο 5, 1ος όροφος Αττική Μοσχάτο Τηλέφωνο: 210-9407207Ιστοσελίδα: http://www.i-agapi-iparxei.gr/

Biography

Στηρίζει τις κακοποιημένες μητέρες και τα παιδιά τους και μέλημα τους, αποτελεί όχι η ένταξή τους σε ιδρύματα αλλά στην κοινωνία παρέχοντας τους τα απαραίτητα εφόδια.

Παρέχει, επί μηνιαίας βάσης τρόφιμα, ρούχα, σχολικά είδη, φάρμακα και ιατρική περίθαλψη σε 25 άπορες οικογένειες.

Καθηγητές βοηθούν ως εθελοντές τα παιδιά στα μαθήματά τους με δωρεάν βιβλία, προσφορά του Σωματείο ενώ κάποια Φροντιστήρια ξένων γλωσσών παρέχουν επίσης δωρεάν μαθήματα.

Συνεργάζεται με γιατρούς οι οποίοι παρέχουν αφιλοκερδώς ιατρική περίθαλψη, ενώ σαν Σωματείο προσφέρουν και δωρεάν φαρμακευτική κάλυψη, αγοράζοντας φάρμακα και πληρώνοντας ιατρικές εξετάσεις.

Επισκέπτεται Ιδρύματα, Ορφανοτροφεία και Γηροκομεία και προσφέρουν τρόφιμα, ρούχα, εσώρουχα, παπούτσια, σεντόνια, κουβέρτες, παιχνίδια, βιβλία, σχολικά είδη καινούργια από εργοστάσια σύμφωνα με τις ανάγκες των παιδιών, καθώς και χρήματα είτε ατομικά σε κάθε παιδί είτε στο Ίδρυμα.

Ενισχύει το συσσίτιο της ενορίας του Αγ. Κων/νου & Ελένης στο Μοσχάτο, καθώς και των ηλικιωμένων της ενορίας των Αγίων Αποστόλων στις Τζιτζιφιές (περιστασιακά). Επίσης προσφέρει είδη ρουχισμού και είδη πρώτης ανάγκης.