Αρωγή 12+ » Κατάλογοι Βοήθειας

Εδώ είναι συγκεντρωμένα όλα τα τηλέφωνα των ξενώνων, των φορέων, των συλλόγων και των κέντρων στήριξης που μπορούν να σε βοηθήσουν στο πρόβλημά σου. Χρησιμοποίησε την αναζήτηση ή επίλεξε τη κατηγορία που σε ενδιαφέρει και βρες αυτό που ψάχνεις!

Αρωγή 12+

Σύλλογος συμπαράστασης σε άτομα με προβλήματα εθισμού
Διεύθυνση Ανθέων 22 Θεσσαλονίκη Ν. Ρύσιο 57001 Τηλέφωνο: 694 817 1776Ιστοσελίδα: http://www.arogi12.gr

Notes

Η «Αρωγή 12+» είναι ένας μη κερδοσκοπικός σύλλογος που ασχολείται με προβλήματα εθισμού, σε ενημερωτικό, συμβουλευτικό και θεραπευτικό επίπεδο. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία γονέων, συμβούλων ψυχικής υγείας και ευαισθητοποιημένων ατόμων, η οποία προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε κάθε μορφή εθισμού, με έμφαση στις ουσίες, ναρκωτικά και αλκοόλ.
Η «Αρωγή 12+» χρησιμοποιεί ως όχημα ένα υπάρχον, εξαιρετικά αποτελεσματικό μοντέλο αυτογνωσίας, που συνδυάζει τις υπηρεσίες ψυχικής υγείας, κοινωνικής επανένταξης και πνευματικής υγείας με την εμπειρία των θεραπευτικών ομάδων.
Το πεδίο δράσης της συμπεριλαμβάνει συστηματική ενημέρωση σε ζητήματα εθισμού, συμβουλευτικές υπηρεσίες σε φίλους και συγγενείς, σεμινάρια αντιμετώπισης εξαρτήσεων και δωρεάν συναντήσεις κάθε Τετάρτη 20.30-22.00 στο ξενοδοχείο Park, στην Ίωνος Δραγούμη 81, έναντι υπουργείου, στη Θεσσαλονίκη και κάθε Τετάρτη 17.00-18.30 Αίαντος και Αγχιλλέως 22, Ταύρος , στην Αθήνα.
Παράλληλα, για την ενίσχυση του έργου της και κυρίως την ενδυνάμωση του κοινωνικού μηνύματος ελπίδας που προσπαθεί να περάσει, η «Αρωγή12+» διοργανώνει τακτικά φιλανθρωπικές εκδηλώσεις – δράσεις (το «ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ», «ΕΠΙΛΕΓΩ ΖΩΗ», «NO LIMITS» + ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ,» , «GRAFTS» + ΕΠΙΛΕΓΩ ΖΩΗ κ.α).

Σεμινάρια αντιμετώπισης εξαρτήσεων και δωρεάν συναντήσεις κάθε Τετάρτη 20.30-22.00 στο ξενοδοχείο Park, στην Ίωνος Δραγούμη 81, έναντι υπουργείου, στη Θεσσαλονίκη και κάθε Τετάρτη 17.00-18.30 Αίαντος και Αγχιλλέως 22, Ταύρος , στην Αθήνα.