Τον έπιασα να με απατά και ζήτησα διαζύγιο αλλά δεν μου το δίνει

Καλημέρα. Είμαι 40 ετών και, εδώ και 5 μήνες, έπιασα τον άντρα μου σε μια τηλεφωνική επικοινωνία με άλλη γυναίκα. Ήταν διαχυτικός, την αποκαλούσε μωρό του και αφού προηγήθηκε καβγάς, προσπάθησα να το διαχειριστώ. Αφού με διαβεβαίωσε ότι θα το τελείωνε εκεί, και φυσικά ήταν μόνο από το τηλέφωνο, αποφάσισα να το δω αλλιώς. Όμως, μετά από λίγο διάστημα ,τον ξαναέπιασα, και εκεί διαπίστωσα ότι αυτό γινόταν επί 3 ολόκληρα χρόνια.

Η επικοινωνία τους ήταν καθημερινότατη, έφευγα από το σπίτι και την έπαιρνε τηλέφωνο, και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ακόμα και όταν είμαστε οικογενειακώς, απομακρυνόταν για να την πάρει τηλέφωνο. Αυτό, όμως, που κάνει τα πράγματα χειρότερα είναι ότι, το 2014 τον έπιασα να φλερτάρει μέσω fb με τη συγκεκριμένη γυναίκα και τον ενημέρωσα ότι, αν συνεχίσει έτσι, θα χωρίσουμε. Αυτός, αντί να σταματήσει, το προχώρησε και, φτάνοντας στο σήμερα και μετά από όλα αυτά, του ζητάω διαζύγιο.

Δεν το θέλει και με αποκαλεί κολλημένη και καθυστερημένη, ενώ προκαλεί εντάσεις, για να δημιουργούνται θέματα. Επιπλέον, μέσα από μια επιχείρηση που έχουμε, έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο χρέος, και μου λέει, εφ’ όσον είναι στο όνομά μου, δεν τον αφορά.

Τί με συμβουλεύετε; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Απαντάει η  Σύμβουλος Σχέσεων κυρία Βίκυ Κάουλα

Αγαπητή φίλη,

Από τα λεγόμενά σου συμπεραίνω ότι πριν τρία χρόνια ο άντρας σου ξεκίνησε να φλερτάρει μέσω facebook με μία γυναίκα και όταν του είπες ότι εάν συνεχίσει θα χωρίσετε, εκείνος συνέχισε και συνεχίζει την επικοινωνία μέχρι και σήμερα και μάλιστα πλέον μέσω τηλεφώνου και ίσως και δια ζώσης. Μου φαίνεται απίθανο επί τρία χρόνια να έχουν τόσο συχνή καθημερινή επικοινωνία και να μην έχουν συναντηθεί από κοντά.

Σκέψου πολύ σοβαρά τι πραγματικά θέλεις να κάνεις, εάν θέλεις να δώσεις άλλη μία ευκαιρία ή εάν θεωρείς ότι έδωσες όσες ευκαιρίες αντέχεις.

Εάν αποφασίσεις να ξαναπροσπαθήσεις τότε θα είναι χρήσιμη μία κουβέντα, όπου θα εκφράσεις τους προβληματισμούς και τις ενστάσεις σου και θα ζητήσεις να διακοπεί κάθε είδους επικοινωνία του με την άλλη γυναίκα, σκεπτόμενη και πώς θα αυτό θα διασφαλιστεί, αφού τις προηγούμενες φορές δεν είχε συνεργαστεί, παρά τη συμφωνία του.

Εάν αποφασίσεις να χωρίσεις τότε πριν προχωρήσεις προσπάθησε σταδιακά να εξυγιάνεις τα οικονομικά της επιχείρησής σας, συμβουλευόμενη κάποιον δικηγόρο και λογιστή και αφού αυτό το μέτωπο είναι ελεγχόμενο τότε να βάλεις μπροστά τις διαδικασίες για το διαζύγιο.

Για ό,τι χρειαστείς, στη διάθεσή σου.

Βίκυ Κάουλα
Life & Business Coach
Σύμβουλος Διαπροσωπικών Σχέσεων
Προσωπικής Ανάπτυξης & Ενδυνάμωσης
Εκπαιδεύτρια Διαζυγίου
Κινητό: 6936-820600
Email: Vicky.Kaoula@gmail.com

Μπορείς κι εσύ να υποβάλλεις το ερώτημά σου, στους ειδικούς του Singleparent.gr εδώ ενώ καλό είναι προηγουμένως να ρίξεις μια ματιά στο νέο μας ευρετήριο εδώ, γιατί υπάρχει πιθανότητα να έχει ήδη απαντηθεί!