Έκανα κατάσχεση μισθού για διατροφή και τελειώνει τον άλλο μήνα. Πρέπει να κάνω πάλι την ίδια διαδικασία;

0

qΟ πρώην σύζυγος είναι στρατιωτικός και έκανα κατάσχεση μισθού για διατροφή. Ξεκίνησα να παίρνω λεφτά μετά από τρεις μήνες. Αυτή η κατάσχεση τελείωνει τον άλλο μήνα και πρέπει να κάνω την επόμενη, διότι από πέρυσι δεν έχει δώσει διατροφή. Πρέπει να κάνω πάλι την ίδια διαδικασία και να περιμένω πάλι τρεις μήνες; Μήπως μπορώ με κάποιο τρόπο να το επισπεύσω; Είμαι τετράωρη σε σούπερ μάρκετ, και τα βγάζω πολύ δύσκολα. Ευχαριστώ.

 

Απαντάει ο δικηγόρος κύριος Αθανάσιος Κίκης

Η διαδικασία για την κατάσχεση είναι μία, η οποία γίνεται κάθε φορά με τον ίδιο τρόπο. Προφανώς, λόγω του ότι ο δικηγόρος σας χειρίζεται την υπόθεση σας, είναι προτιμότερο να απευθυνθείτε σε αυτόν, για να σας καθοδηγήσει για την κατάσχεση. Δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείται τελειώνει η κατάσχεση τον άλλο μήνα. Οποιοσδήποτε σας συμβουλέψει στο θέμα σας καλό θα είναι να δεί τον φάκελο σας, οπότε το προτιμότερο είναι να απευθυνθείτε στο δικηγόρο που ήδη χειρίζεται την υπόθεση.

Αθανάσιος Κίκης & Συνεργάτες

Δικηγορικό Γραφείο
25ης Μαρτίου 39 – Ευκαρπία
Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 56429
Τηλ. 2310554154
Κιν. 6972507304
E-mail: atkikis@hotmail.com
Web: www.kikislaw.gr

Μπορείς κι εσύ να υποβάλλεις το ερώτημά σου, στους ειδικούς του Singleparent.gr εδώ ενώ καλό είναι προηγουμένως να ρίξεις μια ματιά στο νέο μας ευρετήριο εδώ, γιατί υπάρχει πιθανότητα να έχει ήδη απαντηθεί!