Έκανα κατάσχεση μισθού και πήρα τις διατροφές που δεν μου έδινε. Μπορώ να το ξανακάνω και ας έχουν ενηλικιωθεί τα παιδιά;

Wads of 100 euro banknotes are stacked in a pile at the GSA Austria (Money Service Austria) company's headquarters in Vienna July 22, 2013. The GSA delivers new and collects old currency for the Austrian National Bank. REUTERS/Leonhard Foeger (AUSTRIA - Tags: POLITICS BUSINESS)

Πριν από τα capital control, έκανα κατάσχεση μισθού και πήρα τις διατροφές που δεν μου έδινε. Τα παιδιά ήταν τότε 14 χρονών. Τώρα μετά από 3 χρόνια που μπορώ να κανω κατάσχεση μισθού, μπήκα ξανά στη διαδικασία. Μπορώ να πάρω τα χρήματα των τριών χρόνων, που δεν έβαζε διατροφή, με την κατάσχεση μισθού και ας έχουν ενηλικιωθεί τα παιδιά;  Υπόψιν ότι σε 1 μήνα ενηλικιώνονται και παράλληλα δίνουν εξετάσεις για σπουδές. Πριν 1 μήνα έγινε νέο δικαστήριο διατροφής που με τις αναβολές, έγινε μετά από 3 χρόνια. Θα μπορέσω να διεκδικήσω τα χρήματα της διατροφής; Ευχαριστώ.

Απαντάει η δικηγόρος κυρία Κωνσταντίνα Αθανασίου

Μπορείς κι εσύ να υποβάλλεις το ερώτημά σου, στους ειδικούς του Singleparent.gr εδώ ενώ καλό είναι προηγουμένως να ρίξεις μια ματιά στο νέο μας ευρετήριο εδώ, γιατί υπάρχει πιθανότητα να έχει ήδη απαντηθεί!