Σεξ στο γραφείο: Τα «καλύτερα» μέρη συναδελφικής…αλληλεγγύης!

0

Ψάχνετε για ένα απόγευμα χαράς; Μία νέα μελέτη, αποκαλύπτει τα πιο επιθυμητά μέρη για σεξ στο γραφείο!

Το σεξ στο γραφείο, είναι μια ιδέα αρκετά έντονη από μόνη της. Η σεξουαλική ένταση μεταξύ σας, τα παθιασμένα φιλιά καθώς μπαίνετε στην αίθουσα meeting και πρίν το καταλάβετε στυλό και χαρτιά, βρίσκονται στο πάτωμα και εσείς στο μεγάλο…τραπέζι!

Εάν πιάνετε τον εαυτό σας να φαντασιώνεται σεξ στο γραφείο, δεν είστε οι μόνοι! Μία υπηρεσία dating στη Μεγάλη Βρετανία  κατέδειξε ότι το 56% των γυναικών και το 61% των αντρών, έχουν σεξουαλικές φαντασιώσεις με τους/τις συναδέλφους τους, φλερτάροντας πολλές φορές με την ιδέα της συνέυρεσης στο εργασιακό περιβάλλον. Δυστυχώς, από όλους όσοι το φαντασιώνονται, μόνο το 21% των γυναικών (και το 52% των αντρών) παραδέχεται ότι το έχει κάνει.

Κόντρα στο μύθο ου φωτοτυπικού ως το απόλυτο μέρος για σεξ στο γραφείο με το πίσω μέρος να βγαίνει φωτοτυπίες, ο νούμερο ένα χώρος που οι άνθρωποι -οι περισσότεροι άντρες-προτιμούν να κάνουν σεξ στο γραφείο είναι η αποθήκη κι αυτό έχει μία λογική. Είναι ένα δωμάτιο που συνήθως, κλειδώνει!

Οι γυναίκες από την άλλη, προτιμούν την αίθουσα meeting, το γραφείο τους ή το ασανσέρ με μόλις το 1% να το έχει πραγματικά κάνει σε αυτά τα μέρη. Ωστόσο, ο ανελκυστήρας δεν είναι τόσο καλή ιδέα αν το μέρος που δουλεύετε δεν έχει πολλούς ορόφους. Ποιός μπορεί να κάνει σεξ και να ολοκληρώσει μεταξύ ισογείου και 4ου ορόφου; (εάν πάντως είστε τόσο γρήγοροι, να το…κοιτάξετε!)

Τέλος το μέρος που προτιμούν λιγότεροι για σεξ είναι το καπνιστήριο για τους άντρες και η κουζίνα για τις γυναίκες.  Το παρακάτω σχεδιάγραμμα απεικονίζει ακριβώς τα περισσότερο ή λιγότερο επιθυμητά μέρη για σεξ στον εργασιακό χώρο, από κάθε φύλο ξεχωριστά!
 photo sexattheoffice_zpsc41dbe55.jpg

Πηγή: http://www.yourtango.com

Σημ: Το Singleparent.gr, μέσω του συγκεκριμένου άρθρου ή οποιουδήποτε άλλου, δεν παροτρύνει την σεξουαλική συνεύρεση στον εργασιακό χώρο.