Ο πρώην άντρας μου έχει σχέση με την κολλητή μου

3

Πρίν από 9 μήνες περίπου χωρίσαμε με τον άντρα μου και τώρα απλά περιμένουμε να βγεί το διαζύγιο. Στην αρχή μαλώναμε πάρα πολύ, με τον καιρό όμως και μόλις έφυγε από το σπίτι κάπως ηρεμήσαμε. Έχουμε ένα αγοράκι 2 ετών και είπαμε να μην τσακωνόμαστε για χάρη του παιδιού γιατί και ο μικρούλης άρχισε να εκδηλώνει περίεργες συμπεριφορές, να κάνει εμετό συχνά, να μας χτυπάει κλπ. Το παιδί το βλέπει κανονικά και τη διατροφή τη πληρώνει δεν έχω παράπονο. Αυτό που με έχει κάνει έξαλλη είναι ότι βγαίνει με την κολλητή μου και όχι μόνο δεν μου το είπε κανείς τους αλλά το ανακάλυψα και μόνη μου.

Μια μέρα είχαμε πάει και οι τρείς με το μικρό στο σούπερ μάρκετ και εντελώς τυχαία συναντήσαμε τη κολλητή μου τη Μαρία. Εκεί που μιλούσαμε, λέω στον πρώην μου «Αλέξανδρε, είδες πως αδυνάτισε η Μαρία;». «Ναι μωρέ το ξέρω αφού τη περασμένη βδομάδα τα λέγαμε» απάντησε. «Βρεθήκατε; Πότε;» ρώτησα και η Μαρία σαν να ένιωσε άβολα. Ο πρώην μου, πήγε να τα μπαλώσει, μου είπε ότι την είδε τυχαία στο δρόμο, νευρίασα φυσικά που δεν μου το είπε κανείς αλλά δεν έδωσα σημασία, δεν πήγε το μυαλό μου. Μέχρι που τους είδα να βγαίνουν μαζί από το σπίτι του. Μια μέρα ο μικρός είχε πυρετό και δεν μπορούσα να τον πάω στο σταθμό. Έπαιρνα τηλέφωνο τον πρώην μου στο κινητό μήπως μπορούσε να τον κρατήσει εκείνος γιατί έπρεπε να πάω για δουλειά και δεν απαντούσε. Επειδή δεν είχα άλλη λύση και σκέφτηκα ότι μπορεί να κοιμάται, είπα να πάω από το σπίτι του και να τον ξυπνήσω. Με το που έφτασα απέξω τους είδα να βγαίνουν μαζί, αυτός να στέκεται να τη φιλάει έξω από το αμάξι της και εκείνη να γελάει. Μου ερχόταν να περάσω με το αμάξι από πάνω τους αλλά κρατήθηκα. Έγινα έξαλλη, γκάζωσα και έφυγα.

Κι έρχομαι εγώ και ρωτάω: Πού ξέρω αν τα είχαν από πρίν χωρίσουμε; Και καλά, ο πρώην άντρας μου ξέρω τι είναι, με έχει απατήσει στο παρελθόν. Αυτή η φίλη, κολλητή κατά τα άλλα, τόσα χρόνια μαζί από πρίν παντρευτώ, που είναι τόσο καιρό να μου μιλήσει; Δεν ντρέπεται λίγο; Δικαίωμά τους να βγαίνουν, ελεύθερος είναι πια ο άντρας μου αλλά γιατί δεν το λένε; Τι περιμένουν, να τους δεί μια μέρα το παιδί μαζί τον μπαμπά του με τη νονά του (μου έχει βαφτίσει το παιδί η φίλη μου) για να έρθω εγώ μετά να μαζέψω τα ασυμμάζευτα; Με έχει πειράξει πάρα πολύ και δεν ξέρω πώς να το χειριστώ. Και πιο πολύ δεν ξέρω γιατί νιώθω έτσι. Μήπως θέλω ακόμα τον άντρα μου ή έχει πληγωθεί ο εγωισμός μου; Προχθές με πήρε τηλέφωνο η Μαρία και δεν απάντησα γιατί ήταν το παιδί μπροστά και δεν ήθελα να με ακούει να τη βρίζω γιατί μόνο να τη βρίσω ήθελα. Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου, θα το λέγατε ή θα κάνατε το κορόιδο για χάρη του παιδιού;

Στυλιανή

 Θέλετε να μας μιλήσετε; Κι εμείς!
Στείλτε μας email στο
 info@singleparent.gr ή βρείτε μας στη σελίδα μας στο facebook εδώ.
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και σας διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σας θα παραμείνει μυστική. Τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά.