Είμαι μόνη μαμά κι έχω έναν υπέροχο σύντροφο. Γιατί όχι κι εσύ;

0

Το όνομά μου θα έπρεπε να φιγουράρει πρώτο σε καμπάνιες κατά των δυσλειτουργικών σχέσεων ως παράδειγμα προς αποφυγή  καθώς φημίζομαι για τις κακές μου επιλογές. Όμως θα το βροντοφωνάξω: ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΧΕΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ. Στα 40 μου, χωρισμένη με δύο παιδιά. Αν εσύ που με διαβάζεις παλεύεις με τις αμφιβολίες και φοβάσαι ή δεν βρίσκεις αυτό που θέλεις, μην χάνεις την ελπίδα σου!

Ο Νίκος κι εγώ, γνωριστήκαμε σε ένα site με online παιχνίδια. Βρεθήκαμε στο ίδιο διαδικτυακό τραπέζι και ξεκινήσαμε να μιλάμε για το παιχνίδι. Κι όταν δεν βλέπεις τον άλλον, στάνταρ φαντάζεσαι κάτι μεταξύ Brad Pitt και Σάκη Ρουβά. Γίναμε φίλοι αμέσως και κανένας από τους δύο δεν περίμενε ότι ένα παιχνίδι στο ίντερνετ, θα μας έφερνε τόσο κοντά.

Με τον Νίκο είχαμε πολλά κοινά. Είχαμε βγεί και οι δύο από φρικτούς γάμους, εκείνος είχε αποκτήσει ένα αγόρι, εγώ δύο κορίτσια. Και οι δύο κρυβόμασταν πολλές φορές από τον κόσμο και απλά έτυχε να κρυβόμαστε στο ίδιο μέρος. Κι έτσι πέρασε ένας χρόνος όπου μιλούσαμε στο chat και παίζαμε. Ένα χρόνο μετά βρεθήκαμε και δύο χρόνια μετά, αποφασίσαμε να το πάμε παραπέρα. Αγαπάμε τα ίδια πράγματα και πολύ συχνά πηγαίνουμε στο εξοχικό του και φυτεύουμε ντομάτες. Αυτά είναι τα ραντεβού μας!

Νιώθω πως με αγαπάει πολύ και πως δεν αισθάνεται ότι πρέπει να είναι συνέχεια διασκεδαστικός. Βλέπω ότι είναι ο εαυτός του και είμαι ευγνώμων που η ζωή, μου έφερε έναν άντρα που αγαπάει τα παιδιά, που τα σκέφτεται, που τα σέβεται. Μιλάει με τα παιδιά μου και τη μητέρα μου, περισσότερο απ’ ότι κι εγώ η ίδια. Ο γιός του έχει πολύ καλές σχέσεις με τις κόρες μου ενώ η μεγάλη μου κόρη έχει πολλά κοινά με τον Νίκο ο οποίος πρόσφατα τη συμβούλεψε σχετικά με μια δουλειά που της πρότειναν σε μια μεγάλη εταιρία. Τα Σαββατοκύριακα αλλά και τα καλοκαίρια, πάμε όλοι μαζί στο εξοχικό του Νίκου, εμείς φυτεύουμε και τα παιδιά πάνε για μπάνιο ή βόλτα με τους φίλους που έχουν κάνει εκεί. Ο οποιοσδήποτε μου έλεγε ότι εγώ, που  έκανα τη μία αποτυχημένη σχέση μετά την άλλη, που για χρόνια δεν ήθελα να κοιτάξω άνθρωπο απ’ την απογοήτευση, θα περνούσα τέτοιες στιγμές, θα νόμιζα ότι με κοροϊδεύει. Ότι παίζει με τον πόνο μου, ότι μου πουλάει ελπίδα.

Η ευχή μου λοιπόν για όλους τους μονογονείς, είναι να βρούν την αληθινή αγάπη και για να τη βρούν, να μην πάψουν να ελπίζουν. Μου πήρε πολύ καιρό να βρώ κάποιον να περνάω καλά και προπάντων να αγαπήσει εμένα και τα παιδιά μου και ευχαριστώ κάθε μέρα Το Θεό γι΄ αυτό. Γνώρισα τον άντρα της ζωής μου στο πιο απίθανο μέρος γι΄ αυτό, επειδή ούτε εσείς ξέρετε πού θα βρείτε τον δικό σας, έχετε τα μάτια και το μυαλό σας ανοιχτά και μην αποκλείετε τίποτα. Η κολλητή μου, διαζευγμένη μητέρα δύο παιδιών, γνώρισε τον δεύτερο σύζυγό της, στη κηδεία του πατέρα της και σε μια φάση της ζωής της που δεν ήθελε τίποτα και κανέναν. Αυτό και άλλα τόσα παραδείγματα σχέσεων και ανθρώπων εκεί έξω, μας λένε ότι κι εσείς μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας, κάτω από συνθήκες που ποτέ δεν φανταζόσασταν. Γιατί κανένας στη ζωή δεν μένει μόνος του, γιατί το αξίζετε και σας το εύχομαι με όλη μου τη καρδιά!

Πηγή: http://divorcedmoms.com/

  Θέλετε να μας μιλήσετε; Κι εμείς!
Στείλτε μας email στο
 info@singleparent.gr ή βρείτε μας στη σελίδα μας στο facebook εδώ.
Σημ: Το Singleparent.gr εγγυάται για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και σας διαβεβαιώνει ότι, η ταυτότητά σας θα παραμείνει μυστική. Τα πρόσωπα της φωτογραφίας, δεν απεικονίζουν τα πραγματικά.