7 λόγοι για να συγχωρήσετε την «άλλη γυναίκα»

0

Η άλλη γυναίκα. Τη μισείτε. Είναι αυτή που σας έκλεψε τον άντρα. Που του λέει τα ίδια λόγια που του λέτε κι εσείς. Που του κάνει ό,τι κι εσείς και με τη φαντασία σας, του το κάνει καλύτερα. Πώς μπορεί και κοιμάται τα βράδια; Μπαμ…κι εκεί αρχίζουν τα δάκρυα ποτάμι. Συνέλθετε!

Ας είμαστε ειλικρινείς, όταν αυτό αφορά μία άλλη γυναίκα που δεν είχε ιδέα για την ύπαρξή σας τότε η ταμπέλα της πρόστυχης που της κολλάτε, δεν είναι δίκαιη. Ίσα ίσα εσείς αυτή τη στιγμή γνωρίζετε κι εκείνη πιθανόν, όχι ακόμα!

Φυσικά δεν εννοούμε πως δεν υπάρχουν και γυναίκες που θέλουν σώνει και ντε να κλείσουν το σπίτι του άλλου. Απλώς λέμε ότι δεν είναι όλες οι γυναίκες ίδιες σε ότι αφορά την οικογενειακή κατάσταση ενός άντρα. Για αυτό, και πρίν σπεύσετε να τη πιάσετε από το μαλλί, έχετε 7 λόγους να σκεφτείτε πως ίσως δεν πρέπει να τη μισείτε και τόσο.

1. Πιθανόν να μην είχε ιδέα: Είναι δύσκολο να κρατήσετε το θυμό σας στην αρχή αλλά μέχρι να μάθετε περισσότερα, καλό θα ήταν να σκεφτείτε πρώτα απ’ όλα ότι πιθανόν η γυναίκα αυτή να μη γνώριζε για εσάς. Σαν να λέμε «αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου». Εκτός αυτού, εάν δεν φρικάρετε από τα πρώτα λεπτά που το μάθετε, τότε μπορείτε να δείτε και τη δική της πλευρά στην ιστορία ώστε να ενώσετε με το μυαλό σας τα κομμάτια του πάζλ!

2. Πιθανόν να είναι τόσο αναστατωμένη, όσο κι εσείς: Προφανώς, νοιάζεστε περισσότερο για τα δικά σας αισθήματα παρά για τα δικά της αυτή τη στιγμή. Αλλά αν σκεφτείτε ότι αγαπάει αυτό τον άντρα και έχει κάνει όνειρα μαζί του όπως κι εσείς, πιθανόν να αναστατώθηκε όταν ανακάλυψε ότι ο καταπληκτικός σύντροφος που την αγαπούσε, μοίραζε τη ψυχή του και το σώμα του σαν φυλλάδιο πίτσας.

3. Πιθανόν να πίστευε ότι την αγαπούσε: Αυτό είναι το χειρότερο. Ειδικά όταν γνωρίζεις κάποιον και η κατάσταση μεταξύ σας είναι με τη ζελατίνη, δηλαδή καινούρια φρέσκια και ενθουσιώδης, τότε συνήθως δεν ρωτάς για το παρελθόν του άλλου . Ίσως προς το παρόν, να μην ήθελε ούτε εκείνη να ξέρει λεπτομέρειες εωσότου δεί ότι τα πράγματα σταθεροποιούνται!

4. Δεν είναι εκείνη υπεύθυνη για τα προβλήματα στη σχέση σας (ούτε για τη δική του απιστία): Αυτό δεν σημαίνει πως φταίτε εσείς που σας απάτησε, αλίμονο! Αυτό που λέμε είναι πως όταν τα πράγματα σε μία σχέση πάνε από το κακό στο χειρότερο, πολλές φορές κάποιος από τους δύο ή και οι δύο δεν εστιάζουν στο θέμα αλλά στο πώς θα βρούν διέξοδο σε άλλη σχέση!

5. Ίσως να είναι καλός άνθρωπος: Κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να σκεφτείτε με βάση το «αθώα μέχρι αποδείξεως του εναντίου». Εάν δεν γνωρίζετε αυτή τη γυναίκα, δεν έχετε ιδέα αν είναι καλός ή κακός άνθρωπος. Θα μπορούσε σαν προσωπικότητα, να είναι φίλη σας ή συγγενής σας.

6. Συγχωρώντας τη, θα βοηθήσετε τον εαυτό σας να προχωρήσει: Το ουσιαστικό τώρα είναι να καθίσετε να σκεφτείτε εάν ο άντρας αυτός, αξίζει το χρόνο και το κόπο σας. Είχε έχετε σχέση μαζί της είτε όχι, με το να τη συγχωρήσετε θα εστιάσετε σε αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή: Πώς να ξεκολλήσετε συναισθηματικά και να φύγετε από μία άρρωστη σχέση… χθες!

7. …και το πιο σημαντικό: Καμία δεν θέλει να είναι «η άλλη γυναίκα»: Εντάξει σίγουρα υπάρχει εξαίρεση στον κανόνα και αυτή είναι η γυναίκα που θα θελήσει να σας χαλάσει το σπίτι ή τη σχέση και που τρέφει τις ανασφάλειές τις, από τα συναισθηματικά αποφάγια των άλλων. Καμία ευαίσθητη και συνειδητοποιημένη γυναίκα, δεν θέλει να είναι «η άλλη». Το μόνο που θέλει είναι μία σχέση αγάπης με έναν καλό άντρα…πώς είναι ο δικός σας, αυτή τη στιγμή; Καμία σχέση!