6 «τεμπέλικες» στάσεις στο σεξ για κουρασμένους μονογονείς (και όχι μόνο)

0

Ένα 12ωρο στη δουλειά κι άλλο ένα στο σπίτι εντελώς μόνοι και σε καθημερινή βάση, είναι ικανό να σας ρίξει στο κρεβάτι και φυσικά όχι για τρελλίτσες αλλά για ροχαλητό. Οι παρακάτω «τεμπέλικες» στάσεις θα σας βοηθήσουν να το διασκεδάσετε χωρίς να κουραστείτε γιατί όπως λέει και η διαφήμιση, δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο!

Στριφτός άγγελος
 photo sex1_zpsb71c5159.jpg
Η γυναίκα ξαπλώνει σε εμβρυακή θέση στο πλάι με τα γόνατά της να αγγίζουν το στήθος της και τον άντρα σε σχήμα κουταλιού από πίσω της. Αυτή η στάση προτιμάται και από εγκύους (με τα γόνατα λίγο πιο κατεβασμένα) ακριβώς επειδή είναι ξεκούραστη και έχει μικρότερο κίνδυνο τραυματισμών.

Πλαϊνό σάμπα
 photo sex2_zps470902e1.jpg
Η γυναίκα ξαπλώνει στο πλάι με τα πόδια της να σχηματίζουν γωνία 90 μοιρών (κάτι σαν L φανταστείτε το). Εκείνος ξαπλώνει από τη πίσω πλευρά του σώματός της και γέρνει ελαφρώς. Και ακριβώς επειδή ο άντρας ελέγχει τις κινήσεις, η γυναίκα απλώς ξεκουράζεται.

Το βατραχάκι
 photo sex3_zpsdd1d77be.jpg
Η ιεραποστολική στάση λίγο πιο διαφορετική. Η γυναίκα ξαπλώνει με τα πόδια ανοιχτά και τυλιγμένα γύρω από τη μέση του άντρα ενώ με αυτό το τρόπο μπορεί να καθοδηγεί τον άντρα, σπρώχνοντάς τον με τα πόδια της, προς τα μέσα.

Απογευματινή σιέστα
 photo sex4_zps54ce539e.jpg
Χαλαρή στάση για καφέ και κουβέντα, ιδανική για ζευγάρι με εξαντλητικά ωράρια στη δουλειά. Τα χέρια της γυναίκας είναι ελεύθερα το ίδιο και του άντρα, ενώ μπορούν να κοιτάζονται στα μάτια. Εκείνη είναι ξαπλωμένη ανάσκελα με τα γόνατα λυγισμένα και εκείνος κάθετα σε εκείνη με τη μέση του, κάτω από τα γονατά της. Μια χαρά!

Ο πάσσαλος

 photo sex5_zpsa5c2cb9e.jpg
Ο άντρας ξαπλώνει στο πλάι ενώ η γυναίκα ξαπλώνει επίσης στο πλάι αλλά με το κεφάλι κοντά στα γόνατα του άντρα ενώ τον έχει ανάμεσα στα πόδια της. Αυτή η στάση δίνει μεγαλύτερη ευχέρεια κινήσεων στον άντρα.

Πλαϊνή κλωτσιά
 photo sex6_zps58165b4d.jpg
Η γυναίκα είναι ξαπλωμένη μπρούμυτα με τον σύντροφό της να βλέπει τη πλάτη της. Γέρνει ελαφρώς στο πλάι και εκείνος λυγίζει το ένα του γόνατο -αυτό που «βλέπει» το κεφάλι της-και μπαίνει ανάμεσα στα πόδια της. Αποκτά καλύτερο έλεγχο πιάνοντας την αριστερή της ωμοπλάτη ή τον ποπό της!

Καλή σας διασκέδαση και καλή…ξεκούραση!

Πηγή: netmums.com