5 λόγοι που αξίζει να κάνετε σχέση με μία μόνη μαμά

0

Το γεγονός ότι πολλοί άντρες, μόλις ακούν για παιδί αποθαρρύνονται και φεύγουν, μας δείχνει πόσο παρεξηγημένη είναι η μόνη μαμά σήμερα και πόσο-ακόμη-επικρατεί η αντίληψη ότι αναζητά μπαμπά για το παιδί της. Επειδή λοιπόν δεν είναι καθόλου έτσι, παρακάτω θα δείτε 5 απίθανους λόγους για τους οποίους αξίζει να βγείτε και να κάνετε σχέση με μία μόνη μαμά!

1. Δράματα
Καταρχάς έχουμε ήδη 2-3 παιδιά έχουμε περάσει ένα σκληρό διαζύγιο και έχουμε μάθει να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας και να στηρίζουμε την οικογένειά μας μόνες μας. Είμαστε ώριμες θέλουμε δεν θέλουμε. Δεν έχουμε χρόνο να ασχολούμαστε με μικροπράγματα ούτε για κλάψες και γκρίνιες, εξάλλου έχουμε τα παιδιά μας που χτυπιούνται καθημερινά κι αυτό μας φτάνει. Το μόνο που ζητάμε από έναν άντρα είναι να είναι ο άνθρωπος που θα πούμε όλα όσα δεν μπορούμε στα παιδιά μας ή στους άλλους, εκείνος που σε αντίθεση με τους υπόλοιπους, θα μας καταλαβαίνει…

2. Τέλειο σεξ
Συνήθως μια μόνη μαμά είναι κατά μέσο όρο 35-40 ετών άρα οι ορμόνες μας είναι Στο Θεό. Όταν οι περισσότερες μόνες μαμάδες προερχόμαστε από γάμους με ανικανοποίητο ή ανύπαρκτο σεξ ή από πένθιμες καταστάσεις, είμαστε ακόμη περισσότερο έτοιμες να εκτονωθούμε, να παίξουμε, να εξερευνήσουμε, να περάσουμε καλά και να δοθούμε απόλυτα στη νέα μας πραγματικότητα. Μόνη μαμά δεν σημαίνει στερημένη!

3. Δεν υπάρχει βιολογικό ρολόι
Ακούω συνέχεια  από τους άντρες το εξής «Αν κάνω σχέση με μια γυναίκα στα 30 της, θα θέλει να ξέρει που πάει η σχέση μας και πότε θα παντρευτούμε και θα κάνουμε παιδιά. Όμως αν κάνω σχέση με μια κοπέλα 20 χρονών, δεν έχω κοινά ενδιαφέροντα». Ε, λοιπόν εμείς είμαστε η μέση λύση. Το βιολογικό μας ρολόι χτύπησε τόσο που αποκτήσαμε παιδιά, και πιθανόν να μην θέλουμε άλλα. Μην ανησυχείτε δεν πρόκειται να σας συστήσουμε στην οικογένειά μας, εκτός αν η σχέση μας γίνει πιο σοβαρή. Επομένως αν μας ερωτευτείτε θα πρέπει να ξέρετε πως πάμε πακέτο μαζί με τα παιδιά μας αλλά μέχρι τότε, θέλουμε απλώς να περνάμε καλά.

4. Είμαστε ατσάλινες
Προσωπικά πιστεύω πως οι μόνες μαμάδες είναι οι πιο δυνατές γυναίκες στη γή, οι άνθρωποι που μένουν όρθιοι ακόμη κι όταν το σύμπαν γύρω τους καταρρέει. Γεννήσαμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας μόνες μας. Πέφτουμε κάθε μέρα και κάθε μέρα σηκωνόμαστε.  Εάν ψάχνεις μια γυναίκα που να αξίζει να σέβεσαι και να τιμάς, μετά τη μητέρα σου, είναι μία μόνη μαμά!

5. Ούτε γκρίνιες ούτε παιχνίδια
Μπορεί να σου βάλουμε τις φωνές αν δεν μας ικανοποιείς ή δεν ανταποκρίνεσαι στις προσδοκίες μας και ναι είμαστε άνθρωποι και δεν χρειάζεται να μας καταλαβαίνεις πάντα. Αλλά ποτέ δεν θα γίνουμε σπαστικές ή υπερβολικές, ούτε θα αρχίσουμε να παίζουμε παιχνίδια. Το μόνο που θέλουμε στο τέλος της μέρας, είναι ένα ποτηράκι κρασί, ώριμες συζητήσεις και ξεκάθαρες κουβέντες.

Εάν λοιπόν θέλετε μια γυναίκα έξυπνη, δυνατή, διασκεδαστική, έμπειρη και περιπετειώδης, χωρίς διάθεση για παιχνίδια, αναζητήστε μια μόνη μαμά. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι την ίδια συντροφικότητα και αγάπη με το κορίτσι της διπλανής πόρτας, με τη διαφορά ότι δεν θα υπερβάλλουμε ούτε θα γκρινιάξουμε για να τα αποκτήσουμε. Δεν έχουμε χρόνο για άλλο πόνο!

Πηγή: yourtango.com