Ζήτησε την επιμέλεια επειδή η πρώην του πήγε την κόρη τους σε συναυλία!

0

Ένας πατέρας από το New Jersey θεώρησε την πρώην γυναίκα του «ακατάλληλη μητέρα» επειδή πήγε την 11χρονη κόρη τους σε συναυλία της Pink και κινήθηκε νομικά!

Σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone, ο εν λόγω πατέρας, του οποίου το όνομα δεν έχει δημοσιοποιηθεί, κινήθηκε νομικά εναντίον της πρώην συζύγου διεκδικώντας την επιμέλεια της κόρης τους με την αιτιολογία ότι είναι ακατάλληλη ως μητέρα,  επειδή πήγε την 11χρονη κόρη τους, σε μια συναυλία της Pink.

Η Pink,  είναι μια pop τραγουδίστρια με τραγούδια όπως το “So What,” “Raise Your Glass,” και άλλες επιτυχίες και είναι γνωστό ότι είναι ακτιβίστρια και μητέρα.

Σύμφωνα με το Rolling Stone, η κόρη ήθελε πολύ να δει την συναυλία της Pink και η μητέρα της παρακολούθησε βίντεο στο YouTube πριν αποφασίσει ότι η συναυλία ήταν κατάλληλη για τη κόρη της. Την πήγε λοιπόν και έμεινε μαζί της καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας.

Δείτε σχετικά: Απαιτώ να δω το παιδί μου!

Ο πατέρας όμως δεν είδε αυτό το γεγονός με καλό μάτι. Κατηγόρησε την Pink ότι «προωθεί ‘λυρικές βωμολοχίες’ και ‘θέματα και χορό με σεξουαλικά υπονοούμενα!»

Ευτυχώς για την μητέρα, ο δικαστής πήρε το μέρος της στην διαμάχη αυτή και εξέδωσε μια εξήγηση 37 σελίδων για την απόφαση του. Δήλωσε ότι: «Η απόφαση της, δεν έβαλε το παιδί σε κίνδυνο ούτε διακινδύνεψε την ασφάλεια, την υγεία η το γενικό καλό του παιδιού. Αντίθετα, όταν ηρεμήσουν τα πράγματα από την δικαστική διαμάχη θα φανεί ξεκάθαρα ότι αυτό που συνέβη ήταν ότι ένα κοριτσάκι πήγε στην πρώτη ροκ συναυλία της ζωής του με την μητέρα του και πέρασε πολύ ωραία!».

Η μητέρα και η κόρη ήρθαν ακόμα πιο κοντά σε αυτή την συναυλία, κάτι που ο πατέρας αλλά και κάθε γονιός, θα έπρεπε να θέλει και να υποστηρίζει για το καλό του παιδιού του, ειδικά όταν στη προκειμένη η μητέρα πήρε όλα τα μέτρα για να διαφυλάξει την ασφάλεια του παιδιού της.

Πηγή: http://www.metroparent.com/