Χριστουγεννιάτικες στολές για παιδιά: Αυτά τα e-shop θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους στη σχολική γιορτή

0

Ήρθαν τα Χριστούγεννα κι η Πρωτοχρονιά και μαζί, οι σχολικές γιορτές. Θα ντυθεί το παιδάκι σου μάγος με τα δώρα, Ιωσήφ, Άγιος Βασίλης ή ξωτικό και δεν ξέρεις, που να απευθυνθείς, για να βρεις την κατάλληλη στολή; Εδώ είμαστε. Έχουμε μια λίστα από καταστήματα-ηλεκτρονικά και φυσικά- ειδικά για σένα, όπου θα βρεις την κατάλληλη στολή για κάθε ρόλο, για να μην ψάχνεις στα κουτουρου, είτε πρόκειται για αγορά, είτε για ενοικίαση.

Ο Κόσμος της Χαράς

 
Στον Κόσμο της Χαράς θα βρείτε χριστουγεννιάτικες στολές για παιδάκια και ενηλίκους σε διάφορα μεγέθη και τιμές. Ανάμεσα στα σχέδια, ξεχωρίσαμε τη στολή Αστέρι και Δωράκι, που κυριολεκτικά μας εντυπωσίασαν.  Όλες τις στολές μπορείτε να δείτε εδώ.

4seasons.gr

Έλαχε στο παιδί σου να ντυθεί χιονάνθρωπος, έλατο, Παναγία ή ακόμα και τάρανδος; Μην αγχώνεσαι καθόλου. Στο 4seasons.gr θα βρεις τεράστια ποικιλία από χριστουγεννιάτικες σχολικές στολές σε πολλά μεγέθη και τιμές, που ξεκινούν από τα 6 ευρώ. Ξεχωρίσαμε τη στολή Ηρώδης που βλέπεις στη φωτό και την οποία μπορείς να βρεις μαζί με πολλές άλλες, εδώ.

Myseason.gr

Στο Myseason.gr, το οποίο είναι ανοικτό και τα Σαββατοκύριακα, θα βρει κανείς πολλές χριστουγεννιάτικες στολές για μικρούς και μεγάλους. Μασκώτ, άγγελος, αστεράκι αλλά και πολλά αξεσουάρ, όπως σάκους, σκούφους και στέκες με τις τιμές να ξεκινούν από τα 2,5 ευρώ. Ξεχωρίσαμε τη στολή Παναγία που μπορείς να δεις στη παραπάνω φωτό και την οποία μπορείς να βρεις μαζί με πολλές άλλες, εδώ.

Βιοτεχνία Στολών Ελληνικής κατασκευής
Rondinella.gr

 

Θεατρικές, καλοκαιρινές, επετειακές, μπαλέτου, αποκριάτικες, ό, τι ψάχνεις, θα το βρεις στη βιοτεχνία Rondinella.gr. Όσον αφορά τις σχολικές γιορτές που έρχονται θα βρεις μια ευρεία γκάμα από χριστουγεννιάτικα κοστούμια, ρούχα και στολές, μαζί με χριστουγεννιάτικα αξεσουάρ όπως, ρόμπες, μπάλες, αστεράκια, λάμπες, σκουφάκια, καπελάκια, στέμματα, δώρα και πολλά άλλα. Ατού της βιοτεχνίας είναι τα Ελληνικής κατασκευής προϊόντα. Ξεχωρίσαμε τη στολή του μάγου (φωτό) γιατί είναι η πιο οικονομική από όσες έχουμε βρει στην αγορά. Δείτε περισσότερα, εδώ.

Stoles-sandra.gr

Όσοι ζείτε στη Θεσσαλονίκη -και όχι μόνο-μπορείτε να απευθυνθείτε στη Stoles-sandra.gr για Χριστουγεννιάτικες στολές, αξεσουάρ και ό, τι άλλο αγαπάτε. Ξεχωρίσαμε τη στολή Χριστουγεννιάτικο δέντρο που μπορείτε να βρείτε μαζί με πολύ μεγάλη ποικιλία, εδώ.

 Καλές γιορτές!