Synagram: Η εφαρμογή στο κινητό που βρίσκει το παιδί σου!

0

Ευχαριστούμε τη Μαρία, αναγνώστρια της σελίδας μας, που μας ενημέρωσε γι αυτή τη καταπληκτική εφαρμογή!

Τί είναι το Synagram;
Το Synagram είναι μια εφαρμογή στο κινητό που δεν περιορίζει τους κινδύνους που αντιμετωπίζει ένα παιδί στον κόσμο, είναι όμως ένας τρόπος εντοπισμού του παιδιού μέσω τηλεφώνου, που μπορεί να βελτιώσει την ασφάλεια τη δική του και κατ’ επέκταση της οικογένειάς σου. Βοηθάει τους γονείς να εντοπίζουν το παιδί και να διαπιστώνουν πότε επιστρέφει με ασφάλεια στο σπίτι από το σχολείο ή το φροντιστήριο, ενώ εκείνοι βρίσκονται στη δουλειά ή για ψώνια!
AndroidPIT-Synagram-1-w628
Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να κατεβάσεις τη συγκεκριμένη εφαρμογή στο Smartphone το δικό σου και του παιδιού και κατόπιν να προσθέσεις την ώρα που περιμένεις να επιστρέψει το παιδί στο σπίτι από το σχολείο ή/και το φροντιστήριο.  Η εφαρμογή αναγνωρίζει αν το παιδί δεν επιστρέψει και σε ενημερώνει άμεσα ενώ αν ειδοποιηθείς ότι δεν έχει γυρίσει στο σπίτι, μπορείς μέσω της εφαρμογής να του στείλεις μήνυμα και το παιδί να θυμηθεί να σε ενημερώσει αν έχει πάει κάπου αλλού.

Πώς λειτουργεί
Στην εφαρμογή Synagram περιλαμβάνονται δύο κύρια κουμπιά. Όπως αναφέραμε παραπάνω, το Synagram είναι μια εφαρμογή εντοπισμού, που σημαίνει πως το παιδί θα πρέπει από τη μεριά του να κάνει  »check in» στις τοποθεσίες που έχει ορίσει ο γονιός ότι περιμένει από εκείνο να βρίσκεται , συγκεκριμένες ώρες την ημέρα. Αυτό το πράσινο κουμπάκι «check in» βρίσκεται δίπλα σε ένα κόκκινο κουμπάκι, το λεγόμενο «κουμπί πανικού» το οποίο αν πατηθεί, δίνει στο γονιό τη δυνατότητα να «συνδεθεί» ποικιλοτρόπως και άμεσα με το παιδί του.
AndroidPIT-Synagram-2-w628
Το «κουμπί πανικού» είναι εντελώς αθόρυβο αν χρησιμοποιηθεί από το παιδί. Αυτό σημαίνει ότι αν το παιδί βρεθεί σε κίνδυνο και το πατήσει, δεν θα γίνει αντιληπτό, όμως από την άλλη, ο γονιός θα ειδοποιηθεί με έναν πολύ έντονο ήχο προκειμένου να αντιληφθεί ότι κάτι δεν πάει καλά. Σε αυτή τη περίπτωση ο γονιός μπορεί να προσδιορίσει μέχρι και τη περιοχή που βρίσκεται το παιδί καθώς το Synagram, διαθέτει GPS για ακριβή εντοπισμό.

Για ποιές ηλικίες είναι κατάλληλο το Synagram;
Η νέα εφαρμογή ανίχνευσης Synagram δεν απευθύνεται σε πολύ μικρά παιδιά ή σε παιδιά των πρώτων τάξεων του σχολείου. Λόγω του ότι απαιτείται χρήση κινητού και από το παιδί, η ηλικία στην οποία απευθύνεται είναι η προ-εφηβική και εφηβική. Η λειτουργία ανίχνευσης είναι αρκετά διακριτική ώστε οι έφηβοι να μην αισθάνονται αμήχανα ενώ βρίσκονται έξω με τις παρέες και τους φίλους τους και να μην ντρέπονται που βρίσκονται υπό την επίβλεψη των γονιών.

Συνοπτικά οι λειτουργίες του Synagram
-Ξεχωριστή σύνδεση (log in) ανάλογα με το αν είσαι ο γονιός ή το παιδί.
-Δημιουργεί «συναγερμό» για διάφορα μέρη στα οποία βρίσκεται το παιδί.
-Ενημερώνει τον γονιό αν το παιδί δεν φτάσει στο προορισμό του.
-Διαφορετικές ρυθμίσεις για τα έφηβα και τα προ-έφηβα παιδιά.
-Το παιδί γνωρίζει πάντα ποιές ενέργειες έχει ζητήσει ο γονιός να πραγματοποιηθούν.
-Άμεση και ξεκάθαρη επικοινωνία.
-Η εφαρμογή λειτουργεί στην Αγγλική, Γερμανική και Ρώσικη γλώσσα.

Τα πλεονεκτήματα του Synagram
Χάρις στο Synagram μπορείς να επιβλέψεις το παιδί σου, δίνοντάς του παράλληλα, το χώρο που χρειάζεται. Η εφαρμογή, σου επιτρέπει να επιτηρείς προσεκτικά τις κινήσεις του παιδιού σου, κάθε στιγμή και να νιώθεις ασφαλής.

Τα μειονεκτήματα του Synagram
Προς το παρόν, λειτουργεί μόνο σε συσκευές Android και σε Window Phone.

Πόσο κοστίζει;
Η εφαρμογή Synagram τις πρώτες 7 μέρες είναι δωρεάν προκειμένου να το δοκιμάσεις και αν μείνεις ικανοποιημένος/η, κοστίζει 0.99 δολάρια το χρόνο για κάθε συσκευή που τη χρησιμοποιεί.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να πάρεις στο www.synagram.com ενώ αξίζει να παρακολουθήσεις το σύντομο βίντεο με τη μόνη μαμά Sarah και πώς το Synagram τη βοηθάει να είναι μαζί με τον γιο της , τον Paul…χωρίς να είναι!

Σημείωση:Το παραπάνω άρθρο είναι αποκλειστικά ενημερωτικό και ΟΧΙ διαφημιστικό.