Σε αυτό το μέρος συχνάζω με τον Γιώργο και είναι ό,τι καλύτερο για γονείς και παιδιά!

0

Μένουμε σχεδόν δίπλα απ’ το AVENUE το οποίο επισκεπτόμαστε τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα οπότε νομίζω είμαι η πιο κατάλληλη να μιλήσω γι’ αυτό, αφού χρόνια τώρα, το έχουμε κάνει στέκι.

Ακούει κανείς «εμπορικό κέντρο» και σκέφτεται κατευθείαν ψώνια και αγορές. Για να είμαι ειλικρινής,  δεν πάμε πάντα για να ψωνίσουμε αλλά όταν το κάνουμε, δεν φεύγουμε με το πορτοφόλι μας, κατακρεουργημένο. Κι αυτό γιατί είναι από τα πολύ οικονομικά εμπορικά κέντρα, εξάλλου σαν single parent και η ίδια κατά μία έννοια, δεν θα μπορούσα να επιλέξω κάτι ακριβό.

giorgos pixeled avenue

Μέσα λοιπόν στο AVENUE θα βρεις τα πάντα. Brands για όλα τα πορτοφόλια, φοβερές καφετέριες και εστιατόρια στον πάνω όροφο, κομμωτήριο, δωρεάν πάρκινγκ 2000 θέσεων, πλυντήριο αυτοκινήτων (εμείς το συνδυάζουμε κάθε φορά γιατί δεν έχω ελεύθερο χρόνο) υπερ-μάρκετ Σκλαβενίτη οπότε κάνουμε και τα ψώνια της εβδομάδας για το σπίτι αν χρειαστεί αλλά και καρουζέλ και αλογάκια για τα παιδιά (ο Γιώργος τα έχει τιμήσει δεόντως).

7574_Avenue-easter-130x200cm-02-02

Μεγάλη μας αγάπη ο απίστευτος παιδότοπος Volta Fun Town, ένα πολύ μεγάλο plus διότι εκτός απ’ τον γονιό περνάνε καλά και τα παιδιά που συνήθως, από τα πρώτα δέκα λεπτά σου λένε «Μαμά πάμε να φύγουμε».  Στο AVENUE ο Γιώργος το μόνο που έχει πει είναι «Μη φύγουμε τώρα, να κάτσουμε λίγο ακόμα». Είναι πράγματι ένα μέρος που δεν το αποχωρίζεσαι εύκολα. Μάλιστα ένας από τους λόγους που το αγαπάμε ακόμα περισσότερο, είναι ότι είναι φιλικό προς τον επισκέπτη και εύκολα προσβάσιμο σε άτομα ΑΜΕΑ.

Επίσης το AVENUE φημίζεται για τις παιδικές εκδηλώσεις του, όχι μόνο τις γιορτές αλλά όλο το χρόνο. Ειδικά τώρα το Πάσχα είναι μια ιδανική και ανέξοδη λύση για να απασχολήσεις τα παιδιά, που περιμένουν αυτές ακριβώς τις μέρες για να παίξουν, να διασκεδάζουν και να μας δούν λίγο παραπάνω.

Δείτε το πρόγραμμα των παιδικών εκδηλώσεων του AVENUE και θα καταλάβετε τί εννοούμε!

Φέτος ειδικά, το AVENUE μετατρέπεται σε Bunnyland και προσκαλεί τα παιδιά  να διαβούν την Πύλη της Λαγουδοχώρας για να μπουν στο γεμάτο φαντασία, κέφι και μεράκι, σκηνικό για να διασκεδάσουν. Θα ακούσουν την ιστορία πώς έχασε ο λαγός M-Easter Bunny τα αυγά, θα μεταμορφωθούν σε αυγοκυνηγούς για να τα βρουν, θα παίξουν αυγογκόλφ, θα κάνουν Πασχαλινές κατασκευές και θα κερδίσουν δώρα! Κάθε ημέρα ως και το Μεγάλο Σάββατο, θα είναι μια μέρα γιορτής για όλους.

2017-04-03 10.32.39

Αν το επισκεφθείτε, κάπου εκεί γύρω θα βρείτε κι εμάς. Κι αν δεν είμαστε στον παιδότοπο, θα είμαστε σίγουρα στον υπέροχο κήπο του, που πηγαίνουμε πάντα βόλτα με τον Γιώργο, φεύγοντας από το AVENUE.

Καλές βόλτες και καλές γιορτές!


*Το παραπάνω άρθρο, αποτελεί κομμάτι της συνεργασίας μας, με το AVENUE MALL. Στο Singleparent.gr, διαλέγουμε τις εταιρίες που συνεργαζόμαστε με σεβασμό στην εμπιστοσύνη σας, και χρησιμοποιούμε τη φωνή μας, μόνο για πράγματα που μας αρέσουν και θεωρούμε ότι έχουν κάτι να σας προσφέρουν.

Σύνταξη-Επιμέλεια κειμένου: Κυριακή Χαριτάκη
©Singleparent.gr copyright | All rights reserved